Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
-
Takım bu sene bir "yol" olmak için kurulmadı zaten.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfes'ten bir yol olmaz.
Krstic ve Saric'i aynı anda sahada görmek tam eziyet.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Valla hala başlamadı maç.. TV başında beklemedeyiz.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızılyıldız olaylarından sonra şimdi de Berlin'de vukuat çıkarmış Gs taraftarı. Seneye büyük ihtimalle katılamayacaklar. İşleri zor.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Efes son uc macinda iki galibiyet cikaramazsa buyuk bir ihtimalle TOp 8'e kalamayacak.
Milano'yu buyuk ihtimalle yeneriz ama Olympiakos ve FB Ulker deplasmanlari cok zor.
Hayirlisi diyelim...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Bence fb ya laboral'i gidip yenecek, ya da efes'e yenilecek, yani efes milano'yu yensin, fb'yi de yenerse bence tamamdir
Yalniz evet kesin 2 galibiyet lazim, çünkü laboral 1 yenilgi alsa da bence milano ve unicaja'yi yener
Ama yine de düsük ihtimal gibi gözükse de milano'nun laboral'i yenecegini hissediyorum...
Yorum
-
Efes saçma bir takim yaa, Krstiç'i begenmiyorum, Heurtel gelecek vaad ediyor olabilir ama sazi eline alip 3lükleri sallayan birisi degil mesela, her salladigi sayi oluyor diyebilicegimiz basketbolcu cinsinden degil... Draper'dan iyisini almali Efes, o da iyi sayilmaz
çok anlamam basketboldan ama benim düsüncelerim bunlar
Iyi ki geçende düsük ihtimal olarak ta olsa belirttigim milano'nun laboral karsisindaki galibiyeti büyük ihtimal gerçeklesecek, yoksa Efes bu aksam neredeyse elenmisti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum