Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gordon - Ender
    Wilbekin - Redding - Serhat
    Markoishvili - Preldzic
    Bjelica - Harangody
    Semih - Slaughter - Furkan

Bu rotasyonda 7 yabanci, 5 yerli var. Lig icin bir yabanci disarida kalacak. 12. oyuncu olarak Dogus veya Metin'i kullanabilirler.

Mehmet Yagmur, Oguz Savas, Samet Geyik ve Ersin Dagli bosa cikiyor.

Yerli oyuncu arayan her takima buyuk katki verirler.

Mehmet bizde kenardan gelip tempo yapar, topa baskisi da fena degildir.

Oguz orta mesafe sutu ve post upi olan bir uzun, bizim uzun rotasyonuna cesitlilik katar.

Samet uzun ihtiyaci olan Antep veya Usak'ta sans bulabilir. Yaslansa da Dudley de oyle (Antep olmaz ona)...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Obradovic Dixon'a sarıldı. Rüyamda görsem inanmazdım Gerçekten müthiş maç oluyor.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Dun aksamki maclardan altisinin sonucunu tahmin ettim. Sanli Malagamizin Cska Moskova'yi yenmesiyle mutlu oldum. Lakin sonraki bes macta feci yanildim. Okyanusu gecip derede boguldum.

Malaga'nin bu seneki sglerine bir turlu isinamamistim. Jackson 6/8 ucluk atip maci kopardi.

Malaga ligdeki tek namaglup takim sanirim. Onemli olan Top 16'yi asabilmek Unicaja icin, iki senedir oradan donuyor takim.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk 5 haftanın adı benim için ''Euroleague Melli'nin yolu'' oldu. Gerçekten zincirlerini kırmış gibi oynuyor bu sene. Milano'da sadece ribaund ve savunma işlerini yapıyordu kısacası ağır işçiydi ama Brose'de çok farklı oynuyor.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Efes, Milano karşısında ikinci çeyrekte 41-27'den gelip ilk yarıyı 44-46 önde bitirdi.
            En son Oruç tarafından düzenlendi; 26.11.2015, 22:49.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Barac'ı izlemeyi özlemişim

Yorum

• Cedevita sağlam iş çıkarıyor. Eski Ülkerli Mrsic çalıştırıyor.

*

Maccabi'ye pota altı neredeyse hiç yok, sadece Randle var. Faverani'yi de bırakmışlar. Bari efsane D'or Fischer'ı alsalar...

Yorum

• Çanlar Efes için çalmaya başlıyor.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gentile ve Macvan'sız Milano'ya kaybettiler. Maçın tamamını seyredemedim ancak adamım McLean, Efes'in hiç faydalanamadığı Barac ve Lafayette etkili olmuş galiba.

Yorum

• Efes'in ciddi bir mac oynayamama sorunu var. Bir de macin sonunda 6 dakika kala Heurtel bilegini burkup kenara gelince iyice tikandilar. Simon ve Mc Lean dagitti Efes savunmasini.
                      Ayrica savunma yerlerde. Isin ilginci savunma yapmaya calisip beceremiyorlar...
                      Isleri cok zor. Onumuzdeki iki maci alip kurtulmalari lazim. Cedevita deplasmani ve Laboral ile iceride...
                      Son mac Olympiakos'a is kalirsa gozumuzun yasina bakmazlar diye dusunuyorum.
                      Ayrica bu grup belki de Euroleague'in en kolay grubu. Top 16ya kaldiklarinda nasil bir etki olur bilemiyorum.
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Efsane forum Efesliler yeniden açıldı. Hayırlı olsun.

Ekipte kimler var, tam bilmiyorum. Yine de yerimi aldım eski kullanıcı adımla. O forum ve tribünde az şey öğrenmedik. Bir Batug, bir Efesliler, bir Fanatik Basket, bir de Fast Break... Daha az kaynak, daha temiz bilgi ve daha çok saygı...

Yorum

• Son yıllarda gördüğüm en kötü Efes takımı. Özellikle Eurolig performansı felaket. Bu kolay gruptan çıkma ihtimalini bile zora soktu. Bence gruptan çıkamayacak ve Efes için büyük bir rezalet olacak bu durum.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son yıllarda gördüğüm en kötü Efes takımı. Özellikle Eurolig performansı felaket. Bu kolay gruptan çıkma ihtimalini bile zora soktu. Bence gruptan çıkamayacak ve Efes için büyük bir rezalet olacak bu durum.
                            Gruptan çıkamama gibi bir durum kesinlikle olmayacak bence.

Yorum

• Şanlı Malagamız bir dönemin Timberwolves'ı gibi, bir türlü Top 16'nın ötesine geçemiyor. O sene bu sene mi acaba?

*

Yalnız Ivkovic'e inanılmaz eleştiriler var. İşin kötüsü, Efes başarısız olursa, "Engin Özerhun da gitti, o yokken de Efes Final Four yapamadı. Demek ki sorun Özerhun değilmiş" denilebilir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gruptan çıkamama gibi bir durum kesinlikle olmayacak bence.
                                Cedevita ve Olimpiakos ile deplasmanda Laboral ile iceride oynayacak Efes. Bence deplasmanda bu haliyle kazanamaz. Belki Laboral'ı yenebilirler ama 3 te 0 bile çıkabilir bu seride. Belki Milano ve Limoges kazanamayıp Efes i gecemeyebilirler ama görünen o ki bu grupta ancak 4. olabilecek Efes ve bu da Top 16 için büyük bir dezavantaj olacak Efes için. Diğer gruplarda çok sert takımlar var , Efes bu grubu en kötü 2. bitirmeliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim