Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA EURO 2012 Play-Off | Türkiye 0 - 3 Hırvatistan

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iddianame aciklasin.Fenerasyon artik KUPAMIZI VERMELI. Simdi Milli Takimla ugrasip yie bekletmesinler bizi!!!!!!!!!!
    Biz Kupamizi istiyoruz yeter artik ya.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Volkan Bu ülkenin MİLLİ VATANDAŞLARINA KOYDUK MU diyor mu demiyor mu ?

VOlkan'ın Koydukları(!) Ermeni mi ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Volkan a karsi ciddi derecede sempatinin oldugunu düsünüyorum.
        fenerlidir fenerli...

Yorum

• Turk milli takımın kalesi estergon kalesi değil
          rant kapısı ,İstanbul çiftliği , sikeyle var olunan bı yer
          niye kutsuyoruz ki !!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Koyduk mu diye , Türk milli takımına mı demiş.
            Pislik her yerde aynı pisliktir. Adam her yerde adam olduğu gibi.Milli takıma zaten hiç bir şekilde karakter olarak yakışmayan birinin aynı hareketleri küfürleri laubaliliği milli takımda da yapma potansiyeli vardır. Ve bu akşam yapmıştır! o yüzden kardeşim seyirci tamamen haklıdır seyirci o formadaki ayyıldıza değil içindeki insanlık dışı birini yuhalamıştır. Rıdvan gibi ağlaklar hariç bunu herkes görür anlar. Sende öyle yapmalısın. Boşver volkanı beter olsun.
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam kendi topçumuzu koruyalım ama kimse kusura bakmasın 1.gol Volkan ın topu sektirmesini geçersek adamını kaçıran Giray ın 3. golde adamını takip etmeyen Burak ın yüzünden.
              Sabri milli takımda hangi meziyetlerinden dolayı oynuyor Arda bir daha milli takımda oynayabilecek mi valla ilginç işler geçen senenin süperman i gökhan gönül ün bu haliyle oynayabilmesi.
              1. goldeki hata pay %90 Gokhan'a aittir bundan bahsetmeyerek,suçu direk Giray'ın faulune atmak şerefsizliktir.

Gollerde kalecinin yaptıuğı inanılmaz yan top hatasını görmeyip,bunu konuşmayıp Burak'ın adam kaçırmasını yakalaması da eyyamcılıktır.

Rıdvan bugün yorumculuk değil şerefsizlik yaptı.

Yorum

• volkanin yerinde baska bir adam olsa seyircileri elestirirdim ama bu volkan karaktersizi herseyi hakediyor.
                bu degilmiydi kaba etiyle topu durdurup taraftarla dalga gecen..
                butun bunlar olurken ardanin serefsizligi atlanmamalidir.federasyon federasyon olsa bu adami milli takimdan men eder.

Yorum

• yaaa arkadaşlar çocukluk yapmayın..bu maçı gökhan gönül ve volkan ikilisi sabote ettiler..kesinlikle art niyetli bir şekilde akıllarınca türkiyeden intikam aldılar..ayrıca asıl volkan küfretmiştir taraftara..taraftar alkışladıktan sonra volkanın ağzını okuyun.. şu hırsızları savunmayın bize...
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar bize neler yaptilar neler.Fenerliye asla destek vermemeliyiz.20 Senedir Sampiyonluk bekliyorum bunlar caldilar Sampiyonlugumuzu.Hayatimizin en mutlu Günü olacakti Mayista.Biz üzülüyorduk bunlar ayni Zamanda Kupamizi kaldiriyordu.
                    Unutma nasılsak öyle yönetiliriz. Biz böyle rakip takımın kalecisine(Volkan) yapılanı milli maçta yapılması hiç hoş değil hele bunun iyi olduğunun söylenmesi çok daha fena. Bu durum Ts-Fb maçında olsaydı sonuna kadar size katılırdım; ancak milli maçta olduğu için hiç tasnif etmiyorum. Bize yakışan mert olmak, dürüst olmak, sonuna kadar savaşmak, biz biz yapan bu dyugulardır.

Yorum

• Hiddinktede Suç Yok Bütün Suç (O)ğuz (Ç)etinde
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Hiddink efendi tam bir fiyaskoydu oğuz la beraber.Bunu defalarca söyledik ama gelin görünki bunu henüz daha anlayamayanlar var.Türk milli takımının düştüğü hallere bakın.Yazık yazık çok yazık...

Ama milli takımımızı bu hallere düşürenler kesinlikle utanmazlar.Biraz onurları olsa zamanında çekip giderlerdi.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fenerlidir fenerli...
                          Onu bilemiyorum 1 saattir volkani savunuyor bize.

Yahu insan hic anlamiyorsa volkan in ruh haline bakar ve ne kadar ezik bir durumda oldugunu anlayabilir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Rıdvan denen angut her maç şikecilere laf söylememek ve söyletmemek için bi taraflarını yırtıyor.Git be adam, yorumcu desen yorumcu değilsin, 2 satırlık futbol bilginle analiz yapmaya çalışıyorsun, maç sırasında ah ıh uh gibi ne olduğu belli olmayan sesler çıkarıyosun ne mal bi adamsın sen arkadaş. Oraya buraya da laf sokmaya çalışıyor aklınca.Sen o sakallı insanımsıya edilen tezahüratlara ''burası küfür etmenin yeri değil rezalet felaket'' diyorsun da ''bu stadı yapanlar bile ıslıklandı'' lafını ne amaçla ediyorsun?Bi çık git şu ekranlardan.
                            En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 23:24.
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Sonuç gayet normal, Hırvatistan Fifa dünya sıralaması : 12. Türkiye : 26. Bizim şu halimizle ederimiz bu kadar. Ayrıca futbol dünyasında yaşanan asrın rezilliğinin ve bu rezilliğin üstünü örtmeye çalışan fenerasyonun ve onun destekçisi olan tüm unsurların hakettiği de bu.
                              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 23:26.

Yorum

• Rıdvan, Egemen-Giray ikilisine ne zaman laf edecek diye maç başından beri bekliyordum, 3-0'dan sonra dayanamadı artık

Söylediği temelde doğru, böyle bir maça çok daha oturmuş bir kadro ile çıkmak lazımdı ama tecrübeli olanlar ne yaptı? Emre, Arda, Hamit, Gökhan ne yaptı?

Bu arada Hiddink'i dinliyorum da açıkça, "Bu ülke futbolu ve bu oyuncularla bu kadar" diyor adam, gayet rahat
                                En son metehan tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 23:24.
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X