Geçen gün ligde Barcelona'yı (son beş dakika hariç) harika bir oyunla yendikten sonra dün de Real Madrid'e karşı kazandı Malaga.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Malaga'dan Nedoviç'i Efes'e alıyorum Oğuz bilgin olsun
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 23:09.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dragic'in yerine Sonny Weems'i almış Efes. Son durumunu bilmiyorum ama skorer McCollum, point forvet Simon ve Weems... Bunlara Dunston'i eklersek iyi bir çekirdek kurabilirler kalan bölüm için.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dragic ve özellikle Simon'un Efes için ne kadar önemli olduğu dün gece anlaşılmıştır. Yarı sahada iki defa top çevirmeden kaldırıp attılar. Halbuki Türkiye Kupası'nda Simon liderliğinde çok farklı oynamıştı Efes.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu Efes idarecileri ne zaman Basketbol dan cekilecek cok merak ediyorum.
Yillardir belki 150 milyon $ para harcadilar, birtane gösterilecek basari yok.
Yazik cok yazik.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Efes-Barcelona maçını göz ucuyla takip ediyordum. Dördüncü çeyrek başındaki 16-0'lik seri hangi ara oldu, anlamadim.
Bizim takımdan çok Efes'in yazın neler yapacağını merak ediyorum. Simon-Weems-Dunston üzerine mi kuracaklar takımı?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Zalgiris final oynarsa sevinirim. Tyus Edney, Zukauskas, Stombergas, Adomaitis ve Anthony Bowieli takımdan beri böyle heyecanlanmamıştım onlar için.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum