Lafayette'in bu sezon 21 dk. üzerinde süre aldığı 7 maçın tamamını kazandı Unicaja. Bu maçlarda Lafayette ortalama 5 asist üretti. Nedense Plaza onu gard rotasyonunun son parçası olarak kullanıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Eger Jordi Amca kurallarla oynamazsa bir ulkeden maksimum 4 takim katiliyor. Eurocup Sampiyonu + 3 mevcut takim gibi...İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Euroleague'de 5 İspanya takımı mücadele edecek gibi görünüyor. Daçka biraz bastırırsa seneye yine İspanya'nın bir katılım hakkını alabilir.
Aciga cikacak hakki Darussafaka Dogus'a vermeyebilirler. Bu nedenle Dogus sikecilere sponsor oluyor.
Darussafaka, GS ve BJK'da Eurocup'ta devam edecek gibi duruyor.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Brose'nin ne zaman me yapacagi belli olmaz.İlk olarak emrekutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaçka iki macını kazandığı takdir de ilk 8 e kalacakta bamberg deplasmanında bi kaza yasar mı ?
Efes'in son 8 mactaki tek yenilgisi Brose'ye ustelik Istanbul'da.
Ancak Dacka isi saglam tutarsa alacaktir diye dusunuyorum.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Tam Banvit eleniyor dediğimiz anda Furkan Korkmaz çok zor bir üçlük attı ardından iyi bir savunma ve Jordan Theodore turu getirdi. Harika maç oldu tebrikler Banvit.
Bizim Jack Cooley fazla süre almadı ama oynadığı bölümde gayet etkiliydi. Hücum ve savunmada iyi işler yaptı.
Karşıyaka ise felaket bir son çeyrek oynuyor eğer kendilerine gelmezlerse elenecekler Venezia havaya girdi.
Mike Green ve Summers çok kötü durumda.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Kaf kaf icin ilk mactaki son ceyrekte ki sacma hakem hatalari yüzünden tur gitti Markovic bi F4 hakediyoduİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam Banvit eleniyor dediğimiz anda Furkan Korkmaz çok zor bir üçlük attı ardından iyi bir savunma ve Jordan Theodore turu getirdi. Harika maç oldu tebrikler Banvit.
Bizim Jack Cooley fazla süre almadı ama oynadığı bölümde gayet etkiliydi. Hücum ve savunmada iyi işler yaptı.
Karşıyaka ise felaket bir son çeyrek oynuyor eğer kendilerine gelmezlerse elenecekler Venezia havaya girdi.
Mike Green ve Summers çok kötü durumda.
Yorum
-
Hakem hatalarına bağlamak istemiyorum. Bugün Venezia aleyhine çok düdük çıktı ama maçı istedikleri yere getirmeyi başardılar.İlk olarak emrekutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaf kaf icin ilk mactaki son ceyrekte ki sacma hakem hatalari yüzünden tur gitti Markovic bi F4 hakediyodu
Karşıyaka'nın elenmesinin en büyük sebebi Mike Green'in kötü performansı. İlk maçta Ponitka çok ekstra işler yaptığı için fazla göze batmadı bu sorun.
Bu arada serbest atış atamama sorunumuz devam ediyor Karşıyaka ve Banvit çok kaçırdı bu akşam.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Yurtta olduğumdan fazla izliyemedim maci Summers'in 1 sayi attiği macta Karsiyakanin turu gecme sansi zaten mucizeymis en azindan Banvit F4 te zor ama imkansiz değil gibiİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem hatalarına bağlamak istemiyorum. Bugün Venezia aleyhine çok düdük çıktı ama maçı istedikleri yere getirmeyi başardılar.
Karşıyaka'nın elenmesinin en büyük sebebi Mike Green'in kötü performansı. İlk maçta Ponitka çok ekstra işler yaptığı için fazla göze batmadı bu sorun.
Bu arada serbest atış atamama sorunumuz devam ediyor Karşıyaka ve Banvit çok kaçırdı bu akşam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum