Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Birde yalandan anti-bizans yürüyüşü yapmıyolarmı , şakacılar sizi ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bir de anlamamazlıktan gelmiyorlar mı asıl delirten nokta orası. Lan bizim sorunumuz sahayla değil tribünle. Sahada olanlarla ilgili söylenecek çok söz var da hiç mi hiç önemli değil. Daha önce de şampiyonluk kaybettik. Tribünlerden bu denli bir kahpelik hayatımda görmedim. Beyefendiler Antep maç sattı en büyük onlar oldular diyorlar bir de. Hakkaten insan duymak istediğini duyuyor. Gözlerine, kulaklarına perde inmiş bunların.

Bir de daha önce burada da yazan esesyücel denen zatı abimiz bildik güzel yazıyordu hem orada hem burada. Fener ve Trabzon maçlarının verdiği hem sahada hem de TRİBÜNDEKİ( fener maçlarında gördüğüm tribünleri en rezil tribünlerdi) eziklik bu abimizin de psikolojisini bozmuş. Gerçek Trabzonsporlular başka takım da tutar, Karadeniz'de asıl tutulan takım Samsunspor'dur diyecek kadar akla izana sığmayacak ahmakça bir tez öne sürebilecek raddeye gelmiş. Küme düşerseniz tüm taraftarınız biter gider diyerek de yarattığı pisliğin üzerine tüyü dikmiş. Allah akıl fikir versin.

O forumda yazan maranda eğer burdaysa da özür psikolojisi taşıyan yazılar yazmaktan vazgeçsin. Heleki o maçta bulunmadıysa hiç yazmasın. Ben Eskişehir'de yaşıyorum savunulacak en ufak bir tarafları yok. Taraftarımızın geneli gayette Antep maçındaki tezahurata gönülden katılıyor. Ben bunu 2 senedir Eskişehir'i defalarca tribünlerden desteklemiş, desteklerken sesi kısılmış biri olarak söylüyorum. Her Eskişehir deplasmanın da küfür yemekten, kahpelikten bıktım.

Yorum

• Bu gizli ezikler hala yaşıyor mu?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İnşallah siz küme düşerken bende o statta olurum.

Yorum

• bunlarla ilgili zerre kadar iyi düşüncem kalmadı..

bu şehir başka şehir bu şehir satılmış eskişehir..
            seneye yine kümeye göndeririz..

Yorum

• Hiçbir zaman kanımın ısınamadığı bir camiaydı . Ör: Bursa gibi olamazlardı, olamayacaklarınıda gösterdiler.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kesilecek nefesi.
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• şu fenerin köpeği hakkında olumlu yorum yapanları allah ıslah etsin!

Yorum

• Satılık takımın, at gözlüklü taraftarları...
                    Gram beyin yok bunlarda...
                    Hamiş

Yorum

• Şu satılmışların başlığını silin gitsin. Kirletmesin forumu.
                      Matematik tümevarımsal bir bilimdir ve bu tümevarımsal bilim sonsuz kümeler için geçerli. Bu sonsuzlukları tümevarımsal bir şekilde kavrıyoruz ve kavradığımız zaman da o sonsuzluğu hissediyoruz , sınırsızlığı. Ve bu bize mutluluk veriyor, çünkü ölümü unutuyoruz... Herkes ölümsüz olduğunu hissettiği alanda çalışmak ister. Ben de matematikte kendimi ölümsüz hissettim...

Yorum

• daha fazla konuşmaya gerek yok bnce e.şehir ile alakalı şöyle bir baktımda forumlara ne onlara laf anlatabilirz ne de onlar bize mantıklı bir açıklama yaparlabilrler. adamlar hala yaptıklarının savunuyrlar ki 2-3 senedir trabzonda ağırladığımz sonra e.şehirde küfürlerle taşlarla uğurlandığımız zmn gelip özür dileyenler de onlardı.
                        ama türkiyede şehrinin takımına sahip çıkma konusunda başı çeken biz ve bizden sonra bu anlayışa en yakın olan e.şehir ve bursa ile birbirimizi yiyoruz ne geldiyse başımıza anti-bizans diyip bizansçılık oynayanlardan geldi.

ayrıca bucaspor 3-1 den maç verdi fbye ama haftasonu buca bizi yense hiçbir trabzonsporlu bucaya gık demez ama e.şehirlilere aradaki farkı anlatamazsın. onun için fazla da konuşmaya gerek yok.
                        En son Peleray tarafından düzenlendi; 04.05.2011, 06:03.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                        A Love..Lİke No Other

Yorum

• manisa'da kaçtan gittiniz? piyasa fiyatınız nedir?

Yorum

• İki takım tutan ve ikisini de sağlam tutan dönekler her zaman en tehlikelilerdir.

Adam 32 hafta esesli oluyor, 2 hafta fenerli. Eskişehir fenerin rakipleriyle oynarken daha bi esesli oluyor. Sonra bir de antibizans münafıklığı var ki sormayın!
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• satılmış şehir eski şehir
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskişehir, ah Eskişehir...

Sevdiğimiz inandığımız belki de alanında benzersiz olan Trabzon’umuza duruş olarak en yakın camiaydı Eskişehir camiası..

Allah biliyor maçlarına gitmiş çok arkadaşımız var ve özellikle taraftarından her zaman iyi şekilde bahsederlerdi. Trabzonsporluların sadece kendi şehrinin takımını tutanlarla hiçbir probleminin olamayacağını sürekli söyler dururduk. Hatta “saygıyı hakedecek sadece onlardır” diye de eklerdik.

Bu anlamda “gözümüzde tekti, sempatikti, sevdiğimizdi“ dersek yanlış söylemiş olmayız. Çünkü bir çok örneklerde elli türlü döneklikler kahpelikler yaşadığımız halde ufak tefek sorunlar haricinde Eskişehir’le hiçbir problem yaşamamıştık yaşayacağımızı da sanmıyorduk.

Ama ne derler gün gelir herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar.

Baştan şu ayrımı yapalım. Eskişehirspor takımının sahada ki mücadelesi fenerbahçe maçı ile benzerlikler taşımasada Trabzonsporluları yaralayan Eskişehirlilerin maç öncesi maç sırası ve maç sonrası takındıkları pespaye durumdur.

Saha içini bekliyorduk beklediğimiz gibi de oldu. Çünkü ne hikmetse ikinci yarı fenerbahçe maçlarında topa ayağını sürmekte direnen takımlar peydah oldu. Rakibimizin güle oynaya kazandığı maçları biz 3 sakat vererek kafalar burunlar kırılarak kazanıyorduk. Yani bizim açımızından bir değişiklik yoktu.

Sorun hiç beklediğimiz yerden geldi.

Haince adice. Haince ve adice diyorum çünkü maç öncesi Eskişehir cenahından söylenenlerden dolayı. Söylediklerinin tam tersini yapmaları artık bundan sonra onlara pek bir yakışacak kahpelikle eşdeğerdi.

Bu maç öncesi yapılan hazırlıklar, maçtan 2 saat önce ortada fol yok yumurta yok iken “.... trabzon olmazsın şampiyon” diye bağırmalar...

“....Trabzon olamazsın şampiyon“

peki... kim olsun ?

Senelerce dilinize pelesenk yaptığınız anti bizans duruşunuzun baş sorumlularından bir mi ?

Bu düşmanı ne kadar içine aldığını ne kadar sindirdiğiniz 4 saat boyunca Trabzon’un aleyhine canhıraş şekilde bağırmanızdan belli. Ne diyelim bu kadar midesizlik hayırlı olsun uğurlu olsun.

Maç bitti bir gün geçti aradan Eskişehir’i sevgimiz var ya. Bir sebeb arıyoruz, veya bir özür. Bir ışık arıyoruz safça.. Forumları dolaştım durdum. Dolaşmaz olaydım.

Trabzonspor maçında sonra bir sevinç dalgası ki sormayın gitsin. Fenerbahçelilerin bile müdahil olmadığı konularda fenerbahçeyi savunmalar gırla gidiyor. Bu kadar dönüş için bel beyin kıvraklığı yetmez az kalır diyerek temel savunma algümanlarına bakıyoruz, müthiş bir zavallık acınası durum çıkıyor ortaya. Bakalım onlara...

“7-1 yendiniz bizi ”
                                - Aynı sezon fenerbahçe’den 6 tane yiyince bir ses seda gelmedi sizden ?
                                - Trabzonspor maçından 2 hafta önce fenerle oynadınız, bir pankart hazırlığınızı da göremedik ?
                                - 6 ile 7 arasındaki bir fark mı sizi bu kadar tahrik etti ?
                                - keza tribunlerinizin o maçta tezahurat bakımından rezil halini 1996 tahriki olarak açıklayacaksanız her iki takımda 1996’dan sonra ilk defa mı geliyorlar Eskişehir’e ? sormazlar mı adama ?

“Şota gol kralı oldu sevindiniz”
                                - Şota gol kralı olmadan önce 2 tane taraftarımız canına kıydı, camia travmayı senelerce atlatamadı bu nasıl sevinmedir ?

“Bize her yer Trabzon diyerek ortamı gerdiniz”
                                - Maçtan iki saat önce malum tezahuratı yapan sizler değil misiniz ?

“Bize Her Yer Trabzon’’un anlamını defalarca yazıldı çizildi. Trabzonlu olmayan Trabzonsporlu sayısı Trabzonlu olanların 7-8 katı nerdeyse. Kocaeli’ndeki pankart yeterince büyük değil miydi ? o büyüklüğe rağmen okuyamadıysanız problem gözlerde değil demektir. Hadi bağırıldı. Avni Aker’de “Es es ki ki eski es” bağırmak arasında Eskişehir’de “Bize Her Yer Trabzon” diye bağırmak arasında ne fark vardı ?

Ve açıklanması mümkün olmayan eskişehir tribunlerinde fenerbahçe bayrağı... herşeyin ve bundan sonrasının mührü gibi olmuş. Bu kadar alçalma tarihte İstanbul takımlarının tribunlerinde ve Antep tribunlerinde olmuştu. Buna Eskişehir’de eklendi. Gerçek safınız hayırlı uğurlu olsun.

fenerbahçe ve onun yalakalarına duyduğumuz sempati, bakış açısı ve saygı Eskişehir’le aynıdır bu saatten sonra.

İnşallah daha önceki örneklerinde olduğu gibi Trabzon’la uğraşanların küme düştüğünü gördüğümüz gibi, dibe vurdurduğunuz “bir kulüp bir sevda ” anlayışınızın takımınıza da yansıyıp ligin dibine girdiğinizi görmemiz dileğimizle, Allah ömür verdiği sürece de görüşeceğiz “eski”de kalmış şehir...
                                Teşekkürler Metin abim

Bu ülkede kendi şehir takımına sahip çıkan iki şehirden biriydi Eskişehir. Ama görülen o ki yalakalık modasına onlar da uymuş ! Hayırlı olsun.

Kendilerini bir nebze olsun geliştirmek yerine bize salyalarını akıtanları tarih layık olduğu yere göndermiştir, bundan sonra da gönderecektir.

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X