Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yıl GScafecrown'dan çok şeyler bekliyorum, Oktay Mahmuti savunmayı ön plana çıkaraktır,

Yorum

• Euroleague'in ilk hafta yayın programı:

(NTV Spor)

18 Ekim Pazartesi 21:45: Olympiakos - Real Madrid
      20 Ekim Çarşamba 20:15: Fenerbahçe Ülker - Lietuvos Rytas
      21 Ekim Perşembe 19:15: Cska Moskova - Aj Milano ve 21:45'de Barcelona - Cibona Zagreb.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Euroleague'in ilk hafta yayın programı:

(NTV Spor)

18 Ekim Pazartesi 21:45: Olympiakos - Real Madrid
        20 Ekim Çarşamba 20:15: Fenerbahçe Ülker - Lietuvos Rytas
        21 Ekim Perşembe 19:15: Cska Moskova - Aj Milano ve 21:45'de Barcelona - Cibona Zagreb.
        Uydu yayınından şifreye girmez umarım

Yorum

• O konuda bilgim yok Paksoy.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• En zor grup Banvit'in diyebiliriz.Beşiktaş CT kesin çıkar ama Gs CC'a güvenemiyorum.

Efes büyük ihtimalle 3. olur.Valencia çok iyi oyuncular aldı ama Efes'i geçebilecek kadar güçlü değil.Omar Cook, Malaga'ya verdiği katkıyı veremeyecek gibi hissettim geçen haftaki Bilbao maçında.Tabi daha çok erken ama Efes'in içerde Cska dışında bütün maçlarını kazanacağını düşünüyorum.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• EUROBASKET.COM'da takımların transferlerini bu sezonun kadrolarına bakarken ilginç bişey denk geldi, FBülker kadrosunda Ömer Onan'ın geldiği takım Trabzonspor yazıyor

Yorum

• Olimpiyakos,Real Madrid Turkısh airlines Euroleauge maçı var, izlemek isteyenere duyrulur,ntvspor

Yorum

• Olympiakos 82-66 R.Madrid

* Spanoulis - Teodosic ve Papaloukas kısa rotasyonu ligin en iyi oyuncularından kurulu. Rakipten 7 fazla asist yaptı bu üçlü.

* Bourousis takım her sıkıştığında hem savunmada hem hücumda sahneye çıktı.

* Nesterovic'te Euroleague sezonunu iyi açanlardan.

Yorum

• Dağılmışız valla..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şu isim hakkı olayından çok fena gurur duydum..
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Efes'in maçları yayınlanmayacak herhalde.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Efes'in maçları yayınlanmayacak herhalde.
                          efesin euroleague deki maçlarını skyturk yayınlayacak.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu isim hakkı olayından çok fena gurur duydum..
                            Aynen yaİyi reklam yaptılar şaka maka
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Efesin maci nezaman kacirmiyalim
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Efesin maci nezaman kacirmiyalim
                                Çarşamba akşam ama saatini bilmiyorum, Olimpıja L, takımı yeni transferlerini oynatamayacak lisans işlemlerini halledememişler, bu oyuncular içinde Kenny Gregory'de var,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim