Bamberg'e yenilmeyecekti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Gelecek hafta Zalgiris'i yenmek zorunda. Yoksa kalamayabilir.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu Efes Playoffa göz kirpti...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Zalgirisi geçercegiz insallah...İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek hafta Zalgiris'i yenmek zorunda. Yoksa kalamayabilir.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Hincal Uluc, Ergin Ataman icin ülkenin en kotu koçu demis. Taraftar gruplari da deplasmanda galibiyeti yok, bizim sayemizde iceride kazanarak basarili oldun demis.
Ataman, ikisine de cevap verdi.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Efes Litvanya'dan galibiyetle dönüyor. Granger olağanüstü bir maç daha oynarken Heurtel tam tersi durumdaydı. Şb de son saniye basketiyle Maccabi'ye yenildi. Perşembe Efes'in Şb'yi yenmesi gerek.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Zalgirisi geçtiği gibi Seikabahciyide geçecektir Anadolu Efes inşallah...İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes Litvanya'dan galibiyetle dönüyor. Granger olağanüstü bir maç daha oynarken Heurtel tam tersi durumdaydı. Şb de son saniye basketiyle Maccabi'ye yenildi. Perşembe Efes'in Şb'yi yenmesi gerek.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Efes'in dağınıklığı maçı son topa getirdi. Play-off'da işi çok zor Efes'in.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu sikeciler nasil yetistiler anlamadim, caktirmadan 1-2 sayimi yazdirdilar skora
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Çok dağınık bir takımız dogru bu bir kaç senedir böyle anlam veremiyorum ama playoff da iyi işler yapacağız inşallah öyle ümit ediyorum...İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes'in dağınıklığı maçı son topa getirdi. Play-off'da işi çok zor Efes'in.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum