Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünya Kupası Elemeleri Grup Maçı | Türkiye 4 - 2 Estonya

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bosnaya fark atariz diyenler acaba hic bosnanin macini izlediniz mi?
    ya bosna kim bırak Allah aşkına 3 tane atarız biz bosnaya izledik ne oldu kim var bosnada dzeko ibisevic başka sayabileceğin oyuncuları varmı kalan maçların hepsini alır ve playoff a rahat bi şekilde gideriz.. avrupa şampiyonasında norveç karşısında herkes %10 şansımız olduğunu söylerken çıkıp adamları rezil etmiştik takım böyle top oynasın yeter helal olsun hepsine hücum hattı süper bi ara barça shaktar maçını izlioruz zannettim acayip pas yaptık
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Hangi renk ?" diye sorulmuş ya hatırlatalım. Uefa ve Süper Kupa kaldırmış, son 10 maçında 7 gol atmış bir futbolcu "hangi renk" kısmına dahil ise o renk işte. Yeterince açık mı ?
      Güldüm...

Adam Galatasaray'da bazı başarılar kazandı diye o renkdemi olmuş oluyor

O zaman neden bügün Ceyhun yerine Mustafa sarp girmedi

Neden Emre yerine Mustafa sarp oynamadı ? BU emre Fenerbahçe'li degilmi düşmanlar ya

Neden Emre Aşık kadroda yok ?

Neden sabri gökhan gönül yerine oynamadı ?

Neden Kazım yerine Aydın'ı almadı ?

Neden he ? : )

Bu adam Galatasaray'lı Ama Bugün 6 Fenerbahçe'li forma giydi

Bilginiz yoksa Fikir Yürütmeyin Allah Aşkına

Yorum

• Trabzonsporda şu anda milli takıma hak eden futbolcu sayısı 2'yi geçmez biri bana göre Giray Gökhan Zan veya Önder Turacı'nın yerine rahat oynar duran toplarda da etkili olur..2. Ceyhun oda zaten milli takımda...
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak KatyPerry tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya ne rengi hangi renk ?

Sürekli Oynattıgı Arda yüzünden Galatasaraylımı ?
          Yoksa Emre yüzünden Fenerbahçeli mi ?

Biraz mantıklı yorum yap allah aşkına

Ne egemeni en ufak bir kaliteli forvet karşısında ne durumlara düşüyor

Siz istiyorsunuz ki Tüm Trabzonlular forma giysin olmuyor işte Ceyhun dışında Milli takıma girecek kapasitede oyuncumuz YOK

Bügün sercan'a bakıyorsun pat pat oynuyor

Umut olsaydı ? Saç baş yoldururdu Keza Gökhan ünal'da Yoldurmadı degil gökhan

Futbol cehaleti gördüm sende daha fazla tartışmicam bu konuda

Bosnayı yener geliriz rahat olun siz ....
          Egemen kaliteli forvet karşısında dökülüyor mu ? sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün valla ya gece gece zuhahahah

sana FATİH TEKKE diyom bana Umutu sayıyon, sana Gökhan Zan , Emre Aşık dan Egemenin ne eksiği var diyom sen yine saçmalıyon. Sen bu futboldan anlıyon mu kardeş ?

Yorum

• Bosna maçı kolay olmacak özellikle kendi evlerinde kolay kolay geçit vermeyen bir ekip ve bu maç onlar açısından tarihi bir maç Bosna tarihi boyunca böyle önemli bir maça çıkmadı 7'den 70'e herkes bu maçı bekliyor orda.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• şu takımda bile zorlandık yazık bize valla yazıkkkkkkkkkkk

4 ü atamasak işimiz bitmişti
              --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

Güldüm...

Adam Galatasaray'da bazı başarılar kazandı diye o renkdemi olmuş oluyor

O zaman neden bügün Ceyhun yerine Mustafa sarp girmedi

Neden Emre yerine Mustafa sarp oynamadı ? BU emre Fenerbahçe'li degilmi düşmanlar ya

Neden Emre Aşık kadroda yok ?

Neden sabri gökhan gönül yerine oynamadı ?

Neden Kazım yerine Aydın'ı almadı ?

Neden he ? : )

Bu adam Galatasaray'lı Ama Bugün 6 Fenerbahçe'li forma giydi

Bilginiz yoksa Fikir Yürütmeyin Allah Aşkına
                kimsenin renkleri tartıştığı yok farkındaysan herkes ardayı tuncayı emreyi tebrik ediyo...

bizim tartıştığımız hak eden futbolcualrın takımda olmaması..

geçen sene ismail köybaşı örneğin hiç alınmadı bjk gelince maç yapmadan çağrıldı buna ne diceksin...
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Senden cok izledigim kesin

Ermenistanda bügün düzgün bir forvet olsa 3 puan alırlardı
                  burda kimseden üstün olamazsın ,görünüşte, farkını yazarsın anlarız ki öylesin

bilip bilmeden millete ahkam kesme senin için iyi olmaz

Yorum

• KatyPerry

BosnaHersek takımını Ermenistan karşısında oynadığı futbolla değerlendirmek ne kadar doğru?

Bizim Estonya karşısında oynadığımız futbolu bu bizim futbolumuz diye nitelendirmek ne kadar yanlışsa,Bosna Hersekin Ermenistan karşısında oynadığı futbolu bu onların futboludur diye nitelendirmek o kadar yanlıştır.

Biz Bosna Hersek takımını hele ki elinde böyle bir jenerasyon olan bir takımı küçümseyecek kadar olduk mu?

Ne zaman olduk?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Egemen kaliteli forvet karşısında dökülüyor mu ? sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün valla ya gece gece zuhahahah

sana FATİH TEKKE diyom bana Umutu sayıyon, sana Gökhan Zan , Emre Aşık dan Egemenin ne eksiği var diyom sen yine saçmalıyon. Sen bu futboldan anlıyon mu kardeş ?
                      Bu sene yediğimiz gollere bak derim sadece diyarbakır maçında süpermen egemen ! manisa maçında adamın 8 metre gerisinde ne yapıyorsa artık ve hala egemen diyorsunuz tamam mücadele gücü yüksek fakat kapasitesi belli bir oyuncu ve o kadar oluyo daha fazlasını bekleyemeyiz..
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Arda'da 61. dakikada attı golü..Tüm Trabzonsporlulara armağan olsun..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Vay be Egemen oldu vidic : )

Yahu bir git işine

Ne zama Unuttun Gignac'ı

Ne cabuk unuttun Diyarbakır'ı

Ben sene başından beri söylüyorum Egemen bu takımın en zayıf halkası

Giray desen hadi neysede Egemen milli takımda oynıyacak kapasite yok

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sene yediğimiz gollere bak derim sadece diyarbakır maçında süpermen egemen ! manisa maçında adamın 8 metre gerisinde ne yapıyorsa artık ve hala egemen diyorsunuz tamam mücadele gücü yüksek fakat kapasitesi belli bir oyuncu ve o kadar oluyo daha fazlasını bekleyemeyiz..
                            sen egemeni kötülüorsan senin futbol anlayısından şüpe duyarım
                            --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

• Suan Traboznsporda Milli Formayı Hakenden Yok

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gökhan süper kapasiteli bi oyuncu takımdan gitti diye beşiktaşlılar şampiyonluk kutlamasını uzattı adeta..
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X