satılmışşehirden inşallah bu sene kurtulacağım artık nefret ediyorum buradan sadece nefret ediyorum neredeyse 2.ligden beri 30 tane maçına gitmişimdir Trabzonsporumun bile o kadar maçına gitmedim ama bu satılmış şerefsizler haketmemiş verdiğim bütün bilet paraları kısılan sesim haram zıkkım olsun hepsine!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Senin tribünlerinde fe-be bayragi acilmis, sokaklarda 50 kisiyle kutlama engellemesi yapmak icin dolassan ne olacak.
fe-be liler tuttular bunlara Trabzonspor maci öncesinde "Trabzonspor sizi küme düsürdü" diye fitnelediler.
Eskisehirspor aslinda fe-be'nin umurunda bile degil. Iki paralik önemi bile yok fe-be'nin gözünde, amac Trabzonspor'a karsi düsmanlik kazandirmak. Eskisehirsporlular bu zokayi yuttular ve yapacaklarini yaptilar tribünden. Hic bir tanesinin aklina gelmiyor o sezon Trabzonspor keyfi mi yenmis yoksa son macin son dakikasina kadar sampiyonlugu kovalamis mi diye hic bir tanesi arastirmiyor. Cünkü fe-be liler onlara bir kere "Trabzonspor hic bir iddiasi yok iken sizi düsürdü" demisler bir kere.
2009 - 2010 sezonunda yapilanlari haydi bunlar ortaokul cocuklari falan filan diyerek Eskisehirsporlular burada bizleri tatmin etmislerdi ama bu sezon yapilanlardan sonra kesinlikle ve kesinlikle bitmistir benim icin.
Daha önce de yazdim yine yaziyorum "Ib.e Trabzon olamazsin sampiyon" diye bagiriyordu tribünleri.
Biz sampiyonlugu kaybettik ama onlar cok büyük bir Trabzonspor nefreti kazandilar.
Beni en cok sinirlendiren fe-be lilerin yalanlarina inanip düsmanca tavir takinmalari oldu.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Önümüzdeki sezon kara listemiz epey bir kabarık duruyor..Bu listenin başlarında da tabikide Bülent uygun ve şerefsiz es es taraftarlarıda mevcut... Sakın ha Trabzon a gelmeyin öleceksiniz ölecek !!!!milyonlarin askisin
Yorum
-
Akılları sıra güya bize özeniyorlar şehircilik memleketçilik falan diye, şehrinizden önce stadınıza sahip çıkın satılmışlar.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Şu Başlığı Silsek nasıl olur? Midem bulanıyor gördükçe.Bizim maçta Kusan Şerefsizlerde Sezer Fenere,Doğa Antalyaya gitti.Batuhanda Gsye gidiyormuş.Bu şehir gerçekten başka şehir...Adını Yenişehir olarak değiştirsin..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Önümüzdeki sene iç sahadaki maçta güzel bir protesto yapılabilir mi?
Kağıtlardan para desteleri yapar,destelerin en üst ve altına renkli fotokopi ile çoğaltılan yüz dolarlıklardan koyup sahaya atarız.
Güzel olur bence.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Seneye ya ilk yarının başlarında ya da sonlarda olsun Avni Aker'de bu münafıklarla maçımız. Ya intikam ateşi tazeyken ya da onların düşmemek için puanlara ihtiyacı olacağı dönemde...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum