Sammy Mejia çok kritik bir üçlük attı. 76-74 Banvit önde son 27 saniye top Hapoel'de.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
Jones üçlüğü gönderdi. Sade, yavaş, ayakları yerden 5 santim kalkmıyor... Ama çaktırmadan işini yapıyor.
*
Banvit, kötü başladı, iyi çevirdi. Tebrikler.
*
Bjk, Lofton'un 0/6 üçlük attığı maçta fark yiyor evinde. Ales Pipan'ın takımı önde.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 20:59.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Adem,İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş geri dönmeye çalışıyor farkı 6'ya kadar indirdiler. Son 3 dakika
LG-P880 cihazımdan gönderildi
Salin ve Omic nasıl oynuyor?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bjk son 53 saniyede 3 farka indirdi.
*
Doğan Şenli 5 dk - 3 faul.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 21:16.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bjk kazanır mı? Fark 1.
Faulü kaçırdılar, hücum ribaundu. Ahh Pipan...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.10.2014, 21:22.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz; maçı dikkat kesilerek izleyemedim maalesef gözucuyla takip ediyorum, evde taşınma telaşı var.
O yüzden isimleri pek takip etmedim açıkçası, bir de ilk yarısını izleyemedim maçın.
68-70 maç sona erdi bu arada. 3. Periyotta açılan farkın bedelini ödedi Bjk..
Yorum
-
30 dakikada 36 sayı attıktan sonra son 10 dakikaya 32 sayı sığdırmak ilginç olmuş. Geçen sene Beşiktaş maçlarında heyecan son saniyeye kadar devam ediyordu bu sene yine aynı senaryoyu izleyeceğiz anlaşılan.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Sağol, kolay gelsin.İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz; maçı dikkat kesilerek izleyemedim maalesef gözucuyla takip ediyorum, evde taşınma telaşı var.
O yüzden isimleri pek takip etmedim açıkçası, bir de ilk yarısını izleyemedim maçın.
68-70 maç sona erdi bu arada. 3. Periyotta açılan farkın bedelini ödedi Bjk..
LG-P880 cihazımdan gönderildiAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2014
Teşekkür ederim, sağolİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol, kolay gelsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum