Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Wade kalsa yeter diyoduk bizim için bi baktım voltran oluşturdular.Şimdi millet bizim takımı tutacak sinir oldum.
    İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forza Miami
    Bak işte.ççç
    Colmandante

Yorum

• 103. sayfada Miami'yi bırakıp Detroit'e geçmişim. Vay dönek ben. ççç

*

Forever Miami be.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bak işte.ççç
        Osman'cim, senin sempati duydugun takimlara bende destek veriyorum

Trabzonspr
        Inter
        Barca
        ve simdi Miami

kardesim benim
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Miami ürkütücü bir takım haline geldi...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Osman'cim, senin sempati duydugun takimlara bende destek veriyorum

Trabzonspr
            Inter
            Barca
            ve simdi Miami

kardesim benim
            O Inter'i sevmez
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Lebronun artık asla en iyilerle kıyasalanacak duurmu kalmadı. Fedakarlık yapmış diyorlar. Yahu Lebron için 5-10 milyon doların lafı mı olur. Yıllık reklam geliri 100 m$ dan aşşağı değildir bu adamın.

Afedersiniz ama benim yanımda Wade le Bosh olsa ben bile Kobe'yi zorlarım Lebron yenemezse Basketbolu bıraksın o kadar diyorum. 1 süperstar 1 de all-star süper star arası bir adam var yanında, kendide süperstar ebesinin.... yani
              Pota altına sert bi eleman ayarlarsalar imkansız zaten şampiyon olamamaları.
              Lebron bu kadroyla üst üste 5 yapsa bile bence yapamayacak ki yapsa en büyüğüm derse bir tarafımla gülerim.
              Garnett gibi, Allen gibi 30 ların ortasında böyle bir birleşme yapsan anlarım.
              Bu ben başedemiyorum tek aga Allstar var yanımda Jamison falan olmuyor. Yanıma bir süperstar daha lazım Kobe'yi yenmem için Eyvallah Lebron. Gözümsün.
              Nba'de rekabet kalmadı. Önümüzdeki sene Boston,Orlando,Lakers,Miami dışında maçı izlenecek takım kalmadı gibi. Kendi fanı olup izleyeceğiniz takmlardan bahsetmiyorum asla.
              Açık konuşıyım Doğuda Detroit ve Miami destekçisiydim. Şimdi sadece Detroit kaldı. Bursa Wadein şampiyon olabileceği bir takıma gitmesini ve büyük işler yapacağını söylüyordum. Ancak bu buluşma beni Miamden uzaklaştırır. Hayır Iverson+Shaq 'ı da getirin boş yerlere tam olsun.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 10.07.2010, 02:20.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok be dostum kötü manada söylemedim onu. Her mesajın sonuna Go Pistons yazdığın için söylemiştim aslında. Alınganlık yapmışsın

Takılmıştım sadece ama kusura bakma özür dilerim yine de.

Laf arasında rengimi(SA) belli edeyim ben. Adımız Miami'liye çıkmasın.
                Estağfirullah...

Go Pistons'ın nesi kötü ki?

Başlığında "Şampiyon Lakers" yazan, her yorumun %86,936...'nın "Forza Miami", "Boston arkandayız", "Yerim sen x", "doğuştan y'li"...vs. olduğu sayfada Go Pistons mı fanatiklik?

Alınganlık yok yani

Aşalım bunları artık da,

Son söz: Deeeeetttttrroooooiiiiittttt Baaaassssskkkkeeettttbaaaalllll

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yaz ligindeki ilk maçında DETROIT PISTONS, LA Lakers'ı 89-84 yendi.

Bu yaz tümüyle ağırlık ve çabukluk çalışan, 6-7 kg alan Austin Daye 22 sayı - 6 rib - 2 asist ile oynadı.

Draftta 7. sıradan seçtiğimiz Greg Monroe ise 8 sayı 5 rib yaptı.

Sıradaki maç bu gece Warriors'la...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2010, 10:42.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Jermaine O'Neal Celtics'de..

Ray Allen ve Paul Pierce ile yeniden anlaşmaya varan geçtiğimiz sezonun finalisti Boston Celtics, yıldız power forvet Jermaine O'Neal ile anlaştı.

09 Temmuz 2010 , 16:50
                    Yorumlar (1)
                    Arkadaşına Gönder

Paylaş

Kulüp politikası gereği anlaşmanın detayları basına açıklanmazken, geçen sezon Miami Heat forması giyen 32 yaşında ve 2.11 boyundaki O'Neal, 13.6 sayı, 6.9 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.
                    Daha önce All-Star olma başarısını yakalayan O'Neal'ın yıldızı eski takımı Indiana Pacers'ta parlamıştı.
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Golden State ve David Lee ile ilgili iki proje:

1) 6 yıl için 80 milyon dolar!

2) Takas: Golden State; Anthony Randolph + R. Turiaf + K. Azubuike'yi NYK'e gönderecek. Henüz kesin değil...
                      Kesinleşti artık.

Yorum

• Bu yapının tamamlanmasını beklemek lazım öncelikle bir pivot lazım.Savunmada sertlik katıp,pota altını kapatabilecek biri hücumda çok yetenekli olmasına gerek yok.Ömer Aşık bu takıma müthiş giderdi.
                        Birde Steve Blake tarzı bir oyun kurucu olsa fena olmaz topla çok oynamayan ama ceza atışlarında etkili bir pg

Yorum

• Kyle Korver > Chicago'ya

Brian Cook > LA CLippers'a

Matt Bonner > SA Spurs'te kaldı.

Tyrus Thomas > Charlotte'da kaldı.

* Tyrus Thomas, atletik ve savunma gayreti olan PF. Ama 5 yıl 40 M $!!! ( NJ teklifini karşıladılar. Biraz tuzlu oldu... NJ de hala şokta )

Piyasayı belirleyen takım sahipleri. Onların aracılığıyla bol sıfırların altına imza atan GM'ler. Sonrasında da lokavt! Kendileri yazıp kendileri oynuyorlar.

Ahali LeBron çılgınlığıyla avuna dursun, çanların sesi yükseliyor...
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2010, 11:50.

Yorum

• Lebron New Yorka gitse bak bak şuna göz önünde olmayı seçti, zaten ondan da başka bir şey beklenmez artistin teki denilecekti. Lebron başka takıma gitse başka bir noktadan vurulacaktı. Bu işler böyle, sallamak kolay. Hatta Miamiye seçmese adama vuracakları nokta iki yıldızın olduğu takıma gidemedi olacaktı. Ee sallamak parayla değil ya?

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kyle Korver > Chicago'ya

Brian Cook > LA CLippers'a

Matt Bonner > SA Spurs'te kaldı.

Tyrus Thomas > Charlotte'da kaldı.

* Tyrus Thomas, atletik ve savunma gayreti olan PF. Ama 5 yıl 40 M $!!! ( NJ teklifini karşıladılar. Biraz tuzlu oldu... NJ de hala şokta )

Piyasayı belirleyen takım sahipleri. Onların aracılığıyla bol sıfırların altına imza atan GM'ler. Sonrasında da lokavt! Kendileri yazıp kendileri oynuyorlar.

Ahali LeBron çılgınlığıyla avuna dursun, çanların sesi yükseliyor...

Korver: 3 yıl 15 M $ alacakmış

Bu arada JJ Redick de Chicago'yla imzaladı ( 3yıl 19 M $). Orlando, Redick'i tutmak isterse bu teklifi yedi gün içinde karşılayabilir.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lebron New Yorka gitse bak bak şuna göz önünde olmayı seçti, zaten ondan da başka bir şey beklenmez artistin teki denilecekti. Lebron başka takıma gitse başka bir noktadan vurulacaktı. Bu işler böyle, sallamak kolay. Hatta Miamiye seçmese adama vuracakları nokta iki yıldızın olduğu takıma gidemedi olacaktı. Ee sallamak parayla değil ya?
                                Bu tamamen savunma mekanizması.
                                Lebron New York'a gitse evet parayı seçmiş olacaktı yalan mı. Demekki parayı seçmedi.
                                Miami'ye artık etrafında bir kaç all-star oyuncu ile bile şampiyon olamayacağını anladı ve 1 süperstar 1 de süperstar-all star arası bir oyuncunun yanına gitti.
                                Diyorum ya Wade,Bosh ile ben oynasam Play-off dan fazlasını0 yaparız zaten.
                                Benim demek istediğim kariyeri açısından doğru olanı yaptı. Bu 3 lü aralarında atışma olmadığı sürece lige damgasını vurabiliriler.
                                Ancak Lebronun bireysel kariyeri sona ermiştir. Bu takımla 5 şampiyonluk kazansada, Jordon'ın Kobe'nin şampiyonlukları ile bir değil.
                                Tarihte hangi oyuncu Doğuda böyle çok sevildiği, her röportajında benim şehrim diyen bir adam, o takımla bu kadar kötü olup ,Gilbert'ın açıklamalarına bakmak lazım.Bir bölümü de benim dediğimle aynı.
                                Lebron James şampiyon olabilmek için 2 süper yıldızın yardımına ihtiyaç duyuyor. Ancak biz Heat'ten önce şampiyon olacağız. Bunun için tüm enerjimizi, bilgimizi, deneyimimizi ve paramızı kullanacağız”
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X