İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
TBF'ye tepki göstermeyen Efes, EL oylamasında oynamak istediğini belirtmiş. Alper Yılmaz da serzenişte bulunmuş. Fb tarafi ise karar sonrası sosyal medya hesabından şampiyonluk fotoğrafı paylaşmış. Bu nasıl bir psikoloji, gerçekten çözemiyorum. Utanma da yok adamlarda.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oguz'cum, TFF'ye Efes'in tepki gostermemesinin nedeni Euroleague'in oynanacagini dusunmeleri idi. Boylelikle lig ya da EL tercihi yapmak zorunda kalmayacaklardi. Ancak EL de ertelenince el elde, bas basta kaldilar.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTBF'ye tepki göstermeyen Efes, EL oylamasında oynamak istediğini belirtmiş. Alper Yılmaz da serzenişte bulunmuş. Fb tarafi ise karar sonrası sosyal medya hesabından şampiyonluk fotoğrafı paylaşmış. Bu nasıl bir psikoloji, gerçekten çözemiyorum. Utanma da yok adamlarda.
FB kendi seviyesine yakisani yapmislar. Karaktersizler. Az utanma olur.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Abi, EL'ye epey tepki var. Mesela Maljkovic... Ve bence haklı. Bugünkü Sözcü'de de EL yönetimine giydirmişler.İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOguz'cum, TFF'ye Efes'in tepki gostermemesinin nedeni Euroleague'in oynanacagini dusunmeleri idi. Boylelikle lig ya da EL tercihi yapmak zorunda kalmayacaklardi. Ancak EL de ertelenince el elde, bas basta kaldilar.
FB kendi seviyesine yakisani yapmislar. Karaktersizler. Az utanma olur.
Spor haberleri, Türkiye'de yer alan son dakika spor haberleri, son dakika özel spor haber ve gelişmeler Sözcü haber sitesinde yer almaktadır.
Maljkovic geçen ay önemli bir açıklama yapmıştı. "Basketbolu sadece zenginler oynuyor artık" demişti ve bunda Euroleague'in payını anlatmıştı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İptal kararını saçma buluyorum. Yani birçok organizasyon yazın bir şekil de yapılacakken EL yönetimi bu iptal kararı ve üstüne üstlük seneye de aynı takımlarla EL'ye devam edecek olması mevcut yönetimi sınıfta bırakır.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Rekorlar'da iptal oldu mu, Larkin'in 49 sayisi mesela ???İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİptal kararını saçma buluyorum. Yani birçok organizasyon yazın bir şekil de yapılacakken EL yönetimi bu iptal kararı ve üstüne üstlük seneye de aynı takımlarla EL'ye devam edecek olması mevcut yönetimi sınıfta bırakır.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ünal Özüak, THY Euroleague sponsorluğuna devam etmeyecek demişti. Aksi oldu.
*
Malcolm Delaney + Shavon Shields -> O. Milano
N. Milutinov -> CSKA
Efes için bir kara sevdaya dönen (Taraftarların da gazıyla) Ryan Broekhoff işi galiba olacak.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Anadolu Efes Alec Peters ile yollarını ayırdı. Scola Milano'dan ayrıldı yüksek ihtimal beklediği kontrat teklifini alamazsa kariyerini noktalayacak. D.Williams Milano dedikoduları var ne kadar doğru bilemem.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Baskonia için büyük kayıp.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCska, Shengelia'yi almis.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bildigim kadariyla resmilesmedi, belki ACB devam ettigi icindir.İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCska, Shengelia'yi almis.
Katilirsa Baskonia icin buyuk kayip olur CSKA icin ise buyuk ekleme...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Obradoviç'in ayrılmasından sonra çözülme başladı. İsmail Şenol Vesely dışında yabancı oyuncunun kalmasının kendisini şaşırtacağını söylemişti. Datome'de hafta içi kararını açıklayacakmış. Bence yüksek ihtimal O.Milano'nun kontratını kabul edecek. Fenerbahçe istese de istemese de kadroda küçülme yaşayacaktı. Ertuğrul Erdoğan hamlesi de gelirse yabancı seçimlerinde Avrupa'da fazla göremediğimiz isimler tercih edilebilir.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Chris Singleton ile Rodrigue Beaubois gelecek sezon da Anadolu Efes'te devam ediyor. Oyuncu-kulüp arasındaki anlaşma tamam.
@oykumkanbir
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Saras'ın en büyük hayaliydi Barcelona. Fenerbahçe'liler biraz fazla kaptırmıştı kendini "Saras bizim efsanemiz" falan...
Pesiç ligi kazansa bile ben devam edeceğini düşünmüyordum. Kaldı ki Saras olmasaydı bir yıllık ara idare edip seneye obradoviç'i getireceklerdi.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum