Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehrspor'a gönülden başarılar diliyorum. Taraftarı ile daha yukarıları hak ediyor...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Başarılar Es-Es. :=)

Yorum

• İnşallah siz şampiyon olursunuz biz de Türkiye Kupası ile karşınıza geliriz.

13 Haziran 1982'de yaşadığımız "Acı"yı (Siz şampiyonluğu kaybettiniz, biz, 3-0 BJK'ya hükmen mağlup edilerek ilk defa küme düştük, acıda ortak olduk yani) buz gibi biralarımızı tokuştura tokuştura yâd ederiz, Trabzonsporlular...

Yorum

• Başlarında o adam-b.u- oldugu sürece desteklemiyorum eskişehiri umarım basarısız olurlar.
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başlarında o adam-b.u- oldugu sürece desteklemiyorum eskişehiri umarım basarısız olurlar.
            B.Uygun vardı diye EsEsi desteklemeyenler çoğalmış.Neyse sağlık olsun biz Trabzonsporu her zaman her şartta seviyoruz destekliyoruz.Umarım şampiyon olursunuz başarınız başarımızdır.

Yorum

• EsEs ne kadar beğenmesek sevmesekte B.U ile çıkışa geçti..

Devamı gelir umarım..

EsEs'e sempatim Fatih Terim de gelse değişmez herhalde

Taraftarı ve mazisine saygım var çünkü Hocalar, topçular, Başkanlar gelip geçici..
              En son Sefa tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 00:41.

Yorum

• EsEs'in başarılı olmasını isterim.
                Umarım toparlarlar.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• es es bu ülkede taraftarı ve bazı konulara duruşu ile takdire ihtiyaç duymayan fakat kanaatimce desteklenmesi gereken bir kulüptür.

umarım yakında aramızda ki maçlar derbi olarak geçerde bu ülkede yıllardır derbi diye insanlara zulmeden futbol katillerini izlemek zorunda kalmayız

bu ülkede futbol tarzı olan kulüpler var

antep,kayseri,bursa,trabzon,es-es bu adamlar galibiyete oynuyor

böyle takımları takdir edeceksin.

ve diğer derbi diye bize yutturdukları maçlardan daha kaliteli futbol oynanıldığını dünya alem biliyor

bkz.geçmiş maçlar,kayseri trabzon,es-es trabzon v.s.

biz anadolu kulüpleri bu ülkede futbol oynamaya çalışırız,diğerleri hakemle oynamaya çalışır
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başlarında o adam-b.u- oldugu sürece desteklemiyorum eskişehiri umarım basarısız olurlar.
                    Bizim için ismin, cismin hiçbir zaman önemi olmadı. ES ES'i hakettiği yere Ermenistan'ın Cumhurbaşkanı Sarkisyan getirsin, biz onu da bağrımıza basarız.
                    Önümüzdeki sezon Fenerli bir hoca sizin başınıza gelse de biz böyle bir şeyi ne düşünürüz ne hissederiz. Camiaların birbirine saygısı, sevgisi isimlere endekslenmez.
                    ---
                    Şampiyonluk mücadelesinde yolun açık olsun Bordo Mavi...
                    En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 15:26.

Yorum

• ES ES Baba iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Bu yıl yarışta olmanız çok zor ama umarım gelecek yıl şampiyonlukta rakibimiz olursunuz.

Bülü konusuna gelince bülü ile bizim aramızdaki muhabbet çok farklı onun için bazı arkadaşları da anlayışla karşılamak lazım..

Ama her kim gelirse gelsin Es-Es'in başarılı olmasını isterim..

Başarılar Es-Es.

Yorum

• İlk olarak EsEsliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        B.Uygun vardı diye EsEsi desteklemeyenler çoğalmış.Neyse sağlık olsun biz Trabzonsporu her zaman her şartta seviyoruz destekliyoruz.Umarım şampiyon olursunuz başarınız başarımızdır.
                        O Bülent Uygun kazara Trabzonspor'un başına geçseydi aynı kişiler Trabzonpor'u bile desteklemezdi böyle gariptir bizim camia ama Trabzonspor camiası özellikle taraftarı şu ligde en çok EsEsi sever Bülent Uygun seneye gider EsEs camiası kalır gönül koymayın sakın Trabzonspor camiasına zira çoğumuz sizi seviyoruz saygı duyoyoruz camia olarak.
                        En son Şahinoğlu tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 15:58.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• Ben kişilere bakıpta bir kulübe toptan karşı olmam. ES-ES'i her zaman seviyorum. Bülent olsa da seviyorum olmasa da. Kişiler gelip geçicidir.

Yorum

• Buca gruplarda, Eskişehir dipsiz kuyuda... Ne güzel bir mesaj ne güzel bir sonuç yarabbi...
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• es es nettin sen ..
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Uyku önemli birşey yanlış görmeye neden olabiliyor
                                En son Sefa tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 00:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X