Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sefa, bu kural nasıldı? Kırmızı kart görürse, ikinci sarıdan bile olsa kupayı etkiliyordu galiba. Sadece sarı kart hakkını doldurursa oyuncu, ligdeki diğer haftaya etki ediyordu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltir misin?
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sefa, bu kural nasıldı? Kırmızı kart görürse, ikinci sarıdan bile olsa kupayı etkiliyordu galiba. Sadece sarı kart hakkını doldurursa oyuncu, ligdeki diğer haftaya etki ediyordu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltir misin?
      O kuralı net bilmiyorum malesef ama oynamayacak galiba..

Yorum

• Jaycee'in fena bir oyuncuya benzemiyor.Aynı zamanda feci taklacıymış
        Oyundan çıkarılınca Rıza baya bir tepki aldı.Özetlerde istifa sesleri net bir şekilde duyuluyor.
        Tum hakemi alkışlamaktan dolayı sarı gördü sonra tekrar alkışlayınca atıldı.Belediyenin sayılmayan golünde hakem doğru karar verdi.
        Son dakika mağlubiyeti iyi oldu Belediye ye.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• İlk olarak Fatih BALTA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jaycee'in fena bir oyuncuya benzemiyor.Aynı zamanda feci taklacıymış
          Oyundan çıkarılınca Rıza baya bir tepki aldı.Özetlerde istifa sesleri net bir şekilde duyuluyor.
          Tum hakemi alkışlamaktan dolayı sarı gördü sonra tekrar alkışlayınca atıldı.Belediyenin sayılmayan golünde hakem doğru karar verdi.
          Son dakika mağlubiyeti iyi oldu Belediye ye.

Jaycee John henüz 24 yaşında ve yetenekli bir oyuncu Müthiş bir fiziği ve dayanıklılığı var. Daha önce de söylediğim gibi tam uyum sağladığı anda ligi sarsabilecek bir oyuncu olacak Hemi de müthiş taklaları ile

Oyuncunun adelesinde çekme olmuş ve oyundan çıkma isteğini hocaya belirtmiş. Ve durum 1-1 iken yani gole ihtiyacımız olduğu anda oyundan alınması taraftarı sinirlendi.Birçok provakatörün de etkisiyle "Rıza İstifa" sesleri duyuldu. Çok yanlış bir harketti. Şahsen ben katılmadım. Çünkü; bir oyuncu değişikliği ile istifa istenmesi çok absürt...

Belediye'nin attığı serbest atış öncesi El Saka'ya faul vardı. Hakem ES geçti. Atış kullanıldu ve topa vuran İbbli ofsayttı.

Herkes hattini bilecek Çirkef Avcı'ya ve sahtekar Arif'e bir ders daha verdik...

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaycee John henüz 24 yaşında ve yetenekli bir oyuncu Müthiş bir fiziği ve dayanıklılığı var. Daha önce de söylediğim gibi tam uyum sağladığı anda ligi sarsabilecek bir oyuncu olacak Hemi de müthiş taklaları ile

Oyuncunun adelesinde çekme olmuş ve oyundan çıkma isteğini hocaya belirtmiş. Ve durum 1-1 iken yani gole ihtiyacımız olduğu anda oyundan alınması taraftarı sinirlendi.Birçok provakatörün de etkisiyle "Rıza İstifa" sesleri duyuldu. Çok yanlış bir harketti. Şahsen ben katılmadım. Çünkü; bir oyuncu değişikliği ile istifa istenmesi çok absürt...

Belediye'nin attığı serbest atış öncesi El Saka'ya faul vardı. Hakem ES geçti. Atış kullanıldu ve topa vuran İbbli ofsayttı.

Herkes hattini bilecek Çirkef Avcı'ya ve sahtekar Arif'e bir ders daha verdik...
            Senin kim olduğunu sonunda buldum

Sen Eskişehirspor forumundaki; Cumhuriyet nikli arkadaşsın
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senin kim olduğunu sonunda buldum

Sen Eskişehirspor forumundaki; Cumhuriyet nikli arkadaşsın
              İyi araştırma Oğuzhan bey Nereden anladınız?
              En son Bir_Bilen tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 00:01.

