Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker'de Espana'mı yapılmış son maçta.

Ben bile duymadım Eskişehir'e nasıl gitti ses ya.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu hafta alınan sonuçlar nedeniyle Kayseri'den en az 1 puanla dönmeliyiz.

Yorum

• eses e kayseri macinda basarilar ama bjk ile oynanacak macta daha da basarilar

Yorum

• Başarılı olmasından gocunmayacağım tek takımdır Eskişehir başarılar dilerim ,diğer anadolu takımları gibi kompleksli değiller.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bu akşam için başarılar diliyorum...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• sotayada eskisehirede basarilar diliyorum
              benim gönlüm sota nin basarisindan yana

Yorum

• Bize fark atacağınızdan o kadar da emin olmayın dedim mi, dedim...
                Manisa'yı yeneriz, Kayseri'den en az 1 puanla döneriz dedim mi, onu da dedim...
                Şimdi de diyorum ki Allah'ın izniyle Beşiktaş'ı evimizde ye ne ce ğiz...
                Hadi geceniz güzel olsun Karadeniz'in yiğit çocukları, İBB'ye DİKKAT EDİN.
                Kalbim yenmenizden hatta İBB'nin küme düşmesinden yana... Benim verdiğim vergiyle devşirilen bir kulüp sonuçta ama İBB'ye dikkat edin...

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bize fark atacağınızdan o kadar da emin olmayın dedim mi, dedim...
                  Manisa'yı yeneriz, Kayseri'den en az 1 puanla döneriz dedim mi, onu da dedim...
                  Şimdi de diyorum ki Allah'ın izniyle Beşiktaş'ı evimizde ye ne ce ğiz...
                  Hadi geceniz güzel olsun Karadeniz'in yiğit çocukları, İBB'ye DİKKAT EDİN.
                  Kalbim yenmenizden hatta İBB'nin küme düşmesinden yana... Benim verdiğim vergiyle devşirilen bir kulüp sonuçta ama İBB'ye dikkat edin...
                  Abi onu baştan deseydin ya verdim iddaa da Es Es'e yattım tek maçtan 5 dakika daha dayanamadı Es Es ya

Yorum

• Habertürk'ün iddia ekini yapan kardeşim Ozan dahil bugün herkese (0-2) çifte şans dedim. Ozan dinlemedi yekten 2 yaptı, Allah'tan küçük girmişti. Beşiktaş'ın bizi yenme şansı yok Sametim. Ama lütfen İBB maçınıza oynama, bence İBB sezonun en iyi topunu oynayacak o maçta. Kalbim yenmenizden yana hatta İBB'nin küme düşmesinden yana... İnşallah yenersiniz ama çok sağlam mücadele edecekler... Kal bakalım sağlıcakla...

Yorum

Bize fark atacağınızdan o kadar da emin olmayın dedim mi, dedim...
                      ...
                      Evet nerden bilelim Fenerden 4 yedikten sonra bize aslan kesileceğinizi...bizden puan alan iyi gidiyor,bu haftada Bjk'ye çelme atarsınız inşallah..yoksa sadece bize mi özel
                      ölümüne trabzon !

Yorum

Habertürk'ün iddia ekini yapan kardeşim Ozan dahil bugün herkese (0-2) çifte şans dedim. Ozan dinlemedi yekten 2 yaptı, Allah'tan küçük girmişti. Beşiktaş'ın bizi yenme şansı yok Sametim. Ama lütfen İBB maçınıza oynama, bence İBB sezonun en iyi topunu oynayacak o maçta. Kalbim yenmenizden yana hatta İBB'nin küme düşmesinden yana... İnşallah yenersiniz ama çok sağlam mücadele edecekler... Kal bakalım sağlıcakla...
                        Abi bu maç uşakların değil, bizim. Biz tribünde mücadele edeceğiz, biz alacağız 3 puanı. Uşakların görevi Karabük'ü yenmek.
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet nerden bilelim Fenerden 4 yedikten sonra bize aslan kesileceğinizi...bizden puan alan iyi gidiyor,bu haftada Bjk'ye çelme atarsınız inşallah..yoksa sadece bize mi özel
                          Arkadaş senin bu yorumların niye hep ters?

Yorum

• O değil geçen bir yerde öneri olarak biri yazmıştı.Ama ben öneri değil kesinlikle yapılması taraftarıyım.Neyin yapılması taraftarıyım derseniz.Türkiye A milli takım maçlarında kesinlikle Es~Es bandosunun tribünde yerini alması gerektiğini ve Espana yapılması gerektiğini düşünüyorum.Öyle sadece kırmızı beyaz yaparak geçti yıllar.Özellikle önemli maçlarda yani önümüzdeki Almanya maçında hem inanılmaz itici güç olur bu milli takımımıza hem Es~Es bu olayı tüm dünyaya duyurmuş olur kısa yoldan. Ayrıca ben bu olayı mehteran takımının Osmanlı'daki rolüne çok benzetiyorum.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Off Armaağaaann Offf Armağaan

Bu ne düz mantık bir yorumdur be abi
                              Twitter Adresim

Yorum

• Kayseri deplasmanında 1 puan iyidir.

Canı gönülden tebrikler Es-Es.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...