Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1-0 öndeyken 90+2 ve 90+3'te 2 gol yiyip şanssız bir şekilde elenmiş EsEs kupadan..
    Goller: Dk. 73 Ümit(Eskişehirspor), Dk. 53 Youla, Dk. 80 Ahmet Cebe(Denizlispor)

LigTv'de böyle yazıyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-0 öndeyken 90+2 ve 90+3'te 2 gol yiyip şanssız bir şekilde elenmiş EsEs kupadan..
      Yanlışın var Sefa.
      53-Youla
      73-Ümit Karan
      80-Ahmet Cebe

Yorum

• Uykum gelmiş.. Goller yerine Sarı kartlara gitmiş gözüm..

Yorum

• Her ne kadar maçı izlemesemde Youla hırs yapmıştır. Eskişehir in kupada ilerlemesi lazımdı. Yazık oldu. Anadolu kupada devrime devam eder inşallah.

Yorum

• İlk olarak EsEsliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            B.Uygun vardı diye EsEsi desteklemeyenler çoğalmış.Neyse sağlık olsun biz Trabzonsporu her zaman her şartta seviyoruz destekliyoruz.Umarım şampiyon olursunuz başarınız başarımızdır.

bizlerin bir cogu eses i severiz , bulent uygun olayina koyulan tepki bile bunu eses e yakistiramadigimizdandir, yoksa bulent uygun bursaya gitse yada sivasa vs kimin umrunda olurdu. eses yonetimler etik disi bir tavir sergiledigi icin bircogumuz bu durumu elestiriyoruz. ben kardes takim ekuri takim muhabbetlerini cok yapmacik bulan biriyim ve o yuzden eses i kardes kulupden ziyade saygi duyulasi bir rakip olarak seviyorum. bircok TS taraftarinin da boyle dusundugune emimin.. bizler esesi severiz.. tribun kovalayan belli bir kisim arkadasimizin kurdugu beseri iliskileri manifestolastirip kardes takim ilan etmesine, bolunmus atkilar basilmasina gerek duymadan..
            En son ESER tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 04:51.

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizlerin bir cogu eses i severiz , bulent uygun olayina koyulan tepki bile bunu eses e yakistiramadigimizdandir, yoksa bulent uygun bursaya gitse yada sivasa vs kimin umrunda olurdu. eses yonetimler etik disi bir tavir sergiledigi icin bircogumuz bu durumu elestiriyoruz. ben kardes takim ekuri takim muhabbetlerini cok yapmacik bulan biriyim ve o yuzden eses i kardes kulupden ziyade saygi duyulasi bir rakip olarak seviyorum. bircok TS taraftarinin da boyle dusundugune emimin.. bizler esesi severiz.. tribun kovalayan belli bir kisim arkadasimizin kurdugu beseri iliskileri manifestolastirip kardes takim ilan etmesine, bolunmus atkilar basilmasina gerek duymadan..
              Olayın özü bence budur.B.Uygunun geliş şekli E.T.B(Eskişehirpor Taraftarlar Birliği)sözlü ve yazılı tepkisini göstermiştir.Eskişehirsporun şuan ki yönetimini seven veya destekleyen yok.Biz kişilere bağlı onlar için EsEsi destekleyen taraftar değiliz.Bu takıma ne futbolcular ne t.direktörler geldi geçti,kimse de kalıcı olmadı.Trabzonspora olan sempatim şahıslar veya isimler üzerine değidir.Mazisiyle duruşuyla ihtilaliyle sadece Eskişehirin değil tüm Türkiyenin saygısını kazanmıştır.Herkes gider sadece camiaların gerçek sahipleri cefakar taraftarı kalır.Saygı ve sevgilerimizle...

Yorum

• Üzüldüm Es-Es'e yaaa
                Twitter Adresim

Yorum

• Bizim forumda AQ'yu 2-0 geçeceğiz ancak Denizli'den çekiniyorum dedim ve maalesef korktuğum başıma geldi. Ancak kupada bir şey yapabilir miydik, bence yapamazdık. Lige 7 hafta sonra başlayan bir kadro ile kupayı alacağız demek ne kadar gerçekçi olurdu? Elbette temenni ederiz Türkiye Kupası'nı alıp, Anadolu'nun şampiyonu Trabzon ile final oynamak ama bu kadroyla kupa hayaldi.

Bu hafta (Cumartesi saat: 15.30'da) AQ ile yuvada karşılaşacağız. Bizim açımızdan stresli olacak ama 20 bin kişilik dev korosuyla 2-0 alacağız inşallah. Ardından da Kadıköy'e geleceğiz ki, benim beklentim bu maç için 1 puan. Şampiyonluk yolunuz açık olsun. Sizi saymamak Anadolu'yu saymamaktır, bizi görmemek de kör olmaktır. Allah yardımcımız olsun, başarılar...

Yorum

• Ankaragücü nü eli ayağı düzügün her takım yener. Keza ne antrenörleri var ne ruhları. Eskişehir in Denizli ye elenmek gibi bir bahanesi olmamalıydı. İsmiyle Denizliyi geçmeliydi. Zaten gruplara kaldıktan sonra taraftarla falan işi götürürdü belki de. Yazık oldu. Lige konsantre olun da üst sıralarda heyecan olsun deplasmanlar zorlaşsın İstanbul a.

Yorum

• saglik olsun eses.

Yorum

• Es-es'e üzüldüm

Yorum

• İnşallah Konya deplasmanından 3 puanla dönersiniz ve hakettiğiniz yere bu hafta gelirsiniz. Biz de şu AQ'yu hallettik mi iyiden iyiye nefes alırız. Kadıköy'ü bayram yerine çeviririz. Papazın çayırında kanarya ziyafeti inşallaaahhh...

Yorum

• Futbol Federasyonu, talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyetlerinde bulunmaları nedeniyle Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin, Çaykur Rizespor futbolcusu Mustafa Koray Avcı ile lisanslı futbolcu temsilcisi İmam Rıza Ağacık'ı tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Eskişehirspor teknik direktörü Bülent Uygun, Çaykur Rizespor profesyonel futbolcusu Mustafa Koray Avcı, Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin ve Futbol Federasyonu lisanslı futbolcu temsilcisi İmam Rıza Ağacık, talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyeti içinde bulunmalarından dolayı, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişlerdir” denildi.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Es Es'li dostlarımız;

Sizlerin forumdaki varlığı -şahsen- beni hiç rahatsız etmiyor. Ama burada Bülent Uygun'un Es Es'e yakışmadığını söylediğimizde -ben söylemedim ama söyleyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim- bizlere isimlere takılmayalım falan demişlerdi.

Yakışıyor mu bu adam sizin gibi bir Anadolu takımına? -Bence- Hayır. Sizce Es Es'li dostlar?
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• :meşale1::meşale1:61. sayfa
                                TRaBZoNLu GeNçLeR SaMSuN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X