Yorum

İyi araştırma Oğuzhan bey Nereden anladınız?
                Benden kaçmaz

Aslında detaylı bir araştırma yapmadım lakin Eskişehirspor un forumunda bizden bir arkadaşın Bursaspor- Eskişehirspor maçı için yapmış olduğu bir yorumu koymuştun ( Eskişehirspor taraftarı iyi bile dayandı Bursalılara diye)

Ordan anladım diyelim
                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Değerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;

BMN'ye yaklaşık 2,5 ay önce üye oldum. Bugün ise ayrılıyorum. KPSS sınavlarına hazırlandığım için beni derslerden alıkoyan herşeyden elimi eteğimi çekiyorum. Sadece ve sadece gireceğimi sınavlara odaklanmak istiyorum. Bu yüzden kendi forumum dahil her türlü internet mecrasından ayrılıyorum. Bugüne kadar 250'yi aşkın mesaj yazdım. Eğer bu mesajlar içerisinde herhangi birinizi üzdüm veya kırdımsa affola! Yanlış bir söz söylediysem affola! Burada olduğum süre içerisinde zevkli ve keyifli paylaşımlarda bulunduk. Karşılıklı saygı esasına dayalı tartıştık, konuştuk. Buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Hayatım boyunca hep saygı ve sevgi ile anılmak istemişimdir. Bunun için mücadele ederim. Umarım burada da saygı ve sevgi içerisinde anılırım.

Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Eğer varsa benim herhangi bir hakkım? Helal olsun...

Hedefini gerçekleştirmiş bir insan olarak tekrar buraya katılmayı arzu ediyorum. O zamana kadar hoşça kalın.

Kendinize iyi bakın! Allaha emanet olun!

Serkan
                  En son Bir_Bilen tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 21:07.

Yorum

• Sınavında başarılar kardeşim, senin gibi ADAMı Bmn'de görmek memnun etti bizi, her zaman bekleriz...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Değerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;

BMN'ye yaklaşık 2,5 ay önce üye oldum. Bugün ise ayrılıyorum. KPSS sınavlarına hazırlandığım için beni derslerden alıkoyan herşeyden elimi eteğimi çekiyorum. Sadece ve sadece gireceğimi sınavlara odaklanmak istiyorum. Bu yüzden kendi forumum dahil her türlü internet mecrasından ayrılıyorum. Bugüne kadar 250'yi aşkın mesaj yazdım. Eğer bu mesajlar içerisinde herhangi birinizi üzdüm veya kırdımsa affola! Yanlış bir söz söylediysem affola! Burada olduğum süre içerisinde zevkli ve keyifli paylaşımlarda bulunduk. Karşılıklı saygı esasına dayalı tartıştık, konuştuk. Buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Hayatım boyunca hep saygı ve sevgi ile anılmak istemişimdir. Bunun için mücadele ederim. Umarım burada da saygı ve sevgi içerisinde anılırım.

Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Eğer varsa benim herhangi bir hakkım? Helal olsun...

Hedefini gerçekleştirmiş bir insan olarak tekrar buraya katılmayı arzu ediyorum. O zamana kadar hoşça kalın.

Bir_Bilen arkadaşım bu foruma gerçekten de bambaşka bir boyut getirdiğin için sana teşekkür ediyorum Forumun diğer takımın taraftarlarına da açılmasından sonra buraya gelip yazan ender kişilerden biriydin.Senin gidişinle Eskişehirspor başlığı bir kişi eksik olacak.

Yolun açık olsun.Sınavında da başarılar.

Yorum

• Allah yardımcın olsun Bir_Bilen 2.5 ay sonra sen kpssyi kazanmış bizde kupayı almış oluruz inşallah

Yorum

• Allah zihin açıklığı versin ne diyelim.
                          İnşallah güzel haberlerle tekrar aramızda olursun.

Yorum

• sınavında başarılar kardeşim senin gibi birini forumumuzda görmek güzel inşallah sınavlarından sonra tekrar görüşürüz

Yorum

• Sınavında başarılar İnşallah kazanarak geri dönersin..

Yorum

Değerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;

Serkan
                                Allah yardimcin olsun kardesim. Dedigin gibi insallah hedeflerini gerceklestirmis olarak tekrar aramizda goruruz seni. Helallik istemissin. Yoktur ama varsa benimde hakkim helaldir kardes. Basarilar guzel kardesim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X