Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünya Kupası Elemeleri Grup Maçı | Türkiye 4 - 2 Estonya

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya beyler fatih terim ne yapsın allah için ltf ya...trabzonspor'dan bir tek ceyhun gülselam alınır...hadi bide olsun olsun egemen alınsın ne yani gökhan ünal'ınmı almasını beqliyorsunuz....kaç maçtan beri 0 çekiyor gökhan ltf ya...ceyhun gülselam süper paslar atıyor gerçekten
    hem adama sövüyoruz hemde Terim milli takıma alıyor diye Terim'e kızıyoruz

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben onun Trabzon düşmanı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca Ömer Üründül futboldan anlamıyorsa bende dahil olmak üzere bu forumda ki çoğu kişi bu işi bıraksın
      ya adam tutturmuş bi uyum sorunu diye sanki diğer milli takımın oyuncuları hergün maç yapıyo da bizimkiler uyumsuz

bi de uyumsuz dediği adam gökhan gönülle kazım olunca komik tabi

ayrıca nihatla hamiti de uyumsuz buluyodu ilk defa oynuyolar vs.
      yahu euro 2008 de kim birlikte oynadı diye sorarlar adama..
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya adam tutturmuş bi uyum sorunu diye sanki diğer milli takımın oyuncuları hergün maç yapıyo da bizimkiler uyumsuz

bi de uyumsuz dediği adam gökhan gönülle kazım olunca komik tabi

ayrıca nihatla hamiti de uyumsuz buluyodu ilk defa oynuyolar vs.
        yahu euro 2008 de kim birlikte oynadı diye sorarlar adama..
        Ömer Üründül hakkında ufak detaylar vereyim.
        Çok çok zengin bir adam Ömer Üründül. Yanılmıyorsam Sanko'nun ortaklarından. Jetiyle Preimer Lig maçları seyretmeye gidiyormuş diye rivayetler gezinir ortalıkta. Ayrıca TRT den para almıyor.
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bu akşam yapılan atak organizasyonları hoş hoşuma gitti. Tek sorun takımın erken yorulması ve bu sürede orta sahamızı erken geçmeleri oldu. Eğer bu sorunu çözebilirsek Bosna'yı rahat yeneriz.

Arda'ya da değinmek istiyorum; tek başına takım olmuş. Şu an Türkiye'nin en iyi oyuncusu diyebilirim.
          Sercan'ı da beğendim bugün. Sürekli oynarsa baya iş yapar Milli forma ile.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• emre yi hiç sevmem ama bugün emre de çok süper oynadı.
            arda tuncay ve emre takımı sırtladılar resmen.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu akşam yapılan atak organizasyonları hoş hoşuma gitti. Tek sorun takımın erken yorulması ve bu sürede orta sahamızı erken geçmeleri oldu. Eğer bu sorunu çözebilirsek Bosna'yı rahat yeneriz.

Arda'ya da değinmek istiyorum; tek başına takım olmuş. Şu an Türkiye'nin en iyi oyuncusu diyebilirim.
              Sercan'ı da beğendim bugün. Sürekli oynarsa baya iş yapar Milli forma ile.
              Sercan'ın uyum sorunu var gibi. Arka oyuncularla zaman zaman kopukluklar yaşıyor. Ancak zaman içerisinde adapte olup takımın vazgeçilmezi olabilir.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sercan 2..3 seneye kalmaz milli takımdaki nihatın yerini alır zaten.
                Yani bi zamanlar kadro oluşturulurken listenin başına yazılan isimlerden.
                Milli takımdaki yeri karanti.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Gökhan Gönül'e nasıl dayanıyorlar hayret doğrusu; Serkan Balcı on kat daha iyidir...
                  Yok artık
                  Eleştiride son nokta
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• kazım kazıma çok tahammül ettin ilk yarı ya bir kere yada iki kere top ile oynamıştır arda ve tuncay bu adamlara diyecek hiç bir şey yok süper oynadılar

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Gökhan Gönül'e nasıl dayanıyorlar hayret doğrusu; Serkan Balcı on kat daha iyidir...
                      Gökhan gönül bu değil ki.
                      Sadece bu maç çok berbat oynadı.
                      ben böyle oynadığı başka bir maç hatırlamıyorum.
                      istikrarlı bir futbolcu belli bir çizgisi var bu maç hariç onun altına düşmedi.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Tuncay iyi ki fb'ye gitmemis .. Nihat gibi o da sönerdi yoksa.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sercan'ın uyum sorunu var gibi. Arka oyuncularla zaman zaman kopukluklar yaşıyor. Ancak zaman içerisinde adapte olup takımın vazgeçilmezi olabilir.
                          O kadar olsun. Bu oyuncularla çıktığı 3. maçı

İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sercan 2..3 seneye kalmaz milli takımdaki nihatın yerini alır zaten.
                          Yani bi zamanlar kadro oluşturulurken listenin başına yazılan isimlerden.
                          Milli takımdaki yeri karanti.
                          Ne 2-3 senesi? Bir an önce alması lazım!
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• emre tuncay tabikide arda olmasa maçı koparamazdık ,teberik ederim mili takımı...
                            yalnız fatih hoca lütfen bırak şu fb ve gs hayranlığını mili takım bu oyunculardan mı oluşur kazımın yerine oynıyacak 1 tane anadoludan futbolcumu yok...
                            ismail köybaşı g.antep te 11 oynarken niye bu topçu mili takımda değildi bjk gelince topçu oldu veya önder fb defansta oynadığı zaman en pasif takımın adamı, nerde eren güngör bunlar niye alınmıyo eminim ki fb yada gs oynasa eren 11 oynardı fatih hoca lütfen bu istanbul sevdandan vazgeç Anadoluya da bak canavar gibi oyuncular var Türkiye ,istanbuldan ibaret değil....

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tuncay iyi ki fb'ye gitmemis .. Nihat gibi o da sönerdi yoksa.
                              Abi imzanın 2 . cümlesine aşırı katılıyorum

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne 2-3 senesi? Bir an önce alması lazım!
                                Zaten şuan bile nihattan daha önde olan bir futbolcu.
                                Yanlız arda gibi milli takımın saç ayaklarından birisi olması için zaman verilmesi lazım.
                                Arda da zamanında arada sırada kesilmişti takımdan.
                                Ama şimdi tam olarak olgunlaştı en son kesilecek oyuncu haline geldi.
                                Sercan da böyle olacak.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X