Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA EURO 2012 Play-Off | Türkiye 0 - 3 Hırvatistan

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    pardonda Koyduk mu diyen volkan kime demişti bunu! bu çirkef her zaman aynını yapıyor!!
    Yaa neyi savunuyorsun sen halen!
    Koyduk mu diye , Türk milli takımına mı demiş.

Ben Milli maçı izlerken, Trabzonspor kimliğimi kenara koyarım. Önce Milli takım gelir. Gs'liler kimlikleri ile maça gelmişler ama adamlıklarını kaybetmişler yolda demekki.
    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.11.2011, 23:17.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• arkadaşlar ne oluyor hepinize ya bir volkan satılmışı yüzünden nerdeyse birbirinize girceksiniz kendinize gelin volkan şerefsizinden bahsediyoruz az bile yapıldı ona ona yapılan herşey Helaldır

Yorum

• Volkan a yapılanları kınamıyorum kızmıyorum üzülmüyorum az bile yaptılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hazır kaos çıkmışlar birileri cesaret edipte ligdeki şikeci takımları düşürsün..

Yorum

• Oyun açısından çok da söylenecek birşey yok. Azerbaycan ve Kazakistan'ı şansla yenebilen bir takımın bundan daha iyisini yapması mümkün değildi. Plansız, programsız bir federasyonla bu kadar olur. Fatih Terim sonrası bir planlama yapılmadı. Özetle bu konuda söylenecek çok şey var, uzun hikaye.

Volkan'a yapılan tabi ki ayıp. Rıdvan, bugünlere nasıl gelindiği konusunda topu şike soruşturmasına attı ama asıl sorun o değil. Bugünlere Türkiye'deki kısır çekişmelerle, amigo yöneticilerle gelindi. Bu medya da buna çanak tuttu. İkiyüzlü, herşeyi çıkar olmuş bir medya ile bu ülke futbolu ileri gitmez. Siz hala futbol ekonomisini düşünün, cebinizi düşünün, FB'yi nasıl kümede tutarız onun yollarını arayın. Emek harcayıp, birşeyler yapmaya çalışanlara sahip çıkmayıp aksine onların üstüne gidin. Ondan sonra ahlanıp vahlanmak ne işe yarar?
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Yerli Maicon?? maçın içine etti
              Volkan ve Emre nin ağzından küfür düşmedi hiç..
              Maçta iyi oynamasada Sabri reyizin hırsını sevdim,, Gökhan Töre'yi ise milli takımımızda en iyi oynayan olarak kenara ayırıyorum..
              2012de başarılar Hırvatistan..
              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Evet ya su Arda Turan denen Futbolcu birdaha Milli Takima felan cagrilmamali. Kendini ne zannediyorsa...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu bir Trabzonsporlu duruşu değil bize kesinlikle yakışmıyor.
                  Adamlar bize neler yaptilar neler.Fenerliye asla destek vermemeliyiz.20 Senedir Sampiyonluk bekliyorum bunlar caldilar Sampiyonlugumuzu.Hayatimizin en mutlu Günü olacakti Mayista.Biz üzülüyorduk bunlar ayni Zamanda Kupamizi kaldiriyordu.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koyduk mu diye , Türk milli takımına mı demiş.
                    Volkan a karsi ciddi derecede sempatinin oldugunu düsünüyorum.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Taraftar canla başla mücadele eden oyuncu istiyor saka gibi goller ye üzerine bide kudret karşılığını bulursun

Yorum

• bir td e bu kadar para verip bu kadar saçma bir oyunu oynatan ve evinde rezil olan bizden başka bir ülke varmıdır??sanırım afrikada adı duyulmamış ülkelerde bile bu kadar saçma bir oyun tarzı yoktur

Yorum

• tamam 2012yede gidemiyoruz ama artik akilli isler yapmamiz lazim gelecegimiz icin, ilk önce oguz iti ve hindiK acilen kovulmali...
                          sabri, servet, hakan balta gibi yeteneksiz...volkan, emre gibi karaktersiz adamlar milli takima daha cagirmamali...
                          AKLI BASINDA bir TÜRK teknik direktörü takimin basina getirilmeli, mesela abdullah avci, veya senol günes derdim ama o bize lazim...
                          ve alper potuk gibi ömer toprak gibi genc oyuncularin gereksiz isi bitmis oyuncularin yerine oynatilmasi lazim, en önemlisi nuri sahini takima degilde, takimi nuri sahinin cevresinde kurmak lazim, o formaya nuri gibi ahlakli düzgün adamlar lazim, emre gibi cirkef adama kaptanlik verirsen sabri gibi ömründe düzgün hareketi olmayan adami 11in vazgecilmez oyuncusu yaparsan o takimdan ne beklenir...

en önemlisi fenerbahceyi hala düsürmeyen ve ligi temizlemeyen federasyon kendine gelmeli !
                          fener juventustan büyük takimmi ? derhal düsürülmeli ve trabzonspora hak ettigi emeginin karsiligi sampiyonluk verilmeli....

bence bugün oynayan ve gelecekte o formayi hak eden oyuncular sadece gökhan töre, burak ve mehmet topal...
                          tabi bunlarin hepsi hayal, biz trabzonsporumuza yogunlasalim ve senol günes gibi bir has adamin teknik direktörümüz olduguna sükredelim...

Yorum

• aslında arda ıslıklanmalıydı o hareketinden sonra
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• volkan mandasini birdaha milli takima alirlarsa milli mac seyretmeyecegim
                              mandaya bile hakaret ediyorum galiba
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• volkan, emre ve arda gibi serserileri, sabri ve balta gibi yeteneksizleri milli takıma doldurursan hem hezimete uğrarsın, hem de böyle cümle aleme rezil olursun. kale arkasındaki rezil GS taraftarına da söylencek bir şey yok. Ya sen kimsin ki tribüne küfür etme cesaretinde bulunuyorsun. yok mu bunun cezas, alenen sövüyor onun bunun çocukları! taraftar küfür edince yer yerinden oynuyor, sen futbolcusun, atsınla içeri şerefsiz itleri! dönelim diğer ite, sen kimsin ki ikinci maçta oynamamak için kart görüyorsun, bre ahlaksız! sizde kabahat yok, sizi milli takım forması verenin yüzüne tüküreyim! ve rıdvan efendi, sen ne köpeksin ki volkanla emrenin küfürlerini duymuyorsun da yuhlamaları duyuyorsun! sen değil misin yorumculuğu bıraktım diyen! milli ruh falan kalmamış, derhal milli topçuların yenilenmesi gerekir, öncelikle hiddink ve çapulcu ekibinin biletini kessinler, hem de bu gece!
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X