Yaşı geçti denilebilir belki ama hala D'or Fischer'i Türkiye'de seyretmek isterim. Euroleague'de bile iş yapar hala.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Tamam İvkovic büyük hoca ama bu Janning yüzünden her maça felaket başlıyor takım.Bu ısrarı anlamıyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Elendi Efes.Laboral maçında bitse de gitsek diye oynayan yavşaklar bugün yırtındılar.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Efes hakketti bu duruma düşmeyi kimseye kızmaya hakkımız yok.
Ama keşke fb geçen hafta Laboral maçına da kazanmak için çıksaydı.
Şimdi bekle ki Plaza direnç göstersin vatandaşlarına!ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Malaga seyircisi maça bile gitmemiş.
Adamlar ne kadar çok takımları yukarılara oynarsa lobilerinin hep güçlü kalacağının farkında.
Bugün Laboral'e yarın Malaga'ya.
Sonra ağlarsın bizim lobimiz niye yok diye,İspanyol hakem falan filan.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
twitter'da gerizekalı fb'liler fb kimseye yatmaz muhabbetinde.
Niye yattın o zaman geçen hafta Laboral'e.Niye maçı kazanmak için en ufak çaba göstermedin.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
Valla hiç umudum yoktu.İyi oldu 2 maç daha izleriz İstanbul'da.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum