Bize tebrik etmek düşer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Bundan 6 yıl önce Trabzonspor Şampiyonlar Liginde tarihi bir müsabakaya çıkıyordu. Inter'in 87. Dakikada yediği golün akabinde Trabzonspor grubunu 3. Tamamlayıp yoluna UEFA da devam ediyordu. Tuhaf değil mi? Bugün birlik ve beraberlik edebiyatı kasanlar Trabzonspor'un oynayacağı bu kritik müsabaka ile aynı günde üstelik hafta içi olmasına rağmen Fb-Gs derbisi oynatıyordu.
Ve müsabakadan sonra fantastik manşetlerle adeta Trabzonspor'a 'sen ötekisin' diyordu.
Ben unutmadım. Ama birçok Trabzonsporlunun unuttuğuna şahit oldum. Mustafa Çelik'i çabuk unutmuş Trabzonsporlular. Namus davamız dedikleri varımız yoğumuz deyip sarıldıkları değerleri çabuk unutmuş Trabzonsporlular.
Aziz Yıldırım kurtuluş savaşını kazansa ben yine tebrik etmem, etmeyeceğim.
Hepinize tebrikler.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Türk oyuncunun olup olmamasinin onemini yazin Eurobasket'te kadro olusturamayinca anlayacak herkes.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk defa ve böyle büyük bir kupanin kazanilmasinda Türk oyuncu olsa nolur olmasa nolur. Bence burdan vurmak fakir tesellisi gibi birsey. Sonucta o kupaya kendi kuluplerinin adini yazdirdilar. Ha onumuzdeki 5 yilda bi 2-3 kupayi daha yabancilar ile alirlar, belki o zaman Türk oyuncu olup olmadigi tartisilabilir. Tabi ki alt yapiya önem verilmeli lakin benim icin yine de basarida pay sahibi olanlarin milliyeti onemli degil. Onemli olan kulube baglilik, onemli olan basarinin devamliligi. Boyle boyle basarinin kulup kulturu oldugu yerde yerli oyuncu kalitesi, hatta yerli hoca kalitesi artar. Bunun ilk adimini atmislardi, bugun pekistirmektedirler.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 07:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
finali real cska oynar tahmin ediyordum.yanıldım,fb tl nin çok üstünde avrupanın ilk 5 takımı arasında...
şuda var,
basketbol futbol gibi değil,günlerce konuşulmaz.aha bugun bile unutuldu gitti,sadece takımın adına istatistiksel başarı yazılır,ve yeni heyecanlara doğru yol alınır,
heyecanı ise futboldan fazladır o ayrıNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Fenerbahçe'de 1 dakika bile süre alamayan Barış Hersek'i kadroya alacaklar mesela.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk oyuncunun olup olmamasinin onemini yazin Eurobasket'te kadro olusturamayinca anlayacak herkes.
Yorum
-
Amaç yabancılarla başarılı olmaksa illa o zaman real madrid bayern için atsın bu kalpler sıkıntı yok..İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk defa ve böyle büyük bir kupanin kazanilmasinda Türk oyuncu olsa nolur olmasa nolur. Bence burdan vurmak fakir tesellisi gibi birsey. Sonucta o kupaya kendi kuluplerinin adini yazdirdilar. Ha onumuzdeki 5 yilda bi 2-3 kupayi daha yabancilar ile alirlar, belki o zaman Türk oyuncu olup olmadigi tartisilabilir. Tabi ki alt yapiya önem verilmeli lakin benim icin yine de basarida pay sahibi olanlarin milliyeti onemli degil. Onemli olan kulube baglilik, onemli olan basarinin devamliligi. Boyle boyle basarinin kulup kulturu oldugu yerde yerli oyuncu kalitesi, hatta yerli hoca kalitesi artar. Bunun ilk adimini atmislardi, bugun pekistirmektedirler.
Amaç ekol oluşturup ilerlemekse işin rengi değişiyor işte..
Mesela efesin bir ekolu vardı ve o takım başarılı oldu üstüste..
Pananın da bir ekolü vardı 2000 lerde onlarda başarılı oldu ama bunlarda yabancı sayılar zannetmiyorum yunan oyuncu sayısından fazla olsun..
Kusura bakmayon Türk basketbolunda eurolig yüzüğü sadece melih ve ahmet gibi 2 oyuncuda olacaksa varsın başarı gelsin.. Bu bizim için veyahut herhangi bir takım için de geçerli
Yorum
-
Veyahut çok süre alan ali muhammet gibileri de var.. Bu da başarıİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'de 1 dakika bile süre alamayan Barış Hersek'i kadroya alacaklar mesela.
Yorum
-
Fenerbahce ve basindaki adami tebrik etmem, hakkimiz teslim edene kadar FB ile ilgili bir sevinc yasamam mumkun degil.
FB'yi bir Turk takimi gibi gormedigimden, Turk oyuncunun olmamasi da o kadar batmiyor. Bugun bu kupayi Barcelona, Real Madrid, Panathinaikos ya da bir baska yabanci takim kazansaydi ne hissedeceksem, ondan fazlasini hissetmiyorum.
Ancak kocun ve oyuncularin emegini de yok saymak vicdanima sigmiyor. Obradovic, Udoh ve Bogdanovic, hem kalite olarak hem karakter olarak saygiyi ve tebrigi hak ediyorlar.
Ileride Olympiacos gibi kurulmus bir Turk takiminin bu basariyi yakalamasini diliyorum.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
asker kaçağı, ırkçı, şikeci başkanı olan camia tebrik etmek dünyanın en kötü sesinden en kötü şarkıyı dinlemek gibi bir şey.
cidden aklım yetmiyor anlamak için hadi cezalarını çekseler aziz olmasa eyvallah ama hala ordalar senin sevincinin, övüncünün katili olmuş o .......
tebrik eden adamada saygı duymam.
balık hafızalı insanlar unutuyorlar her şeyi yada umursamıyorlar günlük yaşıyorlar. harbiden yazık.
aziz obra'ya söz geçiremez o yüzden ordalar. obra gitsin yine düz takım olacaklar.
elimde bir güç olsaydı şikebahçeyi tebrik eden tüm Trabzonspor'luları ülke değil dünya dışına atardım uzayın en deriiin boşluklarınasadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Müthiş... Altı üstü spor, fazlası değil. Hayatta daha önemli şeyler var.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sadece cuma gunu oynanan Real Madrid ve dun aksam oynanan Olympiacos maclarini izledim. Fenerbahce ikisine karsi da oyunu domine ederek oynadi. Resmen eze eze aldi iki maci da. Kocu ve oyunculari tebrik etmek lazim.
Ekpe Udoh Nba'de oynadigi oyunun cok uzerine cikmis. Su haliyle Nba'e gitse dogu konferansinda bir takimda 30min/g oynayabilecek seviyede. Bogdan Bogdanovic, keza ayni sekilde pg dominant bir takimda ikinci top kullanan bir rolde gayet guzel katkilar verir - tekrar soyluyorum son 2 maci baz alarak konusuyorum.Yahsi Bati 51:28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum