Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Turkish Airlines Euroleague

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray resmen rüya takım olmuş.

Eğer kadro dengesi sağlanabilirse bu takım iyi şeyler başarabilir.
    Rüya takım falan oldukları başlı başına bir komedi.

Top 8'e kalmaları imkansız 16'da evlerine dönerler.Tek artıları Arroyo gibi bir Pg'ye sahip olmaları geriye kalanı gayet sıradan bir takım.

Efes ise bana göre dahada kötü bir durumda. Şikebahçeninde Top 16'dan ileri gidebileceğini düşünmüyorum tomarla para harcamasına rağmen bu sene hüsran olacak Türk takımları için Euroleague.

Yorum

• Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2013 | Şampiyon Olympiakos

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usengeclik. Veya tercih meselesi diyelim. Ya da tuketim duskunu marka bagimliligi... Bahse konu spor camialarini yok sayma tesebbusu!

Ama dur tahmin edeyim, bu kurumlarin iktidara yakinligindan dolayi sinsi bir vurgu yaptigimdan suphelendin?

Sonuncusuysa cok gulerim.
      Öyle bir duruma gelindi ki, yapılan herşeyde siyasi mesaj aranmaya başlandı.
      Halbuki ben o mesaji ilk okuduğumda o camianın görmezden gelindiği durumunu anlamıştım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2013 | Şampiyon Olympiakos

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usengeclik. Veya tercih meselesi diyelim. Ya da tuketim duskunu marka bagimliligi... Bahse konu spor camialarini yok sayma tesebbusu!

Ama dur tahmin edeyim, bu kurumlarin iktidara yakinligindan dolayi sinsi bir vurgu yaptigimdan suphelendin?

Sonuncusuysa cok gulerim.
        bkz. profil resmim. siyasi olarak bir vurgu kesinlikle yok ama bence hoş durmuyor öyle hitap etmek. tabi kendi tercihiniz ama, bizim de bir sponsorumuz var ismimizin arkasında. Sadece Trabzonspor olsak ne ala

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yaþar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle bir duruma gelindi ki, yapýlan herþeyde siyasi mesaj aranmaya baþlandý.
          Halbuki ben o mesaji ilk okuduðumda o camianýn görmezden gelindiði durumunu anlamýþtým.

GT-I9500 cihazýmdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          Aynen oyle. Ulker'in haklarini alip Euroleague'e kapak atan, Cemal Nalga skandalinnin ardindan son hafta kumede kalip sponsorun yagdirdigiyla butceli takim kuranlardan bahsediyoruz.

Bizim icin Alpella diyebilirler pek ala, ki denilmistir vakt-i zamaninda.

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bkz. profil resmim. siyasi olarak bir vurgu kesinlikle yok ama bence hoþ durmuyor öyle hitap etmek. tabi kendi tercihiniz ama, bizim de bir sponsorumuz var ismimizin arkasýnda. Sadece Trabzonspor olsak ne ala

Galaxy Nexus cihazýmdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          Ayni sayfanin ust kisimlarinda, bu takimlarin isimlerini nasil yazmisim, bakiniz.

Onyargi kisiye zarar verir, siyriliniz.

Medical Park umrumda degil, biliniz.

Zarftan ziyade mazrufa iliskin tartismayi yeglerim, dikkat buyrunuz.

Verdiginiz "bakiniz" ibaresini anlayamadim, kusuruma bakmayiniz.

Siyasi fikrimi merak ediyorsaniz, Turk Dili Bayrami, Tarihten Notlar, Sehitler Olmez vb basliklara bakiniz.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.10.2013, 01:39.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu sezon Euroleague'de ABDli oyuncu sayisinda ciddi bir artis var.

Sasirtici tarafi, genellikle Avrupalilardan olusan kadrolariyla disiplinli basketbol oynayan Ispanyol takimlari bile ABDlilere yoneldi.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ynt: Turkish Airlines Euroleague 2013

Bu sene favorilerim Real-Cska-Munih
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rüya takım falan oldukları başlı başına bir komedi.

Top 8'e kalmaları imkansız 16'da evlerine dönerler.Tek artıları Arroyo gibi bir Pg'ye sahip olmaları geriye kalanı gayet sıradan bir takım.

Efes ise bana göre dahada kötü bir durumda. Şikebahçeninde Top 16'dan ileri gidebileceğini düşünmüyorum tomarla para harcamasına rağmen bu sene hüsran olacak Türk takımları için Euroleague.
                Bana Real Madrid ve CSKA dışında öyle aman aman bir takım varmış gibi görünmedi Euroleague'de. Galatasaray'ın top8 ya da final four oynaması sürpriz olmaz. Bence oynama şansları da azımsanmayacak derecede yüksek.

O mesajımda rüya takım derken Türkiye Ligini baz almıştım aslında.

Efes konusunda size katılıyorum, iyi bir kadroları yok gibi.

Fb ülker ise Koçu sebebiyle final four görebilir diye düşünüyorum.
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• olympiakos hines, papaniklaou, antic, powell, shermadiniyle yollarını ayırmasına rağmen yerledine aldığı adamlarla bence hala F4 adayı. Real, CSKA ve fenerbahce ülkerde f4 yapabilr. bunları zorlayacak takım ise bence barcelona ama barcanın xavi pascual gibi bir hocası ve rakiplerine göre kötü bir guard rotasyonu var.

gs da bence jawai dönünce iç dış dengesini sağlarsa top 8 e kalabilir ki bence kalıcak. Aynı şeyleri efes için söylemek zor giden shipp ve vujacic yerine alınan vasileiadis ve hopson onları aratmasada farmar ile bu sene efeste ki planinic arasında dağlar kadar fark var. Planinicin gerçekten ne oynamak istediği belli değil. Yol yakınken gönderilip yerine heurtel(89'lu) yada sloukas(90'lı) alınırsa efeste bi top 8 yapabilir.
                  'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Galatasaray-Olympiakos maçı müthiş, ilk yarıda 30 sayı atan Galatasaray 3. periyotta 27 sayı attı.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sezon Euroleague'de ABDli oyuncu sayisinda ciddi bir artis var.

