Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zalgiris topu harika çeviriyor oturduğum yerde başımı döndürmeyi başardılar.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Screenshot_2018-04-25-07-18-16.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 20.8 KB 
Kimlik: 11212312

Kaybettikleri maçın sonucunda bile manipülasyon yapıyorlar.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bugün Madrid'deki Real Madrid-Panatianikos maçına gidiyorum.

Güzel bir maç olur inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün Madrid'deki Real Madrid-Panatianikos maçına gidiyorum.

Güzel bir maç olur inşallah.
          nasıldı?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nasıldı?
            Abi selam.

Maç güzeldi, o atmosferde böylesine önemli bir maçı tribünden izlemek heyecan vericiydi.

Maçın Madrid açısından önemli bir diğer tarafı da Sergio Llull'un dönüşüydü. Yanlış saymadıydam dörtte sıfır üçlük attı ilk üç sayı isabetini bulana kadar. İki tane çok kritik üçlük attı.

Maçın sonuna kadar başabaş gitti mücadele. Llull'un dönüşünde orda olmak güzeldi.[emoji1]

Maçta elli kadar Panalı vardı. Ben onların hemen yanında izledim maçı. 50 kişi bağırdı, tek bir Real taraftarı da dönüp kötü bir laf etmedi adamlara. Bizim burda olsa kan çıkar.

Yorum

Abi selam.

Maç güzeldi, o atmosferde böylesine önemli bir maçı tribünden izlemek heyecan vericiydi.

Maçın Madrid açısından önemli bir diğer tarafı da Sergio Llull'un dönüşüydü. Yanlış saymadıydam dörtte sıfır üçlük attı ilk üç sayı isabetini bulana kadar. İki tane çok kritik üçlük attı.

Maçın sonuna kadar başabaş gitti mücadele. Llull'un dönüşünde orda olmak güzeldi.[emoji1]

Maçta elli kadar Panalı vardı. Ben onların hemen yanında izledim maçı. 50 kişi bağırdı, tek bir Real taraftarı da dönüp kötü bir laf etmedi adamlara. Bizim burda olsa kan çıkar.
              Vaaay İspanya...

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Abi selam.

normalde şu anda nerde yaşıyorsun? güney amerikada bir ülkeydi galiba

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  normalde şu anda nerde yaşıyorsun? güney amerikada bir ülkeydi galiba
                  Daha tayine gitmedim Cengiz abi. Ankara'dayım. 2018 Kasım'da Latin Amerika tayini beni bekliyor. Ülke henüz belli değil.

Yorum

• Zalgiris'in ve Saras hocamızın şanlı yürüyüşü devam ediyor. Yolun sonuna geldiklerinde umarım kupa Saras hocanın ellerinde yükselir.

Şu anda canımı sıkan tek şey Baskonia maçında bağıran kadın. Kombinesi var galiba her maçta orada.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kupa bu sene Saras'a yakışır. Gerçekten inanılmazı başardı şu ana kadar.

Yorum

• Zalgiris izlemesi aşırı keyifli bir takım olmuş. Olympiakos ile olan eşleşmelerinde her maç ayrı keyifliydi. Takım iyi, taraftar iyi, koç iyi umarım bu yıl kupayı kaldırırlar. Cska'yı avantajlı görsemde bu yıl avrupa sporu sürprize doysun istiyorum.

Milaknis, Pangos, Jankunas, White, Davis vs. rotasyondaki herkesten iyi verim aldı Saras
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Obradovic'e hayran olmamak elde degil.

Oyuncu hata yapiyor, sahaya giriyor resmen agizlarina ediyor fakat o anda adamlari öyle motive ediyor ki...
                          4 yil üst üste Final4. Tebrik etmek lazim.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sloukas ve Gill çok formdaydı çeyrek final serilerinde.

Diğer taraftan Zalgiris'in Dörtlü Finale kalmasına çok memnun oldum. Hey gidi Tyus Edney, Zukauskas, Stombergaslı kadro... Ulanovas da çok kral çocuk.

Yorum

• Panathinaikos 24 sayıdan farkı 3'e düşürmüşken Doncic süre dolarken saçma sapan bir üçlük sokup maçı kopardı.

Bazı takımlarda bu kısmet var işte,Real Madrid olunca girer.Trabzonspor atsa muhtemelen air ball olurdu.
                              +
                              Saras hocamı da takdir etmeden geçmeyelim.Bu sezon Olympiakos'la oynadıkları 6 maçın 5'ini kazandılar.Spanoulis bile süpürüldü.

Yorum

• Final Four bugün başlıyor.

Saat 19:00'da temsilcimiz Zalgiris Kanunas, Doğuş basketbol takımı ile karşılaşacak.
                                Saat 22:00'da ise muhteşem bir maç var CSKA-Real Madrid
                                En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 20:10.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim