Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünkü maçta eksikliğini hissettiğimiz tek durum ofsayt sayımızın sıfır da kalmasıydı..
    Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünkü maçta eksikliğini hissettiğimiz tek durum ofsayt sayımızın sıfır da kalmasıydı..
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• hakikatten kşam ofsayta düşmedik, Burak'a da o sebep oluyordu heralde ofsaytlarda
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• teo iyi bir futbolcu olabilir futbol kadar insanı duygularda önemlidir çok teolar gelir ve gider ama etrafa çamur atmaya ne gerek var bunu anlamadım insanları haksız yere eleştirmeyeceksin tşk beklemedik ama eleştiriyi hiç haketmedik biz dişimiz tırnağımızla yeteneklerine yetenek katması için çaba gösterdik ve ahlaklı çalışkan evlat yetiştirdik teo inan bizi hiç üzmedin halilimi bir sen tanıyamadın o da senin eksikliğin sanırım herkes sevdi bağrına bastı senden başka

Yorum

• Parasını ödeyip 1 sene top oynatmayacaksın aslında yemişim futbol hayatını kaçıp giderken aklı neredeydi..

Yorum

• Şu futbolcunun ismini bu renklerle yanyana gördükçe üzülüyor ve kulübün böyle futbolculara para harcadığını düşündükçe takım için paramı harcamakta tereddüt ediyorum.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hakikatten kşam ofsayta düşmedik, Burak'a da o sebep oluyordu heralde ofsaytlarda
                Yok artık daha neler
                En son Salih Edip tarafından düzenlendi; 04.11.2010, 00:55.
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Gelip Şampiyonluk golünü atacaksan bile gelme bu yaptıklarından sonra.
                  Ulan her şartta destek oldum,bekledim,sabır gösterdim senin şu yaptıkların söylediklerin iş mi şimdi?

Bu saatten sonra senin ayağından gelecek şampiyonluk dahi uzak olsun...

Yorum

• Teofılo Türkiyeye geldiğinde ona sorulan ilk soru Trabzon halkı şampiyonluk bekliyor ve burda forvetler genelde baskı altında kalıyor ör: Gökhan Ünal gol kralı olarak geldı ama baskı altında olduğunu söyleyıp ayrılmak zorunda kaldı bu sızı etkıler mı?

cevabıda büyük futbolcular baskı oluşturmak için değil baskıları ortandan kaldırmak için vardır demişti !

şimdi ülkesinde de rahatsızlığı aşırı stres ten dolayı olduğu söyleniyor...Ne kadar büyük futbolcu olduğu ortaya cıktı
                    Aynı zamanda kalsaydı yararlı olacağını düşünüyordum ben dahıl herkesi yanılttı
                    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                    [/COLOR]

Yorum

• Kendi ülkesinde açıklama yapmış Teo.

Sağlık problemlerini öne sürüp Trabzon'dan kaçan Teofilo, Kolombiya basınına Menajerim Deportivo ve Galatasaray'la görüştü dedi

Firarın nedeni ortaya çıkıyor!

Trabzon'dan firar eden Teofilo Gutierrez'in kaçış sebepleri ortaya çıkıyor! Sağlık sorunlarını bahane eden, havaalanında 3 gün konakladığı şeklindeki haberlerle 'acıtasyon' yapan Teofilo, Kolombiya'da çeşitli sağlık kontrollerinden geçerken ülke basınına yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı.

Pino beni Galatasaray'a aldır

'Sağlığım euro'dan daha değerli" diyen Teofilo, "Trabzon'da tercüman olmadan yemek bile yiyemiyordum" dedi. Teo, transferle ilgili ise "Deportivo ve G.Saray benimle ilgileniyor" diye konuştu. Ancak Teo'nun G.Saray'daki vatandaşı Pino'yu devreye sokarak G.Saray'a gelmek istediği ortaya çıktı.

Milliyet
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Galatasaraya gitmek istediği aşikar ama Trabzonspor yönetimi onu İstanbul takımlarına yollamaz...en kötü Kayseriye kiralar
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• Sağlık eurodan önemli. 5 milyon euro getirsin gitsin. Onun gitmek istediği kulüpler de bunu anlayışla karşılayacaktır. Sağlık bu, şakaya gelmez
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ulan Teyo Allahından bul

Yorum

• Başkanın ve asbaşkanın bugün yaptıkları açıklamalara bakılırsa Teo konusunda çark etme yolundayız. Daha 1 hafta önce "ya 3 milyon dolar getirir ya da 3 yıl top oynayamaz" diyorlardı. Sadri Şener bugün "durumuna hoca karar verir" derken, Hasan Yener'de "Şenol Güneş'in Teofilo'yu düşünmüyorum gibi bir açıklaması yok. Teofilo, yarın, öbür gün tekrar Trabzon'a geldiğinde onu değerlendirmemiz lazım'' açıklamasında bulundu. Görünen o ki Teo gelip özür dilediği takdirde, Şenol Hoca'nın Zafer'de olduğu gibi Teo'yu da yönetimin ricasıyla affetmesi bekleniyor. Ama taraftar yeniden Teo'ya sahip çıkar mı tartışılır...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu gs&teo haberlerinin tümü ''asparagas'' ....

akıl var mantık var, ben futbolcu olsam şu aptal takım(ğs) için ligde liderin ensesine yapışmış ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan takımımı bırakır mıyım ? üstelik bu takımda banko oynuyorum ?!

tamam teo dengesiz ama o kadarda değil be ?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim