Karşıyaka için olumsuz konusmuştum ama başlangıcı mükemmel yaptılar. Taraftarla birlikte muazzam bir takım oluyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Bu sezon öyle kesin bir favori yok.
Real Madrid bir parça üstte dursa da onlarda bir doymuşluk olacak...
Bu hafta Türk takımları 4 de 4, Rus takımları da 3 te 3 yaptılar. İspanyollar sadece 1 maç kazanabildiler, o da Unicaja...
Karşıyaka'yı çok beğendim. Efes dış şutlarını böyle sokarsa çok zor yenilirler... Daçka'nın daha düzeni oturmamış. Şikebahçe daha üst seviye maçlarda zorlanabilir... İlk hafta sonrası yorumlarım bu...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Bu yaz Milano'ya giden J. McNeal Eurocup-Euroleague'de 39 maclik kariyerinde ilk defa kendisine faul yapilmadan maci tamamladi.
*
Malaga'da Toolson'a alismistim. Bu seneki sutorler simdilik onu aratiyor.
(Bu mac iyi soktular)
*
11 ay once Sreten Radovic'in katlettigi macin acisini cikardi Unicaja.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.10.2015, 22:46.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kendisini biraz affettim.Keşke biz alsaydık.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKyle Weems Fenerbahçe maçına 3/3 üçlük ile başladı.
Kaldığı yerden devam ediyor.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Fenerbahçe'yi çok fena dağıttı.İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisini biraz affettim.Keşke biz alsaydık.
22 sayı
5/4 üçlükEn son Murat' tarafından düzenlendi; 23.10.2015, 23:30.
Yorum
-
Daçka'nın bu savunma ile işi çok zor o son topun açıklaması yok gerçekten. Malaga ilk çeyrek 0/5 ile üçlük attıktan sonra ikinci çeyrek hiç kaçırmadan 5/5 ile oynadı. Semih Erden çok iyiydi oyunda kaldığı süre boyunca. Daçka'nın biraz orayı zorlaması lazım. Bu arada Edwin Jackson atmaya başlayınca kaçırmıyor.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Murat Kosova'y gore DSK kusursuz, hakemler karsilikli teknik faul calarak Malaga'yi kayirdi. Neymis Gordon'un ilk itmesi oyun icindeymis!!! Harangody'ye faul yapildi (!) Semih'in pozisyonu steps degildi (!), seyirci caldirdi.
Ayiptir, gunahtir.
Maca gelecek olursak, Laboral yenilgisinden sonra cekindigim bir macti. Ama rahat oldu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum