Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Ya Allah aşkına biri bu Hakan Şükür ' ün namı diğer Torinolu Şaban ' ın bu takımda ne işe yaradığını söliyebilir mi ? Macaristan karşısında bütün maç defans oyuncusunun arkasından çıkmadı adam ya bu adamın işi top indirmek pozisyon yaratmak yada gol atmak ( ! ) değil mi ? Yahu bu adam madem ki bu işe yarıyo neden sen bütün hava toplarını Servet ' le Gökhan ' a indirtiyosun be adam ! Nasıl bi taktik anlayışıdır bu ! Bütün maç gezinen adama tahammül edemiyorum artık ben , adam saklanmış savunmanın arkasına bütün maç yerlerde yatıyo , yahu be adam bi seferde bi değişiklik yap ! bi işe yara . Ama hata onda değil ki 35 yada her kaç ise yaşına gelmiş adamı milli ( ! ) takıma sokanlarda .

Bence şu dakikadan sonra Hakan Şükür milli ( ! ) takıma lükstür ! Madem bu adamdan vazgeçemiyosan sistemini değiştir . Sen teknik adamsın uefa kupasını aldıgın sistemle yüzyıllar boyunca oynıyamazsın ki . Tamam Hakan' ın milli ( ! ) takıma büyük emekleri geçmiştir ama daha önce de bir sürü emeği geçmiş oyuncu vardı ve Hakan' ında bu emektarların arasına karışma vakti gelmiştir artık .

İstediğin takımı çıkart istediğin oyuncuyu al ! nede olsa senden başka yetkili yok . Ama bizlere tv başında yada tribünde işkence çektirme !
    LÜTFEN !

Bizler sahada futbol görelim ! Macaristan maçında abartısız sölüyorum uyukladım ! Böyle futbol oynıyan bir takım Türk Milli Takımı ( ! ) olamaz . Herşey bir yana takımımızın Macar milli takımından hiç bi üstünlüğü yoktu ve artık şuna inanmaya başladım bu gruptan çıkamazsak kimse şaşırmasın ! Çünkü bu futbolla biraz zor .

Beğenmediğimiz , ki görecelidir herkes beğenmek zorunda değildir , Mehmet Aurelio bu takımın en aklı başında futbolcusuydu .

Böle de devam edersek Mehmet bu takımın en aklı başında futbolcusu olmaya devam edecektir . Sen bu kadar kötü bi Hakan ' a 90 dakika dayanırsan kenardaki Ümit ' i , kadro ya bile giremiyen Halil ' i nasıl sonraki maçlara motive ediceksin ?

Yani Hakan Moldova maçını da oynasın ki benim bunu bile izlemeye tahammülüm yok ! Soranda emekleri için teşekkür edilsin ve milli ( ! ) takımımız önümüzdeki maçlara baksın !

Saygılar ...
    En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 09.10.2006, 01:51.
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Doğru söylemişsin. Yazdıklarına (Aurelio dışındakilere tabi) katılıyorum.

Bu konuyu açtığına da sevindim.

Liverpol maçında da Gs'nin başını yemişti, çıldırtmıştı.

Kısacası futbolu tam bir "intihar sebebi".
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

Hakan out...
      Ersen in...
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Hakan zamanında çok katkılar yapmış olabilir milli takıma ama şimdi yaşlandı miadı doldu yani. Hakansız .....TEKKE'li Ersen'li,Nihatlı,Yıldıray'lı bir milli takım ....
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Terimle hakanın arasında kan bağı var heralde..

Yorum

gayseliler torpilli milli takımda.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakan out...
              Ersen in...
              ersene gelene kadar dolu adam var o formayı hakeden
              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakmayın ama eğer Hakan ' lı , yani şişirme futbolu da diyebiliriz buna , topu defanstan iki tane stoper şişerecek ve pivot santrafor dediğimiz adamın indirdiği toplarla hücüm etmeyi düşünüyosanız Hakan ' ın yerine oynıyabilcek başka bir adam var mı senin aklına gelen Ersen ' den başka .

Ama tabi olmadı Crauch ' u Türk yapalım nede olsa alıştık , koyalım hakan ın yerine o oynasın nasıl fikir ???

Yada madem Ersen'i de görmüyosun görmezden geliyosun sistem değiştir be adam bana böle milli ( ! ) takım izletme . Bu adam top indiremiyo duvara karşı futbol oynuyoruz . Servet le Gökhan vuruyo topu ileri adamlar alıp üstümüe geliyo . Hadi tamam Macarlar hücüm edemiyo yarın öbür gün Norveç , Yunanistan bunları değerlendirir ama iş işten geçer

Yorum

Bak aklıma ne geldi bide . Sence şimdi o formayı giyenlerin hepsi o formayı hak ediyolar mı ???

Servet ?

İbrahim Üzülmez ?

Hakan ?

Sabri ?

Yorum

bazı tercihleri bırakalım takımın hocası yapsın. ümit ozatı sol bek oynatıo die ersunla dalga geçtiler bu adam da ibrahim üzülmezi aldı. alacak başka kimse de yok o mevkiye. ligi incele, gs de orhan ak, fb de ümitozat, bizde daha belli değil keçeli mi murat ocak mı??

bunlar ayrı konular benm anlatmak istediğim kendi futbolcumuz bize çok şirin görünüyor. hakan şükür oynamasa bile yerine oynayacak adam ersen değildir. halil altıntop gerçeği vardır. hatta ümit karan. benm anlatmak istediğim de budur
                    En son irfanköse276 tarafından düzenlendi; 09.10.2006, 14:55.
                    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Bende Diyorum ki eğer Halil le Ümit oynayacaksa ki Ümitin Ersen'den bi fazlası yok ! taktiği değiştirecek bu teknik adam . Bu ikisi oynarsa stoperlerin top şişirmesine gerek kalmaz çünkü bitane hava topu indiremez bu ikili ...

Yorum

Alla alla bak seen kim varmis?Bu durumda Ersen haketmiyo yani?
                        Sevgili Terim sistemden vazgecmeyeceginden bahsediyo sen dolu adam var diyosun,oyun hakan sukurun uzerine kurulmus milli takimda Senol Hocadada boleydi Terimdede bole sistemden vazgecemiyosan Pivot forvet oynatacamda ısrar ediyosan Hakanın yerine gelecek tek adam Ersen dir koçum tamam mı yoksa elbette forvet var memlekette yok demiyoruz ama aranan forvet değil çok özel bi forvet...
                        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

evet bu konuda herkes haklı neden şu FATİH TERİM inat ediyor anlamadım alıyorsandan maçta çok zor duruma düştüğümüz zaman bari al

Yorum

Daha önceden de dediğim gibi bu Hakan ŞÜKÜR Fatih TERİM'in askerlik arkadaşı herhalde ki hep onu oynatıyor.
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

hadi hakanı geçtik, tekkenin, ümitin, halilin,nihatın olduğu takımda ( ve bu adamların hiç biri daha 30 yaşında bile değil) ersen 23kişilik aday kadroya bile giremez
                              En son irfanköse276 tarafından düzenlendi; 09.10.2006, 16:37.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X