Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bamberg'e yenilmeyecekti.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anadolu Efes Playoffa göz kirpti...
      Gelecek hafta Zalgiris'i yenmek zorunda. Yoksa kalamayabilir.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Gs deplasmanda Olympiakos'u yeniyor,cidden şaka gibi.İlk yarı Orhan Haciyeva,Can Korkmaz,Ege falan oynuyordu hazırlık maçı havasında olan maç nereye geldi.

Vee sirtaki zamanı
        En son Hakan tarafından düzenlendi; 17.03.2017, 23:35.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelecek hafta Zalgiris'i yenmek zorunda. Yoksa kalamayabilir.
          Zalgirisi geçercegiz insallah...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Pana Madrid'i, Baskonia Cska'yı yeniyor. Efes Bamberg maçını aramaz umarım.

Gs'nin Oly'i yenmesi de ayrı komedi.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hincal Uluc, Ergin Ataman icin ülkenin en kotu koçu demis. Taraftar gruplari da deplasmanda galibiyeti yok, bizim sayemizde iceride kazanarak basarili oldun demis.

Ataman, ikisine de cevap verdi.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes Litvanya'dan galibiyetle dönüyor. Granger olağanüstü bir maç daha oynarken Heurtel tam tersi durumdaydı. Şb de son saniye basketiyle Maccabi'ye yenildi. Perşembe Efes'in Şb'yi yenmesi gerek.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Efes Litvanya'dan galibiyetle dönüyor. Granger olağanüstü bir maç daha oynarken Heurtel tam tersi durumdaydı. Şb de son saniye basketiyle Maccabi'ye yenildi. Perşembe Efes'in Şb'yi yenmesi gerek.
                  Zalgirisi geçtiği gibi Seikabahciyide geçecektir Anadolu Efes inşallah...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Fenerliler Azize sövüyor.

Yorum

• Efsane mac oluyor. .Efes zorla feneri ortak etti ama sportmenlik disi faul imdada yetisti ..

Yorum

• Efes in bu daginik oyunla zaten final four sansi yok ama bu kadari da yazik gunah kardesim..

Yorum

• yav bu sikeciler nasil yetistiler anlamadim, caktirmadan 1-2 sayimi yazdirdilar skora
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yav bu sikeciler nasil yetistiler anlamadim, caktirmadan 1-2 sayimi yazdirdilar skora
                            Efes'in dağınıklığı maçı son topa getirdi. Play-off'da işi çok zor Efes'in.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Efes'in dağınıklığı maçı son topa getirdi. Play-off'da işi çok zor Efes'in.
                              Çok dağınık bir takımız dogru bu bir kaç senedir böyle anlam veremiyorum ama playoff da iyi işler yapacağız inşallah öyle ümit ediyorum...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Unicaja Malaga, ilk kez katıldığı Eurocup'ta finale kaldı. Rakip bu sezon üç defa karşılaşıp yenemediği Valencia.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim