sanırım shaq lı Miamiden sonra izlemeye değer bir miami daha olacak. 3 Numarayı izlemek bu sezon daha keyifli olacak sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
NBA | National Basketball Association
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Tmac gelse bile oturmuş kadroyla Lakers 1 adım öndedir benim gözümde.
- Alıntı
Yorum
-
Kobe ve arkadaşları "Voltran" ı oluşturan Miami de yenip şampiyon olurlarsa yok artık diyeceğim. Bizi güzel bir Nba sezonu bekliyor. Tadını çıkaralım çünkü öteki sene Nba de lokavt olacakmış.61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
- Alıntı
Yorum
-
umarım hido lakersa gider.hem şampiyonluk kalibresi açısından hem de tuttuğum takımda oynaması açısından çok isterim.kaldıki topu taşıma görevini üstlenebilecek bir adam hidayet.istenirse 1 numarada fisherın yerine bile oynayabilir ama eğer giderse büyük ihtimalle yedekten gelecektir.bunu kaldırabilecek bir karakterde hido.miaminin yaptığı hamleye bir şekilde karşılık vermeli lakers.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNBA=Lakers veya Celtics mi? İlla süper yıldızların peşinden mi gitmek lazım?
Herkese duyduğum saygıyı en azından karşımdakilerden beklemek doğal hakkım. Kaldı ki bu sayfalar BMN'nin belki de en eğlenceli en saf sayfaları.
Fanatiklikse?.. Detroit şampiyon olmadan önce de Pistons'ı takip ediyordum, fanatik miyim bilmiyorum? Kötü bir şey değilse, fanatiğim.
Onun dışındaki 29 takımı da en az onların takipçileri kadar izlemeye çalışırım. Hepsine saygı duyarım. Sonuçta NBA basketbolunun, şov ve büyük bir pazarlama olduğuna inananlardanım.
Şimdi burada " ooo Bosh-Wade-LeBron, tamam kesin şampiyonlar" desem ne olacak? Veya bunu söyleyenlerin fanatik olmadığını kim iddia edebilir? Düne kadar Cavs'in peşinden gidenler, Bosh'u Toronto'dayken umursamayanlar sabah 4'ten itibaren Florida valisinden daha keskin Miami'li oluverdi. Halbuki onlar için Florida'nın gururu Orlando'ydu daha düne kadar. Neden?
Air Canada tarzı uçan ilahları vardı. Howard gibi yeni nesil "superman"e sahiptiler.
Tüm bunlar unutuldu, ama nereseyse 15 yıldır play-off yapamamasına rağmen halen büyük heyecan hissettiğim Detroit'i anmak "fanatiklik" oldu.
O zaman Trabzonspor'u değil de Quaresma'yı getiren BJK'yi tutalım tüm forum olarak...Hazır Raul'la Guti de geliyormuş, Big Three hesabı
Wadelere, Jameslere, Boshlara, Boozerlara, Nowitzkilere rağmen;
GOOOO PISTOONNNSSS GOOOO!!!
Takılmıştım sadece ama kusura bakma özür dilerim yine de.
Laf arasında rengimi(SA) belli edeyim ben. Adımız Miami'liye çıkmasın.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
Yorum