Futbolu bırakırsa anca affederim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
ee burak yılmazın şöyle bi lafı vardı röportajda teofilo takımını sattı bizi yarı yolda bıraktı onnla ilgili bişi konuşmam dedi ...İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıkmadan usanmadan "affedilme, geri dönme, takıma katılma ihtimali" diyenlere şaşıyorum. Empati yapıyorum. Ben Trabzonspor'un futbolcusu olsam kesinlikle Teofilo'nun geri dönmesini istemezdim. Şenol hoca'nın da affedeceğini hiç sanmıyorum.!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
Tamamdır Teo kesin rahip oluyorİlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamı rüyamda gördüm bugün, güya idmanlara filan katılıyor. Ayrıca saçı sakalı uzundu. Rüya tabirleri kitabına bakmak gerekiyor herhalde
Uzun saç ve sakal ne anlama geliyor acaba fln diye
)
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Diyelimki döndü.İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyelimki döndü, kadro iyice genisler
Şenol Hoca affetti. Ama Trabzon Şehrinin affedeceğini pek sanmıyorum. Kızgınlıklarını farklı şekilde gösterecek kişiler elbette çıkacaktır.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Türkiye'ye gelirse Bakırköy'de oynar anca
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum