Bakalim wade james nasil anlasacak,ikiside topu ister mac sonu, coachun isi kolay degil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
NBA | National Basketball Association
Daraltma
X
-
Oha diyorum başka bir şey demiyorum. Güney sahillerine gidiyorum derken herif kocaman bir ha s..... dedim resmen. Ancak Lebron en büyük olma davasını artık kaybetmiştir bundan sonra. Görüp görebileceğimiz en büyük 3 lüyü göreceğiz aynı takımda. Bulls un 72-10 u ilk kez bu kadar tehlikede.
Ben Lebron asla gelmez diyordum gelirse dahi sorun çıkar diyordum ama nedense birden içimde süpüre süpüre şampiyon olacaklarmış gibi bir his uyandı. Seneye doğu da eğer Orlando da Carter eskisi gibi oynarsa Howard da hücumda bişeler öğrenebilirse bu yaz Doğu finali NBA finalinden daha müthiş olur.
Lakers ın 2. threepeat dönemi hayalleri bugün itibariyle sona erdi.
- Alıntı
Yorum
-
Miami'nin şampiyonluğundan sonra batırdığı sezonla birlikte NBA ilgim yerin dibine girmişti. Şimdi tekrar mı sarılsam Miami'ye ne yapsam
*
Bu arada Lakers'ta bir Türk oyuncu hayal ederdim her zaman...
Hedo da yakışır be.En son ilhan tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 13:33.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKobe için de Jordan'lığını ispat için bir şans yarattılar. İçten içe seviniyor olabilir KobeEn son oguzhann tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 11:11.ÜNAL KARAMAN!
- Alıntı
Yorum
-
Formasını yaktılar
9 Temmuz 2010
NTVSpor.net
Lebron James'in Miami Heat'i tercih etmesi, Cleveland taraftarını çileden çıkarttı. Taraftarlar eski yıldızlarının formalarını yaktı.
LeBron James'in, yeni sezonda Miami Heat forması giyeceğini açıklaması, Miami'de coşkuyla karşılandı. Cleveland halkı ise sokaklarda kaybettikleri süper yıldızın formalarını yaktı.
LeBron James'in, canlı yayında yeni sezonda Miamı Heat forması giyeceğini açıklaması, kent halkını sevince boğdu.
Beklenen açıklama sonrası binlerce kişi sokaklara dökülürken, LeBron james'in, Dwyane Wade ve Chris Bosh ikilisine katılmasını kutladı.
Heyecanla james'in açıklamasını bekleyen Cleveland’lılar ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
Hayal kırıklığı kısa sürede öfkeye dönüşürken, Cleveland sokaklarında, Lebron James formaları ateşe verildi.
Cleveland taraftarı formaları yakarken, Florida'da da yeni Lebron James formalarını üretmek için hummalı bir çalışma başladı. On binlerce Heat amblemli LeBron forması şimdiden raflardaki yerlerini aldı.
NBA’de uzun süredir hangi takıma gideceği büyük merak konusu olan LeBron James, son kararını açıkladı. Süper yıldız, yeni sezonda Miami Heat forması giyecek.
NBA’de haftalardır cevabı aranan LeBron James yeni sezonda hangi takımın formasını giyecek? sorusunun yanıtını, yıldız oyuncu özel bir canlı yayında verdi. Kral lakaplı oyuncu, Dwyane Wade-Chris Bosh ikilisini de kadrosunda bulunduran Miami Heat’in başarısı için ter dökecek.
Birçok takım, yıllar öncesinden James’in başını çektiği yıldız oyuncuları kadrosuna katabilmek için maaş sınırında boşluk yaratma çalışmasına başlamıştı. Bütün çabaların ardından gözler LeBron’un üzerine çevrildi ve yıldız oyuncu, ESPN'de 1 saat süren özel bir canlı yayında hangi takımın formasını giyeceğini açıkladı. Süper yıldız, tercihini Dwayne Wade ve Chris Bosh'lu Miami Heat'ten yana kullandı.
ayın gelirinin bir çocuk fonuna bağışlandığı program büyük bir heyecanla takip edildi. Yeni bir web sitesi ve sosyal paylaşım ağı açan James, aldığı kararını, daha önceden belirttiği gibi, ilk önce bu siteye üye olanlarla paylaştı. Süper yıldızın katıldığı canlı yayın sosyal paylaşım sitelerinden de büyük bir ilgi görürken, organizasyon bir transfer haberinin çok ötesine geçti. Geçtiğimiz gün süper yıldızı Dwayne Wade ve Toronto Raptors’ın yıldızı Chris Bosh ile anlaşan Miami Heat; LeBron James’i de kadrosuna katarak NBA’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline geldi.
Kararını açıkladıktan sonra kısa bir değerlendirme yapan süper yıldız, "Şimdi ve gelecekte kazanmak için bu en iyi fırsat. Bu oyunda kazanmanın benim için anlamı çok büyük" dedi.
Hayal kırıklığına uğrayan Cleveland Cavaliers taraftarlarına da seslenen LeBron, "Cleveland taraftarları karışık duygular içinde olabilir doğal olarak. Ancak Akron her zaman benim evim olacak" şeklinde konuştu.
Miami'nin bir diğer yıldızı Dwyane Wade, 'bu çılgınlık olacak' derken, aynı zamanda forma numarası da olan, 3 rakamının büyülü olduğunun altını çizdi. Chris Bosh ise, LeBron'un verdiği kararın ardından heyecanını Twitter'da yazdığı mesajlarla paylaştı.
Son 2 sezonun en değerli oyuncusu seçilen James, 2003 yılı draftında Cleveland Cavaliers tarafından ilk sırada seçilmiş ve burada geçirdiği 7 sezon içinde şampiyonluk sevinci yaşayamamıştı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
- Alıntı
Yorum
-
Bu gözler Kobe-Shaq-Payton-Malone gördü...
Cassell-Allen-G. Robinson-E.Johnson'lı Bucks'ı gördü.
Mesele Big Three olmak değil!
Tabii bir de Billups-Hamilton-Prince-2 x Wallace gibi efsane kadroyu oluşturabilmek var ( elde edilmiş şampiyonluk).
Neyse, olan oldu. Şimdi Chicago-N York -Clippers ve ( en çok da buna üzüldüm) NJ ile takas yapma zamanı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Alıntı
Yorum
-
Cleveland Cavaliers'ın sahibi Dan Gilbert, Miami Heat forması giyeceğini açıklayan Lebron James'ı ağır ifadelerle eleştirdi. Lebron'u, 'korkakça ihanet' etmekle suçlayan Gilbert, Cavaliers'ın, Heat'ten önce şampiyon olması için elinden gelen herşeyi yapacağını söyledi.
"Cleveland taraftarına kişisel olarak söz veriyorum. Kendisine 'kral' diyen bu adam ilk şampiyonluğunu kazanmadan biz şampiyon olacağız..." Bu sözler, Cleveland Cavaliers'ın sahibi Dan Gilbert'a ait. Gilbert, 7 yıl boyunca Cavaliers forması giyen James'in, “Artık kazanmak istiyorum” sözleriyle Miami'yi tercih etmesi sonrası zehir zemberek açıklamalar yaptı.
Lebron'un, sezonun bittiği günden bu yana telefonlarına çıkmadığını ifade eden Gilbert, yıldız oyuncunun Heat ile anlaştığını, herkes gibi canlı yayın sırasında öğrendiklerini söyledi. Lebron James'i, kendisini ilah olarak gören Cavaliers taraftarına ‘korkakça ihanet’ etmekle suçlayan Gilbert'ın ithamları bununla da sınırlı kalmadı. Dan Gilbert, James'in çok daha önce gitmeyi kafasına koyduğunu ve bu yüzden takımı play-offların 2. turundaki Boston serisi sırasında yüzüstü bıraktığını da savundu. Sadece 32 sayı farkla kaybettikleri 5. maçtan bahsetmediğini söyleyen Gilbert, “Lebron ikinci, döndüncü ve 6. maçlarda da arkadaşlarını terketti. Kasetleri yeniden izleyin. Spor tarihinde hiçbir süper yıldızın takımını bu şekilde ortada bıraktığı görülmemiştir” diye konuştu.
“Lebron James şampiyon olabilmek için 2 süper yıldızın yardımına ihtiyaç duyuyor. Ancak biz Heat'ten önce şampiyon olacağız. Bunun için tüm enerjimizi, bilgimizi, deneyimimizi ve paramızı kullanacağız” diyen Cavaliers’ın sahibi, taraftarın lanetinin, James'in peşini Miami'de de bırakmayacağını iddia etti.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
- Alıntı
Yorum
Yorum