Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GALATASARAY CC VE BANVİT'E GÜZEL HABER !!!

Galatasaray Cafe Crown ile Banvit, Turkish Airlines Euroleague’de ön eleme oynama hakkı kazandı.

Beko Basketbol Ligi'nden Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'in mücadele edeceği Turkish Airlines Euroleague’de 2011-2012 sezonunda, 7 Temmuz Perşembe günü İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak kura çekimi öncesi, Galatasaray Cafe Crown ile Banvit'e de müjdeli haber geldi.

Turkish Airlines Euroleague’de normal sezon grupları ve ön eleme karşılaşmalarının belirleneceği kura çekimi öncesinde, Galatasaray Cafe Crown ile Banvit de ön eleme maçlarına dahil edildi.

Ligde 2011-2012 sezonu Dörtlü Finalleri, 4-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılacak.

Yorum

• Gs ön elemede Paok ile eşleşti

Banvit de Cez Nymburk ile eşleşti.

Gruplar şöyle:

A Grubu: Olimpiakos, Caja Laboral, F.Bahçe Ülker, Bilbao Basket, Cantu, Nancy Basket

B Grubu: Panathinaikos, CSKA Moskova, Unijaca, Z.Kaunas, Brose Basket, Zagrep

C Grubu: R.Madrid, Maccabi, Partizan, Anadolu Efes, Armani Milan, Eleme A

D Grubu:
      Barcelona, Siena, U.Kazan, Prokom, Olimpija, Eleme B

A Galatasaray'ın B'de Banvit'in yolu.
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 13:37.

Yorum

• A Grubu: Olympiakos – Caja Laboral – F.Bahçe Ülker – Bilbao Basket – NGC Cantu – Nancy

B Grubu: Panathinaikos – CSKA Moskova -Unicaja Malaga – Zalgiris Kaunas -KK Zagreb - Brose Basket

C Grubu: Real Madrid – Maccabi Tel Aviv – Partizan – Anadolu Efes – Olimpia Milano – Elemeden gelecek

D Grubu: Barcelona – Montepaschi Siena – Unics Kazan – Asseco Prokom – Union Olimpija – Elemeden gelecek

The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.

Ön eleme için:

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 13:43.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Efes'e elemeden bir de Rytas gelirse... C grubu zaten son sekiz maçları gibi geçmeye aday. Tecrübesiz bir koç (Ufuk Sarıca -baş antrenörlük açısından-) ile nereye kadar gidecekleri meçhul...

A grubunda ise ilk üç takımla diğer üç takım biraz ayrılıyor. İyi kura çekmişler.

Diğer iki grup bir nebze dengeli görünüyor.

Hayırlı olsun takımlarımız için.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu anki kadrolara göre değerlendiriyorum.
            Fenerbahçe Olimpia ve Malaga ile beraber liderliği kovalar.
            Efes ise ilk 4'e girmek için mücadele eder.
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Fiba Eurochallenge

F Grubu

Olin Edirne
              Aalstar (Belçika)
              Triumph (Rusya) - Krysna (Rusya) galibi
              Etha (Güney Kıbrıs Rum Kesimi) - Spartak (Rusya) mağlubu

G Grubu

Türk Telekom
              Telekom Baskets Bonn (Almanya)
              Sokhumi (Grücistan) - BC Minsk (Beyaz Rusya) galibi
              Pınar Karşıyaka - Le Mans mağlubu

Yorum

• Eurocup Ön Eleme

Beşiktaş - Dexia Mons

Pınar Karşıyaka - Le Mans

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Efes'e elemeden bir de Rytas gelirse... C grubu zaten son sekiz maçları gibi geçmeye aday. Tecrübesiz bir koç (Ufuk Sarıca -baş antrenörlük açısından-) ile nereye kadar gidecekleri meçhul...

A grubunda ise ilk üç takımla diğer üç takım biraz ayrılıyor. İyi kura çekmişler.

Diğer iki grup bir nebze dengeli görünüyor.

Hayırlı olsun takımlarımız için.
                  tam tersi bu sene Efes'in başarılı olacağını ve gruptan çıkacağını düşünüyorum Oğuz ...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu anki kadrolara göre değerlendiriyorum.
                    Fenerbahçe Olimpia ve Malaga ile beraber liderliği kovalar.
                    Efes ise ilk 4'e girmek için mücadele eder.
                    Malaga fenerin grubunda değil Caja Laboral var. Ayrıca Bilbao Baskets'i sakın küçümseme onlar özellikle iç sahada müthiş bir takımlar. Bu sezon Abc'de Valencia ve Real Madrid'i eleyerek finale kaldılar. Şu an ki kadrolara göre fenerin orada kazanma şansı yok. Cantu'da tehlikeli bir takım. fb Ülker'e ters gelebilir. Bana göre fener en fazla 3. olur, liderlik şansı vermiyorum.

Efes konusunda da katılmıyorum bence grubu 2. veya 3. bitirecek. Efes'i herkes çok hafife alıp feneri gözünde çok büyütüyor. Hatırlatırım Efes geçen sene daha zor gruplarda oynamasına rağmen fenerden daha başarısız olmadı. Aynı dereceyi elde ettiler hemde grup dezavantajına rağmen

Bu sene özellikle Çetin Yılmaz'ın da gelmesiyle çok iyi transferler yapıyorlar. Önceki gibi para harcayıp boş oyuncular gelmedi. Savanovic ve Barac mükemmel 2 tansfer. Ayrıca Doğuş gibi bir savunmacı geldi, Sinan'la birlikte oyundayken rakip guardlar hayatlarından bezecek. Ayrıca skorer bir guard daha arıyorlar ve çok iyi bir oyuncu geleceğine eminim. Şu ana kadar McCalebb ve Spanoulis gündeme geldi ama ikiside takımında kaldı. O ayarda bir guard daha geleceğini tahmin etmek zor değil. Forvet pozisyonu için de Keselj ve Perperoglou gündemde, özellikle Keselj çok doğru bir transfer olur. Efes son yıllardaki hayal kırıklığı bence bu sezon yaşatmayacak. Koç olarak da Pesic gelseydi çok daha mutlu olurdum ama ben Ufuk Sarıca'ya da güveniyorum.
                    En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 19:05.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tam tersi bu sene Efes'in başarılı olacağını ve gruptan çıkacağını düşünüyorum Oğuz ...
                      Barac'la, Savanovic'le filan gruptan çıksın artık Cengiz Abi.

Başarısızlık beklentim veya temennim yok, yanlış anlaşılmak istemem. Vurguladığım nokta, bu kadroyu Ufuk Sarıca'nın nasıl idare edeceğidir?

Evet, Türk antrenörlerin yanındayım. Ama düşünmüyor da değilim, bu oyuncuların başında sabah saatlerindeki yorumumda yazdığım gibi Blatt olsaydı...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barac'la, Savanovic'le filan gruptan çıksın artık Cengiz Abi.

Başarısızlık beklentim veya temennim yok, yanlış anlaşılmak istemem. Vurguladığım nokta, bu kadroyu Ufuk Sarıca'nın nasıl idare edeceğidir?

Evet, Türk antrenörlerin yanındayım. Ama düşünmüyor da değilim, bu oyuncuların başında sabah saatlerindeki yorumumda yazdığım gibi Blatt olsaydı...
                        Ufuk yarı final serisinde benim de kafamı karıştırdı Oğuz , en büyük avantajı herhalde Efes kültüründen geliyor oluşu değil mi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ufuk yarı final serisinde benim de kafamı karıştırdı Oğuz , en büyük avantajı herhalde Efes kültüründen geliyor oluşu değil mi?
                          Rahmetli Siyavuş, Örs, Ataman, Mahmudi... Usta-çırak zinciri...

Arada bir Hakan Demir eksik, o da Karşıyaka'da başarılı oldu.

Yani Mahmudi sonrası çeşitli arayışlar yaşandı, haliyle bocaladı takım.

Şimdi sıra Sarıca'da. Kulüp bünyesinden çıkan bir hoca. Bir Perasovic'den daha yakın oyunculara. Ama Euroleague çok farklı. Messina, Obradovic, Blatt, Gershon... Bu adamlar sadece taktisyen değil ki! Lider, kriz yönetme uzmanı vs.

Bu noktalarda Sarıca'nın en büyük yardımcısı şüphesiz Çetin Yılmaz olacak.

Yorum

• Euroleague sezonu Zalgiris-Cska Moskova maçıyla başlıyor. Geçen sene ilk tur gruplardan bile çıkamayan ama Teodosic ve Kirilenko başta olmak üzere çok büyük yıldızlarda final 4'un en büyük adaylarından olan Cska bakalım napıcak. Maçı ntvspor veriyor.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Cska bu kadroyla işi sonuna kadar götürür.Süper kadro kurmuşlar.

Yorum

• Potada fırtına gibi esen ve Euroleague'deki ilk maçında Asseco Prokom'a konuk olan Galatasaray Medical Park, mücadeleyi 76-72 kazanmayı başardı.

-

Basketbolda THY Avrupa Ligi A Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe Ülker, İspanya'nın Caja Laboral takımına 69-66 yenildi.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim