Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünya Kupası Elemeleri Grup Maçı | Türkiye 4 - 2 Estonya

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maaşallahınız var bugün nerdeyse her mesala gülüyorsunuz. Allah ağlatmasın. Fatih Terim'in gs sempatizanı olduğunu bilmeyen yoktur. Bunu bilmeyen Trabzonspor taraftarı "hiç yoktur." Fatih Terim'i savunan bir Trabzonspor taraftarı görmek şaşırtıcı doğrusu. Mustafa Sarp demişsiniz. Mustafa Sarp Bursaspor'dayken hiç milli takıma çağrılmış mıdır ? Gs'ye geldikten hemen sonra çağrılmasını "kaderin bir cilvesi" olarak görmek tek kelimeyle saflıktır. Keza Emre denenen küfürbaz artist de aynı şekilde gslidir. Bakmayın senelik "3 küsür milyon"a fener de oynadığına. Yanıltmasın bu sizi. Tabi Türkiye dışında yaşıyorsanız bunları bilmeniz güçleşecektir. Burada kimse Trabzonspor forvetlerinin kadroya çağrılmayışını tartışmıyor. Bilmem anlatabildim mi? Bizim de naçizane fikirlemiz var işte sizi güldürecek ne yaparsın.
    Sempatizanı olabilir sevebilir Hatta Galatasaray'lı olabilir ama Milli takıma yansitmicak kadar Dünya capında bir teknik adamdır

Emre'mi Galatasaraylı : ) Adam kücüklükten beri Fenerbahçe'li Bunu Hasan şaş'da söyledi Hakan Şükür'de Söyledi

Mustafa kendini inanılmaz geliştirdi Bursada riske girmeyen bir yapıdaydı Galatasaray'da Dikine oynayabilme özelligini kazandı bunca eksik icinde cagırılması normal cünki Ön libero yok

Topal sakat
    Marco Sakat
    Ayhan Sakat

Yorum

• bosnayı orda rahat yenip dönermiyiz???? arkadaşlar forumda bazıları fena uçmuş.Hiç bosna milli takımını izlemediniz mi?Adamlar bize karşı avantajlı bütük ihtimal kapanacaklar ondan sonra tut bakalım o müthiş savunmayla Dzeko ve ibiseviç i.Ortada bunları kaçıracak çok kaliteli salihoviç te var.Bosna yı çok küçümsüyoruz.İnşallah onları yener ve yolumuza devam ederiz ama olur ki yenemezsek umarım o maç terim in son maçı olur
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Tekke neden milli takımlara alınmıyor diyenlere şunu söyleyeyim

Fatih Terimin Trabzonsporla sorunu olmaz olamaz bi kere haddine değil.Ama kişilerle sorunu olabilir.Fatih Tekke gibi.
        Böyle düşünmeye devam et

Bu arada macla ilgili yorum yapacak olursam milli takımı mı seyrettik yoksa Tuncay ve Arda ' yı mı seyrettik özellikle Arda müthişti

Bosna bize karsı katı bir savunmayla karsı koymaya calısacaktır cünkü 1 puan onlara yetecektir fazlasıyla ve hedefe 1 adım daha yaklasmıs olacaklar . Bizim dısardan sert ve etkili sutları olan oyuncuları sahaya sürmemiz gerekli defansa iş düşecegini sanmıyorum . 1-0 olduktan sonra onlarda çözülür bize dayanamazlar 2-0 alırız

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alakasız bir cevap daha

sen diyosun ki egemen türkiye dışında maç yapmamış

ben de diyorum ki ceyhun kaç maç yaptı da oynadı milli takımda hem de egemenle aynı mevkide.
          Vay Be : )

Yorum

• @KatyPerry

Fatih ve Gökdeniz neden milli takıma alınmıyor bunu açıklayabilirmisin?

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben de diyorum ki ceyhun kaç maç yaptı da oynadı milli takımda hem de egemenle aynı mevkide.
              Egemenle Ceyhun aynı mevki mi? Uykum geldi herhalde, yanlış okudum büyük ihtimal...
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @KatyPerry

Fatih ve Gökdeniz neden milli takıma alınmıyor bunu açıklayabilirmisin?
                Fatih Terim inandıgı oyuncularla oynar Fatih'le aralarında ne geçti bilemiyorum ama almdı diye yargılamam gol yollarında sıkıntımız YOK

Gökdeniz euro 2008 kadrosundaydı ve İsviçre maçımızda rezalet bir oyun sergiledi

Gökdeniz kimi kesecek ? Arda Tuncay Kazım ?

Yer yok ona

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam sen dedin diye 5 tanede atariz
                  Yaz bi yere diyorum hatta ben yazayım çarşamba günü görüşelim kardeşim
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• arkadaşlar ceyhunun asıl mevkisi stoper bakmayın milli takımda ön libero oynuordu arada ve bizdede genelde ön libero oynadıgı için mevki değişti....
                    --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

• Bosna maçı çok önemli ne olur bilinmez...
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak KatyPerry tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Terim inandıgı oyuncularla oynar Fatih'le aralarında ne geçti bilemiyorum ama almdı diye yargılamam gol yollarında sıkıntımız YOK

Gökdeniz euro 2008 kadrosundaydı ve İsviçre maçımızda rezalet bir oyun sergiledi

Yer yok ona
                        kazım mı kazımmı top ezmekden başka ne yapdı bir olumlu hareketini soyle kazımın

Yorum

Yer yok ona
                          Gökdeniz isvicre macında rezaletmiydi ? Sen onun oyun anlayısına bak bide sahanın zeminine bak bizden kim iyiydi ilk yarı ?

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Egemenle Ceyhun aynı mevki mi? Uykum geldi herhalde, yanlış okudum büyük ihtimal...
                            Ceyhun stoper de oynadı milli takımda.

Yorum

• Mehmet Topuz önce "doğuştan beşiktaşlıyım" dedi, fenere imza attıktan sonra "doğuştan fenerli" dendi. Yusuf da benzer şekilde söylemlerde bulundu. Kime inanacağız biz ? Lafa bak Hasan Şaş demiş. Mübarek peygamber sanki. Beraber oynarlarken deseydi ya bunu, o zaman neden söylemedi bunları ? Her söylenene inanacak ne halimiz ne de vaktimiz var. Geçiniz efendim. Siz gülmeye devam ediniz.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yer yok ona
                                Kazım mı daha iyi Gökdeniz mi? Gökdeniz bu ligdeyken ligin altını üstüne getiriyordu peki ya Kazım ne yapıyor?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X