Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sanırım shaq lı Miamiden sonra izlemeye değer bir miami daha olacak. 3 Numarayı izlemek bu sezon daha keyifli olacak sanırım.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• oof of of kadroya bak ama olsun genede bostonnnnn

Yorum

• Bu üçlünün bir araya gelmesi çok zor bir şeydi,gerçekleşti.
        Ama bir arada tutmak çok daha zor olacak,bu egoları idare edebilecek kalitede koç lazım,Spoelstra'yı aşabilir bu durum..

Yorum

• hedo lakers e gitse bari , belli ki final de büyük kapışma olacak izleriz

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çççççç çok sinir bozucu olmuş , nba oyuncuları izlemesin

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadece Tmac gelse bile oturmuş kadroyla Lakers 1 adım öndedir benim gözümde.
                Tabi yine sezonu sakat geçirmezse...
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Miami Heat diğer 12 oyuncuyu hang parayla alacak bakalım.. Şampiyonluk yüzüğüne meraklı bir iki veteran aldıktan sonra bizim Ömer Aşık, Semih Erden e falan kalabilirler
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Kobe ve arkadaşları "Voltran" ı oluşturan Miami de yenip şampiyon olurlarsa yok artık diyeceğim. Bizi güzel bir Nba sezonu bekliyor. Tadını çıkaralım çünkü öteki sene Nba de lokavt olacakmış.
                    61>34 Trabzonspor
                    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• (Lakers sempatim yok ama güzelmiş )

Yorum

• umarım hido lakersa gider.hem şampiyonluk kalibresi açısından hem de tuttuğum takımda oynaması açısından çok isterim.kaldıki topu taşıma görevini üstlenebilecek bir adam hidayet.istenirse 1 numarada fisherın yerine bile oynayabilir ama eğer giderse büyük ihtimalle yedekten gelecektir.bunu kaldırabilecek bir karakterde hido.miaminin yaptığı hamleye bir şekilde karşılık vermeli lakers.
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Biz Wade kalsa yeter diyoduk bizim için bi baktım voltran oluşturdular.Şimdi millet bizim takımı tutacak sinir oldum.
                          Colmandante

Yorum

• Miami yi kimse tutamaz gibi geliyor bana.

Yorum

• Forza Miami
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                NBA=Lakers veya Celtics mi? İlla süper yıldızların peşinden mi gitmek lazım?

Herkese duyduğum saygıyı en azından karşımdakilerden beklemek doğal hakkım. Kaldı ki bu sayfalar BMN'nin belki de en eğlenceli en saf sayfaları.

Fanatiklikse?.. Detroit şampiyon olmadan önce de Pistons'ı takip ediyordum, fanatik miyim bilmiyorum? Kötü bir şey değilse, fanatiğim.

Onun dışındaki 29 takımı da en az onların takipçileri kadar izlemeye çalışırım. Hepsine saygı duyarım. Sonuçta NBA basketbolunun, şov ve büyük bir pazarlama olduğuna inananlardanım.

Şimdi burada " ooo Bosh-Wade-LeBron, tamam kesin şampiyonlar" desem ne olacak? Veya bunu söyleyenlerin fanatik olmadığını kim iddia edebilir? Düne kadar Cavs'in peşinden gidenler, Bosh'u Toronto'dayken umursamayanlar sabah 4'ten itibaren Florida valisinden daha keskin Miami'li oluverdi. Halbuki onlar için Florida'nın gururu Orlando'ydu daha düne kadar. Neden?

Air Canada tarzı uçan ilahları vardı. Howard gibi yeni nesil "superman"e sahiptiler.

Tüm bunlar unutuldu, ama nereseyse 15 yıldır play-off yapamamasına rağmen halen büyük heyecan hissettiğim Detroit'i anmak "fanatiklik" oldu.

O zaman Trabzonspor'u değil de Quaresma'yı getiren BJK'yi tutalım tüm forum olarak... Hazır Raul'la Guti de geliyormuş, Big Three hesabı

Wadelere, Jameslere, Boshlara, Boozerlara, Nowitzkilere rağmen;

GOOOO PISTOONNNSSS GOOOO!!!
                                Yok be dostum kötü manada söylemedim onu. Her mesajın sonuna Go Pistons yazdığın için söylemiştim aslında. Alınganlık yapmışsın

Takılmıştım sadece ama kusura bakma özür dilerim yine de.

Laf arasında rengimi(SA) belli edeyim ben. Adımız Miami'liye çıkmasın.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X