Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen gün ligde Barcelona'yı (son beş dakika hariç) harika bir oyunla yendikten sonra dün de Real Madrid'e karşı kazandı Malaga.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Malaga'dan Nedoviç'i Efes'e alıyorum Oğuz bilgin olsun
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• OAKA faktörü yine son topta faulü çaldıramadı.Saras Reis haklı olarak çıldırdı.

İç sahada Panathinaikos'un maçlarını izlemek büyük keyif.

Yorum

• Efes - Valencia maçından once kuzenimle konuşurken 15+ olur dedim. Çok eksikti adamlar. Efes faul çizgisine sadece Stimac'a son çeyrekte yapılan teknik faul için gitti galiba, başka hatırlamiyorum.
          Ekli dosyalar
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 23:09.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Nedovic ve Brooks yokken Malaga, Efes'i yendi. Efes son çeyrekte Malaga'nın top kayıplarından farkı eritti. Ama Waczynski'nin şutlarıyla maçı aldı Malaga.

Yorum

• Efes, sezonun kalan bölümünde Dragic'i arayacak bence. Adam tam kendini bulmuştu, şanssız bir sakatlık oldu.

Yorum

• Dragic'in yerine Sonny Weems'i almış Efes. Son durumunu bilmiyorum ama skorer McCollum, point forvet Simon ve Weems... Bunlara Dunston'i eklersek iyi bir çekirdek kurabilirler kalan bölüm için.

Yorum

• Dragic ve özellikle Simon'un Efes için ne kadar önemli olduğu dün gece anlaşılmıştır. Yarı sahada iki defa top çevirmeden kaldırıp attılar. Halbuki Türkiye Kupası'nda Simon liderliğinde çok farklı oynamıştı Efes.

Yorum

• Bu Efes idarecileri ne zaman Basketbol dan cekilecek cok merak ediyorum.

Yillardir belki 150 milyon $ para harcadilar, birtane gösterilecek basari yok.
                    Yazik cok yazik.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sezon boyu 3/21 üçlük atan Deandre Kane bu akşam 3/4 attı Efes'e.

Antwerp'te bize karşı oynamıştı Eurochallenge'ta.

Yorum

• Efes-Barcelona maçını göz ucuyla takip ediyordum. Dördüncü çeyrek başındaki 16-0'lik seri hangi ara oldu, anlamadim.

Bizim takımdan çok Efes'in yazın neler yapacağını merak ediyorum. Simon-Weems-Dunston üzerine mi kuracaklar takımı?

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            .
                            Zalgiris final oynarsa sevinirim. Tyus Edney, Zukauskas, Stombergas, Adomaitis ve Anthony Bowieli takımdan beri böyle heyecanlanmamıştım onlar için.

Yorum

• Pana, Madrid'e karşı 20-0'la başladı İlk 5 dk sayı yemediler.

Yorum

• Calathes sanatçı değil de nedir,döktürdü bu gece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim