İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA EURO 2012 Play-Off | Türkiye 0 - 3 Hırvatistan
Daraltma
X
-
Lan olum ne oluyor size? Volkan yüzünden burada birbirinize giriyorsunuz. Yapılanlar benim hoşuma gitmedi. Burada herkes fikrini söyler ama yok hayvanlaşıyoruz, yok sen küfür istedin bilmem ne gibi saçma sapan diyaloglar olmasın ya. Tartıştığınız oyuncu volkan. Herkesin fikri kendine.
Bana göre de volkana yapılan ayıptır. Ama burada da kimsenin kimseye milliyetçilik dersi vermeye hakkı yoktur.
- Alıntı
Yorum
-
valla hiçkimse kusura bakmasın volkana yapılanlar az bile...biz kan ağlarken hırsızlık yapıp şampiyonluk kutladılar. yetmedi koyduk mu diye anırdı canlı yayında...
şimdi biz haykırıyoruz...KOYDUK MU VOLKAN...beter ol yaptıklarınız bir bir burnunuzda gelecek...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde Hırvatistanı deplamsanda 4-0 yenip geri dönüşün kralını yapıomuşuzdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon haftalarda dökülen,kendi taraftarının bile performansına şaşırdığı Volkan ve Gokhan'ı oynatırsan bu skor gayet iyidir,üstüne üstlük maç sabote eden Şikeci Emre de sahada ise bu skor olağanüstü güzellikte.
Rıdvan ilk golde ''gol sebep gereksiz faul'' diyerek,ilk golün suçunu Giray'a kesti,3. golün suçunu da Burak'a keserek şerefsizliğini gösterdi.
Volkan'ı ıslıklayanlara da helal olsun,Aziz babası çıkana kadar sakallarını kesmemeye devam etsin.
Sabri milli takımda hangi meziyetlerinden dolayı oynuyor Arda bir daha milli takımda oynayabilecek mi valla ilginç işler geçen senenin süperman i gökhan gönül ün bu haliyle oynayabilmesi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'lılık dan etkilenip, Milli takımdaki bir adamı eleştirenin psikolojisine gelmeden önce ADAMLIĞINI sorgularım
Yaa neyi savunuyorsun sen halen!"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan kimse şu Arda'yı konuşmuyor şaka gibi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş sen neyden bahsediyorsun, ağzından küfür eksik olmayan bir adamdan sürekli seyircileri tahrik eden insan kılıklı birinden bahsediyorsun.
önce bir uslübunu düzelt!(yallah falan ne oluyor!)
İnsanlık bizde kalsın diye diye 27 yıldır bize ne yaptıklarını görüyorsun az çok ve maçın başından beri ridvanın suçlu bulmak adına yok egemen kaç maç oynadı giray kaç maç diye diye Trabzonluları karalayacak fırsatı kollarken her defasından ve g.tüyle topu tutan yine bu maç taraftarı alkışlayarak her zaman galyana getiren oyuncu için insanlık battısn.
Her bir taraftarın alnından öpüyorum.
Ama burda MİLLİ TAKIM'ın anlamını bilmeden yorum yapıldığının altını çiziyorum.
GÖTÜYLE DEĞİL, neresiyle tuttuysa tuttu. Milli Maçta mı Yaptı ?
Fb-Gs maçıydı. O zaman Gs'liler de o ıslıkları Fb'ye 3 tane attıklarında yapsınlar.
TÜRK MİLLİ TAKIMININ KALECİSİ İken 3 gol yemiş takımın MİLLİ kalecisine Küfür etmesinler.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
volkan federasyona inat bilerek gol yedi gibi geliyor bana
abartiyor muyum?
ilk golde elini bile uzatmadi
ikincide sadece seyretti hamle bile yapmadiceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan kimse şu Arda'yı konuşmuyor şaka gibi..
- Alıntı
Yorum
Yorum