Allah beter etsin sizi,İnşAllah sizi biz küme düşürürüz tek isteğim o.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Doga bu hafta Besiktas'a karsi oynarken de ayni bizim macta oldugu gibi kosabilecegi kapasitenin iki katina cikmaya
calisip, akabinde macin bitmesine bir kac dakika kala saha kenarinda kusmus mu?
Yoksa bu kadar kosmaya gerek görmemis mi?Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
bir arkadaş yazmıştı duamız olmuyor ama bedduamız tutuyor diye işye eskişehir bizim maçtan 1 puan aldıktan sonra haline bakın herkes 3 atıyor.
işte bunu sindiremiyorum ben istanbula gidip hepsinden fark yiyiyorlar ama trabzonspora karşı ölümüne oynuyorlar. nedir bu aradaki fark?EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
Satışmış şehrin taraftarları bizim maçtan sonra "koyduk mu?" diye tezahurat yapacak kadar köpekleşmişlerdir. Bir de şehirlerini, taraftarlarını övüyorlar. Koyayım öyle şehire, koyayım öyle taraftara.
Trabzon'a gelip şehir ve taraftarlık nasıl olur öğrensinler.
Son olarak; Allah'ım şatılmış şehirin fb tarafından 1-2 sene içerisinde küme düşürüldüğünü görmemizi nasip eyle.
Yorum
-
Ankaragücü6 yedi ama kimse taraftarına tek laf etmiyor.
çünkü taraftarları dik durdu onurlu şekilde üzerine düşeni yaptı..
eskişehir e kızılmasının sebebş taraftarı dik duramadı. puan almış olmaları değil sorun..
dik durmayışları.. işine yaramayan 1-1 lik skora deli gibi sevinen febe bayrağı açan saçma şekilde 15 sene önceki maça takılıp o sene fenberden 6 yediğini unutan.. bjk nin tüm rakiplerine kaybettiğini sorgulamayanlar..
ne diyeyim bilemiyorum..
futbolcunuzmaçı satsa adiler derdik geçerdik.
ama taraftarın Trabzona hakaret etmesi ve o skora deliler gibi sevinmesi asıl yanlış olandı..
şimdiye dek olduğu gibi gün gelir hesap yine kesilir.
çok örnekleri var.. en basiti vanspor. en son asma kilit vurmuşlardı kapılarına.
küme düşmeniz de birşey değil ama o leke ile yaşayacak olmanız hiç bir şekilde temizlenmez..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum