Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu en önemli 3. kupa eurolig,eurocup ve bu. Adamlarda şanslıydılar baya 3 lük attılar
    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu en önemli 3. kupa eurolig,eurocup ve bu. Adamlarda şanslıydılar baya 3 lük attılar
      ben 2 kupa var biliyordum

ama dixon nun son andaki üçlüğüdesuperdi,,uzaktan attı
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Vay be yazık oldu karşıyakaya iddaa da 1 girecektim iyiki girmemişim ama gerçekten yazık oldu o kadar fark atıp sonra yenilmek
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• D-SMART VE DOĞUŞ GRUBU ORTAKLIĞINDA DEV ADIM!
          LA LIGA ve EUROLEAGUE 2 YIL D-SMART’T

ispanya ligi ve eurolig seneye ligtv gibi paralı kanaldan yayın yapacak

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            D-SMART VE DOĞUŞ GRUBU ORTAKLIĞINDA DEV ADIM!
            LA LIGA ve EUROLEAGUE 2 YIL D-SMART’T

ispanya ligi ve eurolig seneye ligtv gibi paralı kanaldan yayın yapacak

Yorum

• Avrupada kalan renktaşlar acaba Almanya ligi,İtalya ligi,İspanya ligi,Şampiyonlar ligi maçlarını şifreli mi izliyorlar şifresiz mi ? yoksa tek bizim ülkemiz de mi var bu tür şerefsizlikler.

Yorum

• Anadolu Efes gibi Karşıya'nın da aynı kaderi yaşaması üzdü beni.
                Neyleyim BORDO deyince MAVİ demeyen sevgiliyi.

Yorum

• Euroleague'deki takımlardan başarılı olan sadece Beşiktaş'tır. Sezon öncesi hefeleri Top 16'ya kalmaktı, bunu da başardılar.

Diğerleri ise F4 umuduyla pahalı kadrolar kurdular, sonuç?

Hele Fb Ülker! McCalebb, Sato, Batiste, Andersen... Tutmayacağı belliydi. İlk kez Siena dışına çıkmış koç...

Akıllanırlar mı? Sanmıyorum.

Böyle uyumsuz parçalarla kurulan takımların başarılı olduğu nerede görülmüş?

Sırf oyunun hücum tarafını oynayanlarla, biraz da seyircinin tepkilerini azaltmak için popülist davranıp mantıksız transferlerle başarı gelmez.

*

Beklendiği gibi Kostas Papanikolaou ödülü kaptı. Bizim gençler ne yapıyor? Mesela İlkan Karaman?

The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu sezon dikkat çeken birkaç oyuncuyu da ekleyeyim:

Luka Zoric - Pivot - Unicaja

Paul Davis - Pivot - Khimki

Özellikle Top 16 performansıyla M. Kuzminskas - Forvet - Zalgiris

Ve bu seneyi Eurocup'ta geçiren Chuck Eidson!
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Beşiktaş Euroleague'de 16 oyuncu kullandı. 8 Yerli (Kartal Özmızrak'ı saymazsak 7) - 8 Yabancı

Fb Ülker Euroleague'de 13 kullandı. 5 yerli - 8 yabancı

Gs Medical Park Eurocup'ta 15 oyuncu kullandı. 6 yerli (2'si sadece 2 maç oynayan Can Korkmaz ile Sertaç Şanlı) - 9 yabancı

Banvit Eurocup'ta 12 oyuncu kullandı. 6 yerli (Sadece 1'er maça çıkan Dusan ile Erol Can'ı saymazsak 4 yerli) - 6 yabancı.

O kadar para harcayıp elde edilen sonuç ortada. Yıllardır hep şikayet ederiz, fakat değiştirmek için adım atan yok (Tanjevic hariç...)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sezon dikkat çeken birkaç oyuncuyu da ekleyeyim:

Luka Zoric - Pivot - Unicaja

Paul Davis - Pivot - Khimki

Özellikle Top 16 performansıyla M. Kuzminskas - Forvet - Zalgiris

Ve bu seneyi Eurocup'ta geçiren Chuck Eidson!
                        Lampe'yi unuttun hocam. Ben her maçını izledim neeredeyse yüksek katkı yaptı takıma
                        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lampe'yi unuttun hocam. Ben her maçını izledim neeredeyse yüksek katkı yaptı takıma
                          Lampe ağzıyla kuş tutsa onu beğenmem. Yok yok, latife yapıyorum. Haklısınız.

Bu arada Banvit'teki S. Meija'yı yazmayı unutmuşum. Hem ligde hem Avrupa'da başarılıydı. Detroit seçmişti diye demiyorum, gerçekten iyi iş çıkardı.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avrupada kalan renktaşlar acaba Almanya ligi,İtalya ligi,İspanya ligi,Şampiyonlar ligi maçlarını şifreli mi izliyorlar şifresiz mi ? yoksa tek bizim ülkemiz de mi var bu tür şerefsizlikler.
                            Renktas bize avrupada nefes aldirmiyorlar, hiçbirsey seyredemiyoruz!
                            Ne Milli Takim, ne ispanya italya ingiltere almanya hollanda Türkiye uefa, sampiyonlar ligi euroleague resmen hiçbirsey seyredemiyoruz.
                            Avrupadaki Türkler zaten Türkten sayilmiyorki, üvey evlat muamelesi görüyoruz.
                            Birak spor maçlarini, dogru dürüst tv bile izliyemiyoruz.
                            Kanallarin hepsi çakma, Euro D, Euro Star, Show Türk, Ntv Avrupa, Kanal 7 Avrupa, say say bitmez.
                            Bizim avrupada en çok seyrettigimiz sey, peynir reklami
                            Bizde sizin gibi takiliyoruz, PTT 1. lig açik kanal TRTden, TRT 3 zaten sifreli oluyor italya ligini almanya ligini falan gösterdigi zaman.
                            Birde sansimiz varsa Samanyolu Tv sagolsun arada hollanda ligini seyrediyoruz, o da canlari isterse hollanda ligini veriyorlar.
                            Bizim Gurbetçilerin meshur slogani: Türkiyede gurbetci, Avrupada almanci ya da tersiydi bilemedim simdi ama durum böyle.

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktas bize avrupada nefes aldirmiyorlar, hiçbirsey seyredemiyoruz!
                              Ne Milli Takim, ne ispanya italya ingiltere almanya hollanda Türkiye uefa, sampiyonlar ligi euroleague resmen hiçbirsey seyredemiyoruz.
                              Avrupadaki Türkler zaten Türkten sayilmiyorki, üvey evlat muamelesi görüyoruz.
                              Birak spor maçlarini, dogru dürüst tv bile izliyemiyoruz.
                              Kanallarin hepsi çakma, Euro D, Euro Star, Show Türk, Ntv Avrupa, Kanal 7 Avrupa, say say bitmez.
                              Bizim avrupada en çok seyrettigimiz sey, peynir reklami
                              Bizde sizin gibi takiliyoruz, PTT 1. lig açik kanal TRTden, TRT 3 zaten sifreli oluyor italya ligini almanya ligini falan gösterdigi zaman.
                              Birde sansimiz varsa Samanyolu Tv sagolsun arada hollanda ligini seyrediyoruz, o da canlari isterse hollanda ligini veriyorlar.
                              Bizim Gurbetçilerin meshur slogani: Türkiyede gurbetci, Avrupada almanci ya da tersiydi bilemedim simdi ama durum böyle.
                              Seneye Sky Almayi Düsünüyorum hepsini izlemek icin
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• O değil de Türkiye'den bi Harun Erdenay daha çıkmadı, ona yanarım. Adamın bambaşka bir stili, asaleti vardı. Belki istatistikler açısından ilk sırada olmadı ama Naumoski'yi de, İbrahim Kutluay'ı da, Ufuk Sarıca'yı da üstüste koyar, onların hepsine korku salardı. O kadar sessiz yapardı ki işini, 25-30 sayıya çıktığı maçlarda bile "yahu bu herif bu kadar sayıyı ne zaman attı" demekten kendinizi alamazdınız. 41 yaşında altyapısından yetiştiği İTÜ formasıyla bile mucizeler yaratmaya devam etti. Potaya gitmesini en iyi bilen Türk oyucuydu kendisi. Ancak kabul etmek gerekir ki fazla damarına basılmadığı sürece sertleşmediğinden savunma yönü zayıftı.

Oyunu beyniyle oynayan adamları çok severim. Mesela Thiery Henry Arsenal'de efsane olduğu yıllarda Bergkamp için "alem bana, ben ona hastayım" diyordu. Bergkamp futbolu bıraktığında Henry'nin yerinde yeller esti, hiç o performansa ulaşamadı. Harun da öyle, müthiş oynayan ve oynatan adamdı. Ancak son saniye hücumu yapıldığında artık top onun eline gelir ve herkes bir mucize beklerdi kendisinden, çoğu kez de başarırdı bu işi. 1997 veya 98 senesinde, Ülker formasıyla Barcelona'yı mat ettiği son saniye üçlüğü hala hafızamdadır.

Yutdışından gelenler de dahil, Türkiye Basketbol Ligleri'ne ondan iyisi gelmemiştir.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X