Sasirtici tarafi, genellikle Avrupalilardan olusan kadrolariyla disiplinli basketbol oynayan Ispanyol takimlari bile ABDlilere yoneldi.
                      Mesela Olympiakos...

A. Law'un yanina Lojewski - Dusnton - Petway ve Simmons'ı eklediler.

Yalnız koç ve şampiyon kadronun neredeyse yarısı (ve daha önemlisi yıldızları) ayrılmasına rağmen adamlar "BASKETBOL OYNUYOR".

Oyuncu seçimi doğruluğu (pahalı olmasına gerek yok) burada ön plana çıkıyor.

Yıldızlar topluluğu Gs Liv H. ve Türkiye'nin en iyi koçu olduğu söylenen Ergin Ataman bundan ne ders çıkarır acaba? Ve tabii bizler...

Yorum

• Gs'nin sakatliklardan basi dertte. Fakat bu Malaga'nin disiplinli oyununu golgelememeli.

Joan Plaza (Blatt ve Ivanovic'le birlikte) Avrupa'daki en istikrarli ve zeki koc bence. Super stari olmayan 11 kisilik ve herkesin neredeyse esit sure aldigi bir kadrosu var. Topun kiymetini biliyorlar. Savunma yapmama gibi bir rahatliklari yok. Acb'de de tekrar cikisa gececekler bu sezon. Ivanovic zamani Caja Laboral'i takip ederdim ama simdiki koclari tam bir nefretlik. Bu sene Unicaja'yi izliyorum. Takim, henuz sutorunu bulamadi. Onu da halledince hucumdaki ara sira yasadiklari tikaniklik da hallolur.

*

Fb macini izleyemedim. Fb, su ana kadar oynanan surede gosterde ki kocun takim uzerinde buyuk derecede etkisi/katkisi var. Hazirlik maclarinda Ayberk'i oynatarak mesaji vermisti.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.11.2013, 06:24.

Yorum

• Fener bu sene çok iyi şansları çok yanında gidiyor Cska bu kadar farklı yenmeleri büyük başarı
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Obradovic'in Ataman ve Mahmuti'ye gore buyuk bir avantaji var. Bunu da kendisi saagladi.

Gs kadrosunda 7-8 yabanci var. Efes'te de 6-7 sanirim... Haliyle Avrupa duzeniyle TBL arasindaki gecislerde sikinti oluyor. Oyuncular kesilip motivasyon ve takim ruhu guclenmiyor. Ataman ve Mahmuti, yerlilere yeterince guvenmeyip kadrolarini yabancilarla sisirdi.

Macvan varken Erceg?

Tipki Barac ve Batista 'yi birlikte kadroya katmak gibi... (Bu hamleyi Mahmuti yapmadi belki ama Hopson - Kostas - Gordon - Planinic arka alanda 4 yabanci! Bunu o yapti iste. )

Fener ise hafta ici - hafta sonu ayni kadroyla oynuyor. Bir tek Vidmar cikiyor TBLde, o da duzeni etkilemiyor.

Kadro isi gercekten onemli ve ciddi bir istir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Obradovic'in Ataman ve Mahmuti'ye gore buyuk bir avantaji var. Bunu da kendisi saagladi.

Gs kadrosunda 7-8 yabanci var. Efes'te de 6-7 sanirim... Haliyle Avrupa duzeniyle TBL arasindaki gecislerde sikinti oluyor. Oyuncular kesilip motivasyon ve takim ruhu guclenmiyor. Ataman ve Mahmuti, yerlilere yeterince guvenmeyip kadrolarini yabancilarla sisirdi.

Macvan varken Erceg?

Tipki Barac ve Batista 'yi birlikte kadroya katmak gibi... (Bu hamleyi Mahmuti yapmadi belki ama Hopson - Kostas - Gordon - Planinic arka alanda 4 yabanci! Bunu o yapti iste. )

Fener ise hafta ici - hafta sonu ayni kadroyla oynuyor. Bir tek Vidmar cikiyor TBLde, o da duzeni etkilemiyor.

Kadro isi gercekten onemli ve ciddi bir istir.
                              Ben dün akşam maçı canlı olarak seyrettim (ilk periyot hariç). Gerçekten de dediğiniz gibi koçun takım üzerinde inanılmaz katkısı var ama bu sürpriz değil Obradoviç'in zaten yıllardır yaptıkları ortada.

Maçın en kritik anlarında 2. çeyreğin ortalarında ve 3. çeyrek sonu 4.çeyrek başlarında 18 yaşında iki tane oyuncuya aynı anda görev verdi ve toplamda yaklaşık 18 dakika sahada tuttu. Hatta Metecan ve Kenan ikilisi sahadayken maç 22 sayıya çıktı (40-18).

Gs ise izlemedim ama sanırım 6 kişiyle oynamış tüm maçı.
                              6 kişiyle oynanan maçtan galibiyet beklemek hata olur zaten karşısındaki takım kim olursa olsun.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Obradovic faktörü diyelim, iki hafta üst üste şmapiyonluk adaylarıBarcelona ve CSKA'yı yenmek kolay iş değil.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X