Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sammy Mejia çok kritik bir üçlük attı. 76-74 Banvit önde son 27 saniye top Hapoel'de.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Jones üçlüğü gönderdi. Sade, yavaş, ayakları yerden 5 santim kalkmıyor... Ama çaktırmadan işini yapıyor.

*

Banvit, kötü başladı, iyi çevirdi. Tebrikler.

*

Bjk, Lofton'un 0/6 üçlük attığı maçta fark yiyor evinde. Ales Pipan'ın takımı önde.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 20:59.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Banvit 80-76 kazandı. Chuck Davis ve Rowland'ın yokluğunda Hapoel'i yenmek kolay iş değil.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şimdi sıra Karşıyaka'da. Açar açmaz Dixon yolladı üçlüğü
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Keith Langford'an kardeşi Kevin Langford PAOK'ta oyuna girdi.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Beşiktaş geri dönmeye çalışıyor farkı 6'ya kadar indirdiler. Son 3 dakika

LG-P880 cihazımdan gönderildi

Yorum

• Lukic bu sene basketbol medyasına epey malzeme verecek gibi. Rowland ve Davis için koç kararı diyor.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş geri dönmeye çalışıyor farkı 6'ya kadar indirdiler. Son 3 dakika

Adem,

Salin ve Omic nasıl oynuyor?

Yorum

• Bjk son 53 saniyede 3 farka indirdi.

*

Doğan Şenli 5 dk - 3 faul.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 21:16.

Yorum

• Bjk kazanır mı? Fark 1.

Faulü kaçırdılar, hücum ribaundu. Ahh Pipan...
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 21:22.

Yorum

• Oğuz; maçı dikkat kesilerek izleyemedim maalesef gözucuyla takip ediyorum, evde taşınma telaşı var.
                        O yüzden isimleri pek takip etmedim açıkçası, bir de ilk yarısını izleyemedim maçın.

68-70 maç sona erdi bu arada. 3. Periyotta açılan farkın bedelini ödedi Bjk..

Yorum

• 30 dakikada 36 sayı attıktan sonra son 10 dakikaya 32 sayı sığdırmak ilginç olmuş. Geçen sene Beşiktaş maçlarında heyecan son saniyeye kadar devam ediyordu bu sene yine aynı senaryoyu izleyeceğiz anlaşılan.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğuz; maçı dikkat kesilerek izleyemedim maalesef gözucuyla takip ediyorum, evde taşınma telaşı var.
                            O yüzden isimleri pek takip etmedim açıkçası, bir de ilk yarısını izleyemedim maçın.

68-70 maç sona erdi bu arada. 3. Periyotta açılan farkın bedelini ödedi Bjk..

Sağol, kolay gelsin.

Yorum

• Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağol, kolay gelsin.
                              Teşekkür ederim, sağol

Yorum

• Banvit -> NtvSpor
                                Ksk -> TrtSpor
                                Bjk -> LigTv

Biz de Sports Tv veya a Spor'la anlaşırız inşallah. İnşallah Sports Tv olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim