Şimdi gördüm gecenin sürprizi hiç kuşkusuz Nanterre'e ait, deplasmanda Barcelona gibi bir takımı son periyot 7 sayıda tutmak kolay bir iş değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Turkish Airlines Euroleague
Daraltma
X
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dün akşam maçı canlı olarak seyrettim (ilk periyot hariç). Gerçekten de dediğiniz gibi koçun takım üzerinde inanılmaz katkısı var ama bu sürpriz değil Obradoviç'in zaten yıllardır yaptıkları ortada.
Maçın en kritik anlarında 2. çeyreğin ortalarında ve 3. çeyrek sonu 4.çeyrek başlarında 18 yaşında iki tane oyuncuya aynı anda görev verdi ve toplamda yaklaşık 18 dakika sahada tuttu. Hatta Metecan ve Kenan ikilisi sahadayken maç 22 sayıya çıktı (40-18).
Gs ise izlemedim ama sanırım 6 kişiyle oynamış tüm maçı.
6 kişiyle oynanan maçtan galibiyet beklemek hata olur zaten karşısındaki takım kim olursa olsun.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurk koclari savunsam da ve ne kadar elestirsek de Tanjevic bizim genclere sans verdi. Obradovic de oyle. Bizim koclar ise yabancilarla takim kuruyor. Dusundurucu...
Hadi Ergin Ataman zaman zaman Avrupa'da başarı yakaladı ama Oktay Mahmudi'nin verdiği hiç birşey yok.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
Efes son saniye üçlüğüyle kaybetti.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'nin sakatliklardan basi dertte. Fakat bu Malaga'nin disiplinli oyununu golgelememeli.
Joan Plaza (Blatt ve Ivanovic'le birlikte) Avrupa'daki en istikrarli ve zeki koc bence. Super stari olmayan 11 kisilik ve herkesin neredeyse esit sure aldigi bir kadrosu var. Topun kiymetini biliyorlar. Savunma yapmama gibi bir rahatliklari yok. Acb'de de tekrar cikisa gececekler bu sezon. Ivanovic zamani Caja Laboral'i takip ederdim ama simdiki koclari tam bir nefretlik. Bu sene Unicaja'yi izliyorum. Takim, henuz sutorunu bulamadi. Onu da halledince hucumdaki ara sira yasadiklari tikaniklik da hallolur.
*
Fb macini izleyemedim. Fb, su ana kadar oynanan surede gosterde ki kocun takim uzerinde buyuk derecede etkisi/katkisi var. Hazirlik maclarinda Ayberk'i oynatarak mesaji vermisti.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Gs LH Markoishvili'nin yokluğunu doldurmak için Malik Hairston ile görüşüyomuş. Bu değirmenin suyu nerdendir acaba?
Bu arada Hairston'ı da alırlarsa sezon sonunda şöyle bir rotasyonları olcak
Arroyo-Ender-Engin
Jamont-Domercant-Göksenin-Sinan
Markoishvili-Hairston-Cenk
Erceg-Macvan-Ersin
Jawai-Mensah-Furkan
9 yabancı 7 Türk ki hepsi süre alabilecek oyuncular.'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'
- Alıntı
Yorum
-
Nik Caner-Medley'siz ciktigi macta Unicaja, Bayern'e yenildi.
Yukarida "takim henuz sutorunu bulamadi" demistim, Ryan Toolson dondu.
Plaza 12 oyuncunu da ekonomik kullaniyor.
*
Eski goz agrim Laboral ise Scariolo ile beter olsun. Ivanovic'i mumla arayacaklar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
Yorum