Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Markovicci'yim abi.
    Ben de Markovic'ciyim.
    Bu adamin Banvit'te neden sure alamadigini hic anlamadim.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Simon ve Dragic'in yanına üçüncü dış oyuncuyu (Özellikle şutör) bulsa Efes rahatlayacak.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ya yeter yaa yediginiz 3'lükler bee

Yorum

• Savunmada bizim takim gibi acemi bu Efes

Yorum

• Yazik gerçekten, averaj takimi olmus kalmis Efes, bu nedir yaa...

Yorum

• Ledo'nun çember dövmesi filan neyse de McCollum'un hücum tercihleriyle Brown'ın savunmada kötü oynaması Simon'la Dragic'in mücadelesini çöpe attı.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Takımda düzgün bir tane oyun kurucu olmuş olsaydı bu maçı alırdı Efes. Hatta +3 galibiyet fazlası olurdu muhtemelen. McCollum nedir arkadaş yahu.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Daye, Jerusalem'den ayrılmış. Efes alsın işte, Dunston oyundayken 3-4 oynatır onu Ataman. Maç başına 2 üçlük soksa, yeter...

Yorum

• Efes'in ihtiyaci oyun kurucu.
                    Mike James'i Phoenix birakmis diye adini cok dillendirenler var ama Mike James Efes'e care olmaz.
                    Efes'in asist yonu kuvvetli zamaninda oyunculari topla bulusturacak bir oyuncuya ihtiyaci var.
                    Markovic, Colon gibi oyuncular.
                    Partizan'da Nigel Williams Goss var o da olur.
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

• Tofas, Eurocup'tan elendi. Berbat bir son çeyrek oynadilar. Raymar Morgan faul sokamadı, Barış basit top kaybı yaptı, savunmada Reynolds'i tutamadılar. Kadji çok istikrarsız.

Yorum

• Ne kadar enteresan.
                        O kadar iyi baslayan Tofas elendi, berbat baslayan GS turladi.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne kadar enteresan.
                          O kadar iyi baslayan Tofas elendi, berbat baslayan GS turladi.
                          Barış Ermiş çok kötüydü benim seyrettiğim bölümde. Kadji de istikrarsız. Gs'de ise Hardy Taylor geldikten sonra ritm buldu.

*

Malaga son dört maçı aldı. Dün de İsrail'de kazandı. Yine Nedovic...

*

Efes Toney Douglas'ı almış. Florida St. çıkışlı. O okuldan çıkan epey oyuncunun yolu Türkiye'ye düştü. Dulkys, Antep'te oynayan Swann, Ralph Mims vardı ve bizde oynayan Derwin Kitchen hatırlayabildiklerim.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Efes Toney Douglas'ı almış. Florida St. çıkışlı. O okuldan çıkan epey oyuncunun yolu Türkiye'ye düştü. Dulkys, Antep'te oynayan Swann, Ralph Mims vardı ve bizde oynayan Derwin Kitchen hatırlayabildiklerim.
                            Efes'in kaçınçı yabancısı oldu bu 11-12. yabancıları çorba gibi takım devamlı yeni malzeme katıyorlar tadı hiçbir şeye benzemiyor.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Efes'in kaçınçı yabancısı oldu bu 11-12. yabancıları çorba gibi takım devamlı yeni malzeme katıyorlar tadı hiçbir şeye benzemiyor.
                              Bu sezon kadroya katılan 10. yabancıları:

Bryant Dunston ve Derrick Brown geçen sezondan kalan 2 yabancıydı.
                              Ricky Ledo, Josh Adams, Errick McCollum, Brock Motum, Krunoslav Simon, Vladimir Stimaç, Edo Muriç sezon başında kadroya katılan 7 yabancı.
                              Sezon içerisinde kadroya Justin Doellman ve Zoran Dragiç katıldı. Son olarak Toney Douglas.
                              Bunlardan Edo Muriç ve Justin Doelmann ile yollar ayrıldı. Ergin Ataman'ın açıklamasına göre Ricky Ledo ve Josh Adams ile de yollar ayrılacak.
                              Sezon başı kadro mühendisliği o kadar kötü yapıldı ki. Hala Ergin Ataman 3-4 oynayabilecek bir oyuncu istiyor.

Toney Douglas, Errick McCollum, Krunoslav Simon, Zoran Dragiç, Derrick Brown, Brock Motum, Bryant Dunston ve Vladimir Stimaç kalan yabancılar. Toney Douglas'a lig lisansı çıkardıktan sonra ligde başka oyuncuya lisans çıkartamayacakları için bu 8 oyuncu lig rotasyonları olacak.
                              EL de 3-4 oynayan oyuncuyu da kullanabilirler.

İlginç olan Efes'in Türk oyuncu rotasyonu da çok dar. Doğuş şu sıralar sakat, bir tek ellerinde Birkan var, keşke olmasa daha iyi dedirtecek br oyuncu.
                              Muhaymin'e son maçlarda süre vermeye başladı Ergin Hoca. Muhaymin çok enteresan bir oyuncu. Eğer şutuna önem verirse gelecekte çok iyi bir 3&D oyuncusu olur. Onunla beraber ben merakla Onuralp'i bekliyorum. Güçlendiği takdirde yeni Furkan Korkmaz olur. Furkan kadar atletik, onun kadar şutu olan ve potaya giden bir oyuncu. Bu sezonu kendisi için fırsata çevirmeli...

Yorum

• Josh Adams kısıtlı rolle faydalı olabilecek bir parçaydı.Gücünüz ona mı yetti.
                                Ergin Ataman çorbasını yapmaya başladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim