Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gruplar baya dengesiz olacak gibi.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• f grubu efsane oldu . efes için bu galibiyet iyi oldu .

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        f grubu efsane oldu . efes için bu galibiyet iyi oldu .
        Final four F grubundan çıkabilir.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ölüm grubu tabiri hafif kalır öyle bir grup oldu.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bakmayın , barcelona olimpiakos real madrid yenilmez değil cska daha tehlikeli .çapraz eşleşmede ev sahibi avantajını almak önemli.

Yorum

bakmayın , barcelona olimpiakos real madrid yenilmez değil cska daha tehlikeli .çapraz eşleşmede ev sahibi avantajını almak önemli.
              CSKA bu sene şampiyon olur artık. Ev sahibi avantajı önemli tabiki ama eşleşmeleri görmek lazım. Real'in vites yükselteceğini düşünüyorum bu turda. Barcelona'yı zaten pek beğenmiyorum Khimki zorlar oraları.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Teo'lu Cska yine şampiyon olamaz.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Real o grupdan çıkcağını sanmıyorum . şampiyonluktan sonra bi doymuşluk mu nedir bilemedim . diğer 4 takıma karşı oynamasını bilen iyi savunma yapan takımlar işi götürür . cska oly ilk 2 olur bana göre

Yorum

• Real Madrid'in Bourousis & Slaughter yerine Hernangomez & Thompkins tercihi kısa vadede takım sertliğini etkiledi.

*

Unicaja için çeyrek final fırsatı bu yıl tepilmemeli.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Real Madrid'in Bourousis & Slaughter yerine Hernangomez & Thompkins tercihi kısa vadede takım sertliğini etkiledi.

*

Unicaja için çeyrek final fırsatı bu yıl tepilmemeli.
                      Malaga bu yıl çok kötü ligde bile düşme hattındalar geçen yıldan eser yok

Yorum

Real o grupdan çıkcağını sanmıyorum . şampiyonluktan sonra bi doymuşluk mu nedir bilemedim . diğer 4 takıma karşı oynamasını bilen iyi savunma yapan takımlar işi götürür . cska oly ilk 2 olur bana göre
                        Bence Madrid Top16'da vites yükseltir.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Madrid Top16'da vites yükseltir.
                          sanmıyorum , geçen yıl bile efes karşısında hakemle falan zar zor turu geçtiler , f4 kendi evinde olduğu için çok istiyorlardı . Şimdi gevşeme var takımda ...

Yorum

• F Grubu yanıyor yalnız. Final Four dörtlüsünü bile çıkarabilir o grup, acayip maçlar olur orada.

Yorum

• Zalgiris'e acıdım valla tokat manyağı olur

Yorum

Malaga bu yıl çok kötü ligde bile düşme hattındalar geçen yıldan eser yok
                                Geçen yılki kadrodan Granger ve Toolson gibi iki ana hücum parçasını elden çıkardılar (Markovic de sakatlandı şimdi). Buna rağmen zor bir gruptan daha toy bir kadroyla çok rahat çıktılar. Büyük ihtimalle Euroleague'deki son sezonları (Organizasyonun en fazla maç yapan 10 takımından biri olmasına rağmen ULEB'in ikinci darbesi oldu bu Unicaja'ya) ve yıllardır şeytanın bacağını kıramayıp Top 16 ötesine gidemedikleri için bu sene oraya daha fazla odaklandılar. Çünkü ligde geçen seneki gibi esse de finalden önce gelip ya Real Madrid'e ya da Barcelona'ya çarpıyorlar. ACB'den ziyade EL Top 16 performansını merak ediyorum.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 12:40.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim