Son saniyede Sariç daha uygun pozisyonda iken şut atmayıp eli soğuk olan Cedi ye verdi topu. Yazık oldu maçın büyük bölümü öndeydi Efes halbuki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Euroleague formatında ilk 4e girin yeter. O yüzden maç kaybedip kazanmak ilk 4 dışında kalmıyorsanız hiç önemli değil. Çok takılmamak lazım. Daçka'dan Oktay Mahmuti nedeniyle şüpheliyim ancak kalan 3 takım da Top16 yapacaktır diye düşünüyorum.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Sanli Unicaja sasirtmaya devam ediyor. Ikinci ceyrekte fark bir aleyhimize 8-9 sayiya cikti. B. Petway ilk yarida 4 faule ulasinca, ikinci yari cok rahat oynadik. D. Diez de iyi oynadi o bolumde.
Ucuncu ceyrek boyunca saha ici basketi yoktu Sassari'nin, son dakikada bir ucluk atabildiler.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.11.2015, 08:51.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Euroleague organizasyonunun detaylari aciklaninca anlayacagiz iyi mi kotu mu?
Her macin onemli olacagi bir format. Sonucta ilk 8'e kalmaya ugrasilacak... Herkes herkesle oynayacagi icin daha adil.
Soru gelirler artacak mi? Bir de Final Four yerine lig play offlari gibi mi olsa?Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum