Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Paraya gerek yok,herkes bir kemik alıp maça gider olup biter...

Yorum

• Bu Ligde en gıcık olduğum Teknik TRAKTÖR Bülent UYGUN dur. ALlah büyük elbet bir gün elimize düşersiniz o zaman hesabınız görülür.
      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• eskişehir diye bir takım mı var? satılmadı mı ?
        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Bugüne kadar en çok 1.346 kişi, 22-04-2011 tarihinde 22:32 saatinde çevrimiçi oldu.
          Özkan SÜMER

Yorum

• bu takimin ismiyle bu forum kirleniyor

Yorum

• Trabzon'a nasıl geliceksiniz. Çok merak ediyorum.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'a nasıl geliceksiniz. Çok merak ediyorum.
                katliam yapmayı falan mı düşünüyorsunuz? gelirler izlerler ya da her neyse döner giderler....

Yorum

• Evet bu yaşananlardan sonra söyleyecek sizin bir şeyiniz kaldı mı ?
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Metin Abi olaylar kişisel lütfen..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet bu yaşananlardan sonra söyleyecek sizin bir şeyiniz kaldı mı ?
                      abi, kendi Stadlarin'da utanmadan fb bayragi acanlardan ne bekliyoruz ki ?
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sefacım ardından camiaya mal edilemez klişesi gelecek değil mi ?

Eee o zaman bu Eskişehirliler ne diye bir taraflarını yırtarcasına futbolcularını teknik adamlarını savundular ? ne diye "yok sizin kadronuz iyi değildi fenerin ki iyiydi" diye çemkirdiler ?
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• ben bu süreçte aklı selim Eskişehirlilerin bizi anlayacağını ve hakkımızı vereceğini bu yüzden bizim de vakur duruşumuzu koruyacağımızı düşünüyorum... bilmiyorum çok mu umutluyum

Yorum

• Biliyorum Metin Abi ne oldukları çıktı ortaya bu saatten sonra değil 180 1180 derece dönseler ne fayda..

Yorum

• Satılmış şehrin satılmış taraftarları.Fener'den önce sizi küme düşürürler inşallah.

Yorum

• Satılmış şehir Eskişehir... Ne oldu ahımız tutar demedıkmi rezil herifler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X