Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fırsatınız olursa Kuban'dan Anthony Randolph'u izleyin.
    2.11 - 4/5 oynayan - atletik bir oyuncu.
    Bana iyi zamanlarındaki Marcus Haislip'i andırıyor.
    Savunmada sağlam. İyi blokçu.

The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.

VTB United League - Official website. Calendar, results, statistics, photos and videos of games. Rosters, statistics of VTB United League teams and players, news and live broadcasts of the Championship.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Teşekkürler arkadaşlar iyiyim maçı seyrettirmedi o kadar
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Kirilenko Cska ile anlaştı.

Son form durumunu bilmiyorum ama yaşı ilerlemiş olsa da Cska'ya ciddi güç katacaktır.

Yorum

• Efes'ten bir yol olmaz.

Krstic ve Saric'i aynı anda sahada görmek tam eziyet.
          En son Oruç tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 01:34.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Unicaja yine üçüncü çeyrekte kaybetti.

1-2-4. çeyreklerdeki skor: 51-53 Unicaja lehine.

3. çeyrek: 26-19 geride.

Geçen sezon ve bu sezon hep aynı senaryo. Büyük hayal kırıklığı...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Efes'ten bir yol olmaz.

Krstic ve Saric'i aynı anda sahada görmek tam eziyet.
              Takım bu sene bir "yol" olmak için kurulmadı zaten.

Yorum

• Kızılyıldız olaylarından sonra şimdi de Berlin'de vukuat çıkarmış Gs taraftarı. Seneye büyük ihtimalle katılamayacaklar. İşleri zor.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kızılyıldız olaylarından sonra şimdi de Berlin'de vukuat çıkarmış Gs taraftarı. Seneye büyük ihtimalle katılamayacaklar. İşleri zor.
                  Valla hala başlamadı maç.. TV başında beklemedeyiz.
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Maç ancak başlayabildi.
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Efes son uc macinda iki galibiyet cikaramazsa buyuk bir ihtimalle TOp 8'e kalamayacak.
                      Milano'yu buyuk ihtimalle yeneriz ama Olympiakos ve FB Ulker deplasmanlari cok zor.
                      Hayirlisi diyelim...
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Son sekize kalamaz Efes. Kendi etti, kendi buldu.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bence fb ya laboral'i gidip yenecek, ya da efes'e yenilecek, yani efes milano'yu yensin, fb'yi de yenerse bence tamamdir
                          Yalniz evet kesin 2 galibiyet lazim, çünkü laboral 1 yenilgi alsa da bence milano ve unicaja'yi yener
                          Ama yine de düsük ihtimal gibi gözükse de milano'nun laboral'i yenecegini hissediyorum...

Yorum

• Efes son 3 Maci Alma Potansiyeline sahip ama yapabilirler mi bilinmez
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kostas ve Spa'nın olmadığı Oly'e de kaybetmeyi başardı Efes.

İlk yarı skoru 35-35, maç skoru 86-75.

Yorum

• Efes saçma bir takim yaa, Krstiç'i begenmiyorum, Heurtel gelecek vaad ediyor olabilir ama sazi eline alip 3lükleri sallayan birisi degil mesela, her salladigi sayi oluyor diyebilicegimiz basketbolcu cinsinden degil... Draper'dan iyisini almali Efes, o da iyi sayilmaz
                                çok anlamam basketboldan ama benim düsüncelerim bunlar

Iyi ki geçende düsük ihtimal olarak ta olsa belirttigim milano'nun laboral karsisindaki galibiyeti büyük ihtimal gerçeklesecek, yoksa Efes bu aksam neredeyse elenmisti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim