Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son saniyede Sariç daha uygun pozisyonda iken şut atmayıp eli soğuk olan Cedi ye verdi topu. Yazık oldu maçın büyük bölümü öndeydi Efes halbuki.
    En son Yaşar tarafından düzenlendi; 06.11.2015, 01:15.

Yorum

• Euroleague formatında ilk 4e girin yeter. O yüzden maç kaybedip kazanmak ilk 4 dışında kalmıyorsanız hiç önemli değil. Çok takılmamak lazım. Daçka'dan Oktay Mahmuti nedeniyle şüpheliyim ancak kalan 3 takım da Top16 yapacaktır diye düşünüyorum.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sanli Unicaja sasirtmaya devam ediyor. Ikinci ceyrekte fark bir aleyhimize 8-9 sayiya cikti. B. Petway ilk yarida 4 faule ulasinca, ikinci yari cok rahat oynadik. D. Diez de iyi oynadi o bolumde.

Ucuncu ceyrek boyunca saha ici basketi yoktu Sassari'nin, son dakikada bir ucluk atabildiler.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.11.2015, 08:51.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Euroleague'in yeni formatı çok kötü olmuş iyice saçmaladılar

Yorum

• Euroleague organizasyonunun detaylari aciklaninca anlayacagiz iyi mi kotu mu?
            Her macin onemli olacagi bir format. Sonucta ilk 8'e kalmaya ugrasilacak... Herkes herkesle oynayacagi icin daha adil.
            Soru gelirler artacak mi? Bir de Final Four yerine lig play offlari gibi mi olsa?
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Efes - Oly maçının ilk yarısı 36-30 Oly üstünlüğüyle bitti. Bir ara fark 15 sayı olmuştu ama Efes o bölümü iyi oynadı ve farkı 6 sayıya kadar düşürdü.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Granger harika oynuyor ikinci yarıda. 67-60 öndeyiz.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Granger efsane oynuyor.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Granger kontrol dışı
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Saric maca çıkmadan ne içmiş her topu aldığında saçmalıyor

Yorum

• Süreyi eriterek oynamaya çalışmak Efes'e çok fazla zarar verdi bu maçta. Şu maçın uzaması gerçekten çok üzücü.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yazık gerçekten sürekli aynı şekilde kaybediyor Efes.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Huuu nası geri döndük ama müthiş galibiyet derken maçı kaybettik
                            İki sene önce Gordon'un son saniye tiplemesiyle kazanılan maça benzedi

Yorum

• Yazık oldu.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hep aynı şekilde kaybedilir mi yahu? Ben Efes kazandı diye yemek yemeye gittim, geri gelince sonuca şaşırdım . son 2 dakikaya 9 sayı önde girip maçı verdiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim