Maxim'i neden bıraktılar? Şimdi Samet'i de Bjk'ye verdiklerini okudum. Dunston ve Simon seyredilir, diğerleri için bir şey diyemem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Huertas'ı almış Unicaja. Şöyle bir kadrosu oldu:İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnicaja'da;
Kyle Fogg Çin'e
Kiralık Omic Efes'e
Eyenga Varese'ye gitti.
Jamar Smith ve Lafayette boşta.
*
Pivot Shermadini, kanat Milosavljevic ve şutör Salin alındı.
PG: Nedovic - Huertas - Diaz
SG: Salin - Milosavljevic
SF: Waczynski - Diez
PF: Brooks - Suarez
C: Musli - Shermadini - Okouo
Amerikalıları temizledi Plaza. Jamar Smith - Lafayette - Kyle Fogg yerine Huertas - Salin - Milosavljevic geldi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Chuck Eidson'a ben hiç ısınamamıştım...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Eurolig ile birlikte resmi fantasy challlenge oyunu da başlıyor bugün.
Geçen yıl tanıştığım için BMN'nin de bir ligi var mı içinde bilmiyorum.
Oluşturabilriz aslındaİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Şanlı Unicaja Malagamiz, öyle şampiyon filan dinlemez.
Musli ilk defa oynadı bu sezon. Ligdeki Fuenlabrada macinda Nedovic dışında katki veren olmamıştı. Dun aksamsa bütün takim mücadele etti.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.10.2017, 12:15.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yani geçen hafta da eleştirmiştim Efes'i ama hakikaten çok kötü bir takım olmuşlar. Acilen oyun kurucu ve iyi bir dış atici almazlarsa bu sezon 15 galibiyet alamazlar ve top8 göremezler Euroleague'de.
Yani Heurtel'i gönderip benzer bir oyuncu olan Mccolum'u getirmek de ayri bir başarı...En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 23:23.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İkinci çeyrekte Doğuş'un girmesiyle maç ortaya geldi.Göksenin,Doğuş gibi adamların rotasyonda her zaman yeri vardırİlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Doğuş Balbay'ın yıllardır Efes kadrosunda olmasının mantıklı bir açıklaması yok. Adam yılda 2 maç oynuyor o da bizim maçlar.Efes'in kadro çorba gibi. Doellman gelişi ile belki daha iyi yap kurulabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum