Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne yapma mı bekliyosun güleyim mi yani.

Neye göre gerçek bir loser Teodosic anlat bilelim. Loser dediğin adam gencecik yaşında Sırbistan gibi bir ekolin oyun kurucusuydu hiç bir zamanda 1. seviyeden inmedi.

Sana göre Real Madrid takımıda loser olmalı 2 senedir finalde kaybediyorlardı ama bu sene aldılar artık winnerlar demi
    Hmm winner'lar. Tamam.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hmm winner'lar. Tamam.
      Sırbistan milli takımından mackoliğe bakmadan 5 isim sayabilir misin acaba neyse ok.

Yorum

Sırbistan milli takımından mackoliğe bakmadan 5 isim sayabilir misin acaba neyse ok.
        Devam et sen.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devam et sen.
          Bu forumda yöneticilerin görevi üyeyi tahrik ederek ceza aldırmak mı ?

Benim yorumuma cevap veren ilk olarak sensin sonra ki bütün mesajların tahrik.

Yorum

Bu forumda yöneticilerin görevi üyeyi tahrik ederek ceza aldırmak mı ?

Benim yorumuma cevap veren ilk olarak sensin sonra ki bütün mesajların tahrik.
            Yöneticiliğin ne olduğunu da tahrikin ne olduğunu da 10 senelik tecrübemle öğrendim/öğreniyorum. Hiç bir mesajımda tahrik yok. Kaldı ki tahrik olduğuna inanıyorsan mesajları raporlarsan arkadaşlarımız müdahale eder.

İyi forumlar.

Yorum

• hala madrid
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En fazla kazanan italyan takımlarıymıs bu kupayı ilginç bi durum

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En fazla kazanan italyan takımlarıymıs bu kupayı ilginç bi durum
                  Uleb öncesi Fiba dönemi için geçerli.

Uleb'den sonra şampiyonlukları yok.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Teodosic'in karşılaştırılması gereken adam Spanoulis'ten ziyade Diamantidis değil mi?

Hani Alman kralının protokolde Osmanlı sadrazamına denk olması gibi.

NBA'de bu tarz tartışmalar kazanılan rabıtalarla değerlendirilir. Kaç kez all-NBA 1st team'e girdi; kaç kez şampiyon oldu; all-star appearances; mvp-dpoy-roy-mip gibi bireysel ödüller vs. Yok mu euroleague'de o tarz şeyler.

Not: Avrupa basketbol'unu yakından takip eden birisi değilim.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uleb öncesi Fiba dönemi için geçerli.

Uleb'den sonra şampiyonlukları yok.
                      Bi anlamda kupa galipleri- şampiyonla ligi gibi bişi.

Yani sonucta toplamda en fazla italyan ki en son şampiyonlukları kaç sene olduğunu bilmiyorum

Yorum

• Papaloukas mi ?
                        Spanoulis mi ?
                        Diamantidis mi ?

Bence :
                        1 - Diamantidis
                        2 - Papaloukas
                        3 - Spanoulis

(1 ve 2 degisebilir belki)

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Papaloukas mi ?
                          Spanoulis mi ?
                          Diamantidis mi ?

Bence :
                          1 - Diamantidis
                          2 - Papaloukas
                          3 - Spanoulis

(1 ve 2 degisebilir belki)
                          Bodiroga

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En fazla kazanan italyan takımlarıymıs bu kupayı ilginç bi durum
                            "Bologna: Ya egitim ya basketbol" derlerdi bir zamanlar.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Bologna: Ya egitim ya basketbol" derlerdi bir zamanlar.
                              En son 2001 de kazanmıslar son 14 yılda kupaları yok dikkatimi çektide.

İtalyanlar aslında futbolda da gerilediler yakında bi olimpiyat alırlar herhalde bu durumu kırmak için

Yorum

• Doğuş ölüm grubuna düştü.Güzel oldu :-) Efes'in grubu en kolayı.Karşıyaka'da ilk dört için umutlu olabilir.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim