Kutladiniz mi sampiyonlugunuzu bandonuzla, satilmislar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Satılmış şehirlilerin formuna göz attım bizide Bizanslılar listesine eklemişler bunlar kendilerini ne b.. sanıyo anlamıyorum kötürüm gsye bile 2 maçta yenildiler hala kalkmıslar antibizans diyolar bu şerefsizlere iyi bir ders şart oldu bunları aslında eskişehirde iyi bi dövüceksin zaten bu saatten sonra trabzona gelmeye yemez..
Yorum
-
Eh desene fare daga küsmüs ama dagin haberi olmamis.İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılmış şehirlilerin formuna göz attım bizide Bizanslılar listesine eklemişler bunlar kendilerini ne b.. sanıyo anlamıyorum kötürüm gsye bile 2 maçta yenildiler hala kalkmıslar antibizans diyolar bu şerefsizlere iyi bir ders şart oldu bunları aslında eskişehirde iyi bi dövüceksin zaten bu saatten sonra trabzona gelmeye yemez..
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
ya bu eskişehir forumunda yazanlar ne kadar saflar. hala bizim onların sahada gösterdikleri müadeleye takıldığımızı düşünüyorlar.
1-... trabzon olamazsın şampiyon
2- 7-1 unutmadık pankartı (fener maçı 6-0)
3- kapalının sol tarafında açılan sarı lacivert boktan bi bayrak
4- galip gelememişiniz yani uefa hayal oldu ama çifte telli oynayarak oley çektirecek kadar sevindiniz. ve bize tekrar ... trabzon olamazsın şampiyon diye bağırdınız.
biz satda girdik rakip takım taraftarının yanına küçük bir yere hemen bize saldırdınız. orda ... trabzon olamazsın şampiyon diye bağırdınız. bizde size fenerli olanlar ayağa kalksın dedik. yalanda demedik yukarıdaki maddeleri incelerseniz.
dolayısıyla ne olduğunuz neye hizmet ettiğiniz belli hem taraftar hem klup olarak zaten başınızdaki adamın nasıl bir adam olduğu belli delikanlı adam bucayı yarı yolda bıraktı.yasal olmayan futbolcu pazarlama şirketinde görevli. al birini vyur ötekine son olarak
bizden çekeceğin var eses. anca esersin ama biz bi gürledik mi...
Вы попали по адресу!
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum