Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lafayette'in bu sezon 21 dk. üzerinde süre aldığı 7 maçın tamamını kazandı Unicaja. Bu maçlarda Lafayette ortalama 5 asist üretti. Nedense Plaza onu gard rotasyonunun son parçası olarak kullanıyor.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Daçka iki macını kazandığı takdir de ilk 8 e kalacakta bamberg deplasmanında bi kaza yasar mı ?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seneye Euroleague'de 5 İspanya takımı mücadele edecek gibi görünüyor. Daçka biraz bastırırsa seneye yine İspanya'nın bir katılım hakkını alabilir.
        Eger Jordi Amca kurallarla oynamazsa bir ulkeden maksimum 4 takim katiliyor. Eurocup Sampiyonu + 3 mevcut takim gibi...
        Aciga cikacak hakki Darussafaka Dogus'a vermeyebilirler. Bu nedenle Dogus sikecilere sponsor oluyor.
        Darussafaka, GS ve BJK'da Eurocup'ta devam edecek gibi duruyor.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak emrekutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daçka iki macını kazandığı takdir de ilk 8 e kalacakta bamberg deplasmanında bi kaza yasar mı ?
          Brose'nin ne zaman me yapacagi belli olmaz.
          Efes'in son 8 mactaki tek yenilgisi Brose'ye ustelik Istanbul'da.
          Ancak Dacka isi saglam tutarsa alacaktir diye dusunuyorum.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Brent Patway rim protector kavraminin tanimini yeniden yazdi. Yarisi giren topu cikardi adam.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tam Banvit eleniyor dediğimiz anda Furkan Korkmaz çok zor bir üçlük attı ardından iyi bir savunma ve Jordan Theodore turu getirdi. Harika maç oldu tebrikler Banvit.

Bizim Jack Cooley fazla süre almadı ama oynadığı bölümde gayet etkiliydi. Hücum ve savunmada iyi işler yaptı.

Karşıyaka ise felaket bir son çeyrek oynuyor eğer kendilerine gelmezlerse elenecekler Venezia havaya girdi.

Mike Green ve Summers çok kötü durumda.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tam Banvit eleniyor dediğimiz anda Furkan Korkmaz çok zor bir üçlük attı ardından iyi bir savunma ve Jordan Theodore turu getirdi. Harika maç oldu tebrikler Banvit.

Bizim Jack Cooley fazla süre almadı ama oynadığı bölümde gayet etkiliydi. Hücum ve savunmada iyi işler yaptı.

Karşıyaka ise felaket bir son çeyrek oynuyor eğer kendilerine gelmezlerse elenecekler Venezia havaya girdi.

Mike Green ve Summers çok kötü durumda.
                Kaf kaf icin ilk mactaki son ceyrekte ki sacma hakem hatalari yüzünden tur gitti Markovic bi F4 hakediyodu

Yorum

• İlk olarak emrekutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaf kaf icin ilk mactaki son ceyrekte ki sacma hakem hatalari yüzünden tur gitti Markovic bi F4 hakediyodu
                  Hakem hatalarına bağlamak istemiyorum. Bugün Venezia aleyhine çok düdük çıktı ama maçı istedikleri yere getirmeyi başardılar.

Karşıyaka'nın elenmesinin en büyük sebebi Mike Green'in kötü performansı. İlk maçta Ponitka çok ekstra işler yaptığı için fazla göze batmadı bu sorun.

Bu arada serbest atış atamama sorunumuz devam ediyor Karşıyaka ve Banvit çok kaçırdı bu akşam.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakem hatalarına bağlamak istemiyorum. Bugün Venezia aleyhine çok düdük çıktı ama maçı istedikleri yere getirmeyi başardılar.

Karşıyaka'nın elenmesinin en büyük sebebi Mike Green'in kötü performansı. İlk maçta Ponitka çok ekstra işler yaptığı için fazla göze batmadı bu sorun.

Bu arada serbest atış atamama sorunumuz devam ediyor Karşıyaka ve Banvit çok kaçırdı bu akşam.
                    Yurtta olduğumdan fazla izliyemedim maci Summers'in 1 sayi attiği macta Karsiyakanin turu gecme sansi zaten mucizeymis en azindan Banvit F4 te zor ama imkansiz değil gibi

Yorum

• Efes iyi başlayamadi fakat Heurtel-Paul-Honeycut girdikten sonra savunma-hucum dengelendi. Brown cok istekli bu aksam.

Yorum

• Can Maxim'in yaptığı işe bak.Sonra niye süre alamıyorum derler.

Yorum

• Tyler Honeycutt olağanüstü oynadi. Son çeyrekte inanılmaz işler yaptı keyif verici bi macti

Yorum

• Darüşşafaka uzatti, Brose karsisinda geriden geldiler.

Yorum

• Wanamaker maçı aldı.Şu adamı Ülker almasın.

Yorum

• Efes şb ile eşleşmemeli. Oly'i eleme ihtimali şb'yi eleme ihtimalinden daha fazla.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim