Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Bjk maçı devre arasında olmuştur o olay. Zaten o maçta kırmızı kart görüp ondan sonra da kaçıp gitmişti.
- Alıntı
-
Bu teofilo sporting lizbonda iken besiktasa da 2 gol atmisti. Kalede tolga zengin vardi. Sadri sener bunun icin transfer ettiginde bomba demisti. Ya bizim kucagimizda patlayacak yada rakibin kucaginda. Gorunun o ki durumun bununla hic alakasi yokmus. Yanliz boyle bir olayi anlatmasina kizanlara da ne demeli. Tabiki anlatacak adam. Simdiye kadar anlatmamasi hata. Sonra ilgili olay yasanirken oradaki oyunculardan neden kimse araya girip de engel olmadilar. Bence bu olayin bas kahramanlari burak yilmaz ile umut buluttur. Hele burakdsn %100 beklerim boyle bir olay. Onu gectim bir adama 2 kisi saldirmak nasil bir serefsizliktir. Adam zaten 1.77 boyunda zayif sisk birsey. Tek kisi gozlerine kestiremediler 2 kisi dalmislar.
Dolaba sokup dövmüşler! Trabzonspor'dan bu yüzden ayrılmış
Bir dönem Trabzonspor forması giyen Teofilo Gutierrez, 43 maçta 30 golle Kolombiya'da gol kralı olmuş ancak bu unvanla geldiği Süper Lig'de bekleneni verememişti. Gutierrez'in Trabzonspor'da neden başarılı olamadığını o dönemki takım arkadaşı yıllar sonra açıkladı.
Trabzonspor'da 2010-2011 yılları arasında forma giyen Teofilo Gutierrez ile ilgili şoke eden olay yıllar sonra ortaya çıktı. Kolombiyalı golcünün o dönemki takım arkadaşlarından Giray Kaçar, Gutierrez'in Trabzonspor'da neden performans veremediğini açıkladı.
Kendi kanalında konuşan Giray Kaçar, Gutierrez o dönem iki takım arkadaşı tarafından darbedildi. Giray Kaçar, yaşanan olayı şöyle anlattı.
Oynadığımız bir maçta o güb Teo birkaç pozisyonda pas vermemişti. Saha içinde sıkıntı yaşandı, sonra soyunma odasına gittik. Takında 2 oyuncu resmen Teoyu tutup dolabın içine soktu. Kavga yaşandı. O kavgadan sonra da oyuncunun modu çok düştü.
Trabzonsporlu bazı taraftarlar ise Kaçar'a tepki göstedi. Soyunma odasının mahrem olduğunu söyleyen taraftarlar, eski oyuncuyu kendi reklamını yapmak için etik dışı davranmakla suçladı.
Teofilo Gutierrez 2010 yılının ocak ayında transfer olduğu Trabzonspor'da 24 maça çıkıp 8 gol atmıştı. 2011 şubatında Trabzonspor'dan Arjantin'e transfer olan Kolombiyalı, orada da gol kralı olmuştu.
https://www.posta.com.tr/spor/futbol...lmis-2563629/4
- Alıntı
yorum Yap:
-
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam elini kolunu sallaya sallaya bonservissiz takımdan ayrılmadı mı
,hep bizi olur cocukları
- Alıntı
yorum Yap:
-
Golcü transferinde ismi geçen peru lu lapadula ya benziyor tarzı karakteri benzemesin bari...
- Alıntı
yorum Yap:
-
bu adam elini kolunu sallaya sallaya bonservissiz takımdan ayrılmadı mı
,hep bizi olur cocukları
- Alıntı
yorum Yap:
-
Teofilo'yu 40 bin kişi karşıladı........
Trabzonspor’un eski yıldızı Teofilo Gutierrez, uzun süren transfer görüşmelerinin ardından ülkesinin takımlarından Junior FC ile anlaşmaya vardı.
Geçtiğimiz sezonu Arjantin Ligi takımlarından Rosario’da kiralık olarak geçiren Teofilo Gutierrez, ülkesinin güçlü ekibi Junior FC ile sözleşme imzaladı.
Bonservisi Portekiz’in Sporting Lizbon takımında bulunan futbolcu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği açıklanırken 32 yaşındaki golcüye özel imza töreni düzenlendi. Junior FC’nin stadında yapılan imza töreninde tribünler tıklım tıklım dolarken Kolombiyalı futbolcu, taraftarların önünde resmi sözleşmeyi imzaladı.
Hatırlanacağı üzere Teofilo Gutierrez, 2011 yılında Junior FC’den Trabzonspor’a 2 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Kolombiyalı yıldız yaklaşık 1 sene sonra bordo mavililerden ayrılmıştı.
- Alıntı
yorum Yap:
-
Medyaya yansımıyor ama oynadığı top istikrar ve başarıları bile fark ettiriyor.
- Alıntı
yorum Yap:
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Teofilo devre arasında geldi, uyum sağlayamadı ve sezonun ikinci yarısında şans bulamadı. Bir sonraki sezon ise oynadığı dokuz maçın tamamında ilk 11'de başladı ve sadece ikisinde oyundan çıktı. Sen hangi 33 maçtan bahsediyorsun ben anlayamadım.
kaldıki alınırken ülkesinden ilk defa çıktığınıda herkes biliyordu......
biraz ilgilenilmesi ve kötü oynasa dahi üzerinde sabredilmesi lazımdı.....
sene başında ise takır takır gollerini atmaya başlamışken verilmeyen izin sebebiyle takıma küstürüldü ve Oda her şeyi toplayıp gitti. Adam hastayım tedavi olmak istiyorum diyor bizimkiler bir şeyin yok gidersen 3 yıl top oynatmayız diyorlar.....
yani ne tolerans gösterildi ne de elinden tutuldu...
sonuçta bıraktı gitti doğal olarak.....
ve tarihimizin belkide en iyi forvetini elimizden kaçırdık...
- Alıntı
yorum Yap:
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiği ve gittiği Süreci yakından takip eden birisi olarak iddia etmiyorum kesinlikle biliyorumki Teoyu o hale getiren Şenol Güneştir....
Umut Bulut Teofilonun gittiği sezon 33 maçın 33 ünde oynamıştır.... çoğu zaman kötü oynamıştır buna rağmen ısrarla oynatılmıştır
Oysa Teofilo ilk yarıda sadece 6 maçta oynatılmış ve kasıtlı olarak yedek bırakılmıştır.....
İşte bende Teonn yerinde olsaydım Umut Bulutu bile sahada görüp kendimi göremeseydim bende sinirlenirdim ve de gitmek isterdim......
İşte adama hapçı dediniz otcu dediniz. buna 40 milyon euro ediyor.....
Şimdi bakıp dururuz arkasından.....
- Alıntı
yorum Yap:
-
Geldiği ve gittiği Süreci yakından takip eden birisi olarak iddia etmiyorum kesinlikle biliyorumki Teoyu o hale getiren Şenol Güneştir....
Umut Bulut Teofilonun gittiği sezon 33 maçın 33 ünde oynamıştır.... çoğu zaman kötü oynamıştır buna rağmen ısrarla oynatılmıştır
Oysa Teofilo ilk yarıda sadece 6 maçta oynatılmış ve kasıtlı olarak yedek bırakılmıştır.....
İşte bende Teonn yerinde olsaydım Umut Bulutu bile sahada görüp kendimi göremeseydim bende sinirlenirdim ve de gitmek isterdim......
İşte adama hapçı dediniz otcu dediniz. buna 40 milyon euro ediyor.....
Şimdi bakıp dururuz arkasından.....
- Alıntı
yorum Yap:
yorum Yap: