güzel oynadı, hücumda top tutan adamımızın olması özlediğim bir tablo fakat ofsayt olayını bir gün gel, yarım saatte anlatırım, bir daha saçma ofsayta düşmezsin, kimse anlatmayacak sanırım sana. boş kale skandalından bahsetmek istemiyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Teo iyi, özellikle umut girdikten sonra çok iyi.
Ancak bu maç sadece kaçırıdğı pozisyonlar değil, girdiği saçma sapan ofsayt pozisyonları, arkasından gelen topları sürekli kontrol edemeyişi ile kötüydü.
Ancak canı sağolsun. kredisini kazandı. iyi işler yapacaktır.
şimdi bazı şeyleri atlıyoruz. misal teo bugün çok koştu ancak hani boş koşuyor, bize at lazım değil diyen arkadaşlar var ya Umut için, hah boş koşmak bugün Teo'nun yaptığı oluyor aslında.
Bunu eleştiriyor veya üzülüyor değilim. Anasının ak sütü gibi helal olsun, akıttığı her tere kurban. Aslan Teofilo.
ama işte sapla samanı ayırmak lazım.
Kaçırdığı gol için de kızmıyorum. Normal her insan her forvet oyuncusunun basit golleri çok kez yapamadığını bilir zaten.
Ankaragücü maçında iki tane bomboş gol kısmetiydi. Bugün bu pozisyon değildi. Şanssızlık diyeceğiz yani. Aynı Umut'un sıkça yaşadığı gibi.
Teo Umut oyuna girdikten sonra tam anlamıyla değişiyor ve gayet iyi performans sergiliyor.
Şu Alanzinho,Burak vs. oynamadıkça da çok daha iyi olacaktır.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Kaçırdığı gole inanamadım. Bunun dışında kaldığı ofsayt pozisyonlarına biraz dikkat etmeli. Gerçi ofsayta bırakma konusunda master yapmış Lugano ve Bilica gibi adamlar var. Yattara'ya yemedi o numaraları.
Bu arada Teo bugün ileride top saklamanın, orta sahaya gelip top aldığında o topu sağa sola verip tekrar pozisyon almanın neler olduğunu gösterdi. Ha biraz savruk oynadı. Ama şu şekilde oynayan Teo'ya hiç kimse "hadi ulen çık dışarı beeee" demez diye düşünüyorum. Geçen sene avare avare dolanıyordu. Şimdi gitmesi gereken yeri, topu taşıyacağı yeri ve adam geçmeyi iyi yapıyor.
Anıl'ın da dediği gibi, kredisini sezon başında kazandı. Memnunuz Teo reisten
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçırdığı gole inanamadım. Bunun dışında kaldığı ofsayt pozisyonlarına biraz dikkat etmeli. Gerçi ofsayta bırakma konusunda master yapmış Lugano ve Bilica gibi adamlar var. Yattara'ya yemedi o numaraları.
Bu arada Teo bugün ileride top saklamanın, orta sahaya gelip top aldığında o topu sağa sola verip tekrar pozisyon almanın neler olduğunu gösterdi. Ha biraz savruk oynadı. Ama şu şekilde oynayan Teo'ya hiç kimse "hadi ulen çık dışarı beeee" demez diye düşünüyorum. Geçen sene avare avare dolanıyordu. Şimdi gitmesi gereken yeri, topu taşıyacağı yeri ve adam geçmeyi iyi yapıyor.
Anıl'ın da dediği gibi, kredisini sezon başında kazandı. Memnunuz Teo reisten
Her şey yolunda. Kaçırdığı pozisyon için eleştirmemek lazım. Olmayınca olmuyor yahu bu iş işte.
Ben de Allah var çok memnunum Teo'dan ama yazdığın sebeplerden ötürü. Çok koştuğu için falan değil
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum