Dünkü maçta eksikliğini hissettiğimiz tek durum ofsayt sayımızın sıfır da kalmasıydı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü maçta eksikliğini hissettiğimiz tek durum ofsayt sayımızın sıfır da kalmasıydı..
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
teo iyi bir futbolcu olabilir futbol kadar insanı duygularda önemlidir çok teolar gelir ve gider ama etrafa çamur atmaya ne gerek var bunu anlamadım insanları haksız yere eleştirmeyeceksin tşk beklemedik ama eleştiriyi hiç haketmedik biz dişimiz tırnağımızla yeteneklerine yetenek katması için çaba gösterdik ve ahlaklı çalışkan evlat yetiştirdik teo inan bizi hiç üzmedin halilimi bir sen tanıyamadın o da senin eksikliğin sanırım herkes sevdi bağrına bastı senden başka
Yorum
-
Yok artık daha nelerİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakikatten kşam ofsayta düşmedik, Burak'a da o sebep oluyordu heralde ofsaytlarda
En son Salih Edip tarafından düzenlendi; 04.11.2010, 00:55.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Teofılo Türkiyeye geldiğinde ona sorulan ilk soru Trabzon halkı şampiyonluk bekliyor ve burda forvetler genelde baskı altında kalıyor ör: Gökhan Ünal gol kralı olarak geldı ama baskı altında olduğunu söyleyıp ayrılmak zorunda kaldı bu sızı etkıler mı?
cevabıda büyük futbolcular baskı oluşturmak için değil baskıları ortandan kaldırmak için vardır demişti !
şimdi ülkesinde de rahatsızlığı aşırı stres ten dolayı olduğu söyleniyor...Ne kadar büyük futbolcu olduğu ortaya cıktı
Aynı zamanda kalsaydı yararlı olacağını düşünüyordum ben dahıl herkesi yanılttı
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Kendi ülkesinde açıklama yapmış Teo.
Sağlık problemlerini öne sürüp Trabzon'dan kaçan Teofilo, Kolombiya basınına Menajerim Deportivo ve Galatasaray'la görüştü dedi
Firarın nedeni ortaya çıkıyor!
Trabzon'dan firar eden Teofilo Gutierrez'in kaçış sebepleri ortaya çıkıyor! Sağlık sorunlarını bahane eden, havaalanında 3 gün konakladığı şeklindeki haberlerle 'acıtasyon' yapan Teofilo, Kolombiya'da çeşitli sağlık kontrollerinden geçerken ülke basınına yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı.
Pino beni Galatasaray'a aldır
'Sağlığım euro'dan daha değerli" diyen Teofilo, "Trabzon'da tercüman olmadan yemek bile yiyemiyordum" dedi. Teo, transferle ilgili ise "Deportivo ve G.Saray benimle ilgileniyor" diye konuştu. Ancak Teo'nun G.Saray'daki vatandaşı Pino'yu devreye sokarak G.Saray'a gelmek istediği ortaya çıktı.
Milliyet~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Sağlık eurodan önemli. 5 milyon euro getirsin gitsin. Onun gitmek istediği kulüpler de bunu anlayışla karşılayacaktır. Sağlık bu, şakaya gelmezTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Başkanın ve asbaşkanın bugün yaptıkları açıklamalara bakılırsa Teo konusunda çark etme yolundayız. Daha 1 hafta önce "ya 3 milyon dolar getirir ya da 3 yıl top oynayamaz" diyorlardı. Sadri Şener bugün "durumuna hoca karar verir" derken, Hasan Yener'de "Şenol Güneş'in Teofilo'yu düşünmüyorum gibi bir açıklaması yok. Teofilo, yarın, öbür gün tekrar Trabzon'a geldiğinde onu değerlendirmemiz lazım'' açıklamasında bulundu. Görünen o ki Teo gelip özür dilediği takdirde, Şenol Hoca'nın Zafer'de olduğu gibi Teo'yu da yönetimin ricasıyla affetmesi bekleniyor. Ama taraftar yeniden Teo'ya sahip çıkar mı tartışılır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
bu gs&teo haberlerinin tümü ''asparagas'' ....
akıl var mantık var, ben futbolcu olsam şu aptal takım(ğs) için ligde liderin ensesine yapışmış ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan takımımı bırakır mıyım ? üstelik bu takımda banko oynuyorum ?!
tamam teo dengesiz ama o kadarda değil be ